plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki !!!
Wpadłam pogratulować i znikam !!!
Miłego słonecznego dzionka życzę!!!!
Jak już mówiłam - koty zawsze mnie przerażały swoim wzrokiem z cyklu "przejrzałem cię" i tym, że czuć im przez skórę kręgosłup. Ale Twój kotowąż Aga śni mi się po nocach -
gocha04 wrote:Dzięki dziewczynki za odzew. Czas mi się kończy w zrobieniu tytułu mgr i dlatego sprawa pilna. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Ola firma w której pracuję z łaską stosuje tylko jedną motywację, także jak dla mnie żenua.
Moja też...
Powód - kryzys i brak kasy... Dlatego niebawem czas na roczny urlop!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 09:42
Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:http://www.interankiety.pl/interankieta/284fc47fbc4fe9fc8f6a3b2d4bd6818f.xml
Dziewczynki jeszcze mam bardzo ważną dla mnie prośbę do WAS. Proszę o wypełnienie ankiety do pracy mgr. Sprawa jest o tyle pilna, że do jutrzejszego wieczoru muszę mieć ich jak najwięcej.
Jeżeli to nie problem to możecie podrzucić link swoim M czy znajomym w pracy.
Bardzo dziękuję.:*
aha pytań jest naprawdę niewiele i szybko się odpowiada.
Wypełniłam za siebie i męża (pracujemy razem i znam jego zdanie).
Problem miałam z pytaniem 8 i 9 - nasza firma stosuje więcej niż 3 sposoby z każdego rodzaju motywacji, więc wyniku moga być niemiarodajne
O kurde! To proszę o nazwę tej firmy!
Poza jeżdżeniem po świecie - naprawdę złego słowa nie da się powiedzieć na moją pracę.
No może jeszcze poza pracą w kontenerze i koniecznością chodzenia do kibelka przed dwór ...
Zawarłam to w kategorii "jeżdżenie po świecie"Gunia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:gocha04 wrote:Dzięki dziewczynki za odzew. Czas mi się kończy w zrobieniu tytułu mgr i dlatego sprawa pilna. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Ola firma w której pracuję z łaską stosuje tylko jedną motywację, także jak dla mnie żenua.
Moja też...
Powód - kryzys i brak kasy... Dlatego niebawem czas na roczny urlop!
Też chcę "urlop", a po urlopie rozpocząć nową pracę najlepiej.
"urlop" bo ja takowego nie będę miała i będzie się = ze zwolnieniem. Życie...👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Amicizia wrote:Az weszlam zeby i tutaj wam pogratulowac dziewczyny! Super bardzo sie ciesze w koncudzis jest maryjny dzien
No Maryjny cały miesiąc ,ale dziś jeszcze 13 do tego wiec Cuda są !!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kaja, to już stwierdzono, że Twój kot stracił oko?
ola ja tego nie widziałam ,ale mój brat jak go zobaczył to powiedział ,że oka nie ma dziura jest wiesniak bił się pewnie bo dziś nad ranem morde darł słyszałam !!! -
Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Kaja, to już stwierdzono, że Twój kot stracił oko?
ola ja tego nie widziałam ,ale mój brat jak go zobaczył to powiedział ,że oka nie ma dziura jest wiesniak bił się pewnie bo dziś nad ranem morde darł słyszałam !!!
Masakra -
Selena wrote:Ja w domu rodzinnym miałam kotka bez nogi...wlazl bratu pod auto..to i tak ze przeżył
a ten jak wyjdzie z domu to tydzień go nie ma i lata po osiedlu za Kotkamihehehehe miłego dnia
Plemniczka ,Fredzia do was dołączy Kiti tak coś czujęSelena, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Selena wrote:Ja w domu rodzinnym miałam kotka bez nogi...wlazl bratu pod auto..to i tak ze przeżył
a ten jak wyjdzie z domu to tydzień go nie ma i lata po osiedlu za Kotkamihehehehe miłego dnia
Plemniczka ,Fredzia do was dołączy Kiti tak coś czuję
no to niezły z niego lovelas:)hehe:) no Tobie równiez miłego dnia zycze:)
no Kiti wykres tez całkiem całkiem:) -
Cześć
Dziś dzień cudownych wiadomości
Fedruś i Plemniczko, gratuluje z całego serducha!!!
Nadrabiając chciałam od razu klikać posty, ale się powstrzymałam...
Na pewno chciałam napisać, że Fredziowe II kreski to są niezłe krechyNiezły plan miał Bóg dla Fredzi
Plemniczce też musiało się widocznie tak poukładać, zmiana pracy i teraz ciąża
Jednak na górze dla każdej z nas jest jakiś plan. Trudno go pojąć i często się z nim pogodzić, ale widocznie tak musi być... Takie wiadomości jak dziś dają nadzieję
Dodi, Fedra, Ola_czeka, mauysia, Libra, Ilona, Shagga_80, gocha04, plemniczka lubią tę wiadomość