plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Baby...wstałam ok 9 i zaraz włączyłam kompa , najpierw wykresy jak co dzień przejrzałam i jako drugi wykres oglądałam Plemniczki i zaniemówiłam...potem musiałam iść wstawić wodę do kuchni w tym czasie Dodi wysłała mi sms z niusami...wierzcie mi,że mało nie przewróciłam się w tej kuchni...
Dziewczynki, nawet nie wiecie jak się cieszę, Plemniczko i Fedruś...lepszego początku tygodnia nie można by sobie wyobrazić...teraz widzę to tak - w najbliższych dniach kolejne dwie, albo cztery (jako że zwykle te szczęścia chodzą parami) mają nas zasypać fotkami dwóch grubych krech
mauysia, Mała, Dodi, Fedra, Kfjatus, Blondi22, Ilona, zbikowa, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:jasne.... super tak swoje avatary post po poście oglądać....
co Wy wszystkie beczycie ze szczęścia po kątach? wracać tu ze mną rozmawiać bo się za chwilę do pracy będę zbierała
My wszystkie tańczymy w kręgu. Dołącz do nas.Libra, Dodi, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a teraz droga Fredziu powiedz nam, jakie to będzie uczucie wpisać przy swoim nicku - FASOLINKA?????????????????????? jeny jakbym mogła to bym normalnie żetkę dzisiaj wzięła na tą okazję żeby się z Wami dziewczyny pocieszyć :*
Dodi Kochana nie wiem jakie to będzie uczucie...
jak na razie nie dociera to wszystko do mnie...
chyba po prostu jeszcze nie wierzę...
poczekam na betę a potem na potwierdzenie od lekarza ze to nie jakaś pozamaciczna czy coś i wtedy moze uwirze i się wpisze i wtedy Ci powiem jak to odczuwałam, na razie czuje strach niepokój...Dodi, Shagga_80, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:she wrote:Dodi - u mnie ok, dobrze się czuję. Tylko brzuchol już zaczyna doskwierać hehe ale jeszcze tylko 1,5 miesiąca przede mną
teraz kochana to już z górki masza no mam nadzieję, że chodzi Ci tylko o rozmiar brzucha?
a co tam, w końcu mały szkrab tam mieszka, więc musi o sobie dawać znać
dobrze, że jest dobrze
chodzi o rozmiarjak mi brzuch skacze bo Majka szaleje to jest to zabawne
Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
woooowwwww, ale ja mam zapłon. Dwa wytłumaczenia przede mna hehe
Fedruś Ty się broń Boże nie denerwuj bo to gorsze niż nie jedna choroba!!!! ciesz się i raduj a nie zamartwiaj na zapas :*
i kolejny przykład na to jak my planujemy a Pan Bóg kreśli- kolejne przygotowania do badań czy tym podobnych a tu taka niespodzianka
widać naturalne poczęcie bardziej się "GÓRZE" spodobałoFedra, mauysia, Shagga_80, she, Libra, zbikowa, Kaja, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Ola_czeka wrote:co to żetka?
A już czaję, enżetkę.
a ja nadal nie wiem co to takiego jest?
proszę o wytłumaczenie?
Urlop "na żądanie". Pani jest pilna, to Pani nie brała
no widzicie człowiek nie pracuje to człowiek nie wie co to takiegoFedra lubi tę wiadomość
-
Jak myślę o tych niezrobionych HSG, o niedoszłych in vitro, o odłożonych staraniach to przypomina mi się moje ulubione powiedzenie: "Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga - opowiedz Mu o swoich planach".
Dodi, gocha04, Fedra, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, Blondi22, zbikowa, Libra, aisa, Amicizia, Gunia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Ola_czeka wrote:co to żetka?
A już czaję, enżetkę.
a ja nadal nie wiem co to takiego jest?
proszę o wytłumaczenie?
Urlop "na żądanie". Pani jest pilna, to Pani nie brała
no widzicie człowiek nie pracuje to człowiek nie wie co to takiego
Effcia nie przejmuj się, bo ja też tylko ze słyszenia znamEffcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dodi wrote:a teraz droga Fredziu powiedz nam, jakie to będzie uczucie wpisać przy swoim nicku - FASOLINKA?????????????????????? jeny jakbym mogła to bym normalnie żetkę dzisiaj wzięła na tą okazję żeby się z Wami dziewczyny pocieszyć :*
Dodi Kochana nie wiem jakie to będzie uczucie...
jak na razie nie dociera to wszystko do mnie...
chyba po prostu jeszcze nie wierzę...
poczekam na betę a potem na potwierdzenie od lekarza ze to nie jakaś pozamaciczna czy coś i wtedy moze uwirze i się wpisze i wtedy Ci powiem jak to odczuwałam, na razie czuje strach niepokój...
Kurcze, jestem taaaaaaaaaaaaaaaaka podekscytowana ,że aż nie wiem co napisać
PS. Co powiedziałybyście, gdyby w najbliższych dnia kolejne dwie ciąże się ujawniły?
mauysia, Fedra, Dodi, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość