plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia28:( wrote:spójrzcie czy to może być to?
Gosiu, nie jesteśmy w stanie stwierdzić na podstawie wykresu, czy to jest TO. Zrób test albo betę i się przekonasz(choć na test może jeszcze być za wcześnie) - trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 09:07
-
Selena wrote:Effcia28 wrote:wosebko !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak Miło Cię widzieć,szkoda że się tak ukrywałaś przed nami
no hej:)no szkoda..ale wiesz chciałam troche odpuscić to wszystko:)i chyab mi sie udało:)
rozumiem mam nadzieję ,że teraz z nami zostajesz? -
Selena wrote:o ja:)Fredzia kochana:)Gratuluje z calego serca:)cieszę sie bardzo:)normalnie jakby to mi sie udało:)
:)bedzie miesiac cudów:)aż sie muszę ujawnić:)tu wasza stara Woseba:)
Wosebkaaaaa normalnie dzień cudów i jeszcze Ty rewelacja !!!!!!! witam cieDodi, Selena lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Selena wrote:Effcia28 wrote:wosebko !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak Miło Cię widzieć,szkoda że się tak ukrywałaś przed nami
no hej:)no szkoda..ale wiesz chciałam troche odpuscić to wszystko:)i chyab mi sie udało:)
rozumiem mam nadzieję ,że teraz z nami zostajesz?
no zostane:)ale będe mniej aktywna..zeby znowu nie wariować...a też mam dżakas w pracy:(kolega jeden przeszedł do innego działu a raczej spółki i mam wiecej zadań póki kogoś nowego nie znajdą... -
Kaja wrote:Selena wrote:o ja:)Fredzia kochana:)Gratuluje z calego serca:)cieszę sie bardzo:)normalnie jakby to mi sie udało:)
Wosebkaaaaa normalnie dzień cudów i jeszcze Ty rewelacja !!!!!!! witam cie
No serio, taki dzień, że gdyby to ode mnie zależało, to też zaszłabym w ciążęDodi, Selena, zbikowa, Fedra, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
No proszę jeszcze Wosebcia wróciła, ale się dzieje, a ja muszę uciekać w wir pracy.
Selena, Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kaja wrote:Selena wrote:o ja:)Fredzia kochana:)Gratuluje z calego serca:)cieszę sie bardzo:)normalnie jakby to mi sie udało:)
Wosebkaaaaa normalnie dzień cudów i jeszcze Ty rewelacja !!!!!!! witam cie
hej kaja:)no kochana musi być nawet miesiac cudów:)wkoncu mamy Dzien Mamy za niedługo:)więc zielone kropeczki mile widziane:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 09:19
Dodi, Fedra, Libra, Ilona, Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
gosia28:( wrote:Dodi wrote:gosia28:( wrote:spójrzcie czy to może być to?
a na kiedy koleżanka ma termin @? i jaka długość fl?
@ dziś fl w tamtym mc 10 dni tylko dziś raczej tempka nie powinna rosnąć?
Tempki chodzą czasem własnymi drogami
Dlatego test, a najlepiej beta. A jeszcze lepiej poczekaj parę dni. -
nick nieaktualny
-
mauysia zgadzam sie z tobą tempki chodza jak koty własnymi drogami!!!!!
A propo kota mój kot ten zapładniacz osiedlowy dziś się przypałetał i teraz mam problem coś ma z okiem lub brak oka normalnie szok....Libra lubi tę wiadomość
-
wychodze rano z metra, a tu sms od Oli o treści takiej, że nogi sie pode mną ugieły... w tym pozytywnym sensie...
Plemniczko, Fredziu, moje serdeczne gratulacje, o matko, jak sie ciesze! wzruszyłam sie normalnie i nie wiem co powiedzieć...
Wosebko-Seleno miło Cię poznać, dziewczyny czesto Cie wspominały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 09:27
Selena, Ola_czeka, mauysia, aisa, Fedra, Dodi, Blondi22, Libra, Ilona, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość