plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:o ja:)Fredzia kochana:)Gratuluje z calego serca:)cieszę sie bardzo:)normalnie jakby to mi sie udało:)
:)bedzie miesiac cudów:)aż sie muszę ujawnić:)tu wasza stara Woseba:)
miesiąc cudów! bardzo możliwe... maj miesiąc Maryji - matki wszystkich... trzeba prosić o łaski...Selena, Dodi, aisa, Fedra, Kaja, Shagga_80, Effcia28, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Mauysiu, dzięki za kopniaka pod wykresem.
Pozostałe zafasolkowane, nie obijać się i nachuchać, napluć albo smarknąć mi pod wykresem. Już mamy dwie nowe zafasolkowane więc je też proszę o chuchnięcie
Gosiu, ankieta wypełniona
Kajuś, biedna ta Twoja kicia
Wosobko-Seleno, miło mi Cię poznaćgocha04 lubi tę wiadomość
-
Jezu jak się cieszę z tych czerwonych kresek, taki mały test a szczęścia tyle da....
lalalalala lalalala lalalala lalal......
z tego wszystkiego na śniadanie dzisiaj miałam banana i colęnie moge się ogarnąć ale zrobie sobie kanapki do pracy z UWAGA pasztetem z Rossmanna bo tylko tam znalazłam bezglutenowy i bezlaktozowy
Gosiu ja wypełnię ankietę wieczorem bo teraz muszę już zmykać do pracy....
Nie piszcie za dużo
miłego popołudnia dla WszystkichOla_czeka, aisa, Fedra, zbikowa, Ilona, Shagga_80, Effcia28, gocha04 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Mauysiu, dzięki za kopniaka pod wykresem.
Pozostałe zafasolkowane, nie obijać się i nachuchać, napluć albo smarknąć mi pod wykresem. Już mamy dwie nowe zafasolkowane więc je też proszę o chuchnięcie
Gosiu, ankieta wypełniona
Kajuś, biedna ta Twoja kicia
Wosobko-Seleno, miło mi Cię poznać
Aisa witaj:)Ciebie równiez miło poznaćaisa lubi tę wiadomość
-
Woseba jak miło Cie widzieć Kochana no ładnie to tak się ukrywać?
wchodze Ci ja na mój wykres patrze a tam mi jakaś Selena posta wysmarowała myśle sobie kurcze laski nie kojarze ale ok a tu wchodze i zagadka rozwiązana
jedno mam dziewczyny pytanie czy to normalne ze brzuch boli tak jakbym miała zaraz dostać @ i czy mogę wziąść no spe bo nie wytrzymam?Shagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Woseba jak miło Cie widzieć Kochana no ładnie to tak się ukrywać?
wchodze Ci ja na mój wykres patrze a tam mi jakaś Selena posta wysmarowała myśle sobie kurcze laski nie kojarze ale ok a tu wchodze i zagadka rozwiązana
jedno mam dziewczyny pytanie czy to normalne ze brzuch boli tak jakbym miała zaraz dostać @ i czy mogę wziąść no spe bo nie wytrzymam?
No kochana to ukrywanie było w celach rekreacyjnych:)mam nadzieje ze mi to wybaczycie;)Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dobra, ochłonęłam, mogę się brać do pracy. Najpierw przez pół dnia obijańsko (musiałam sobie odbić ostatnie zapracowane 2 tygodnie), a potem okazało się, że wśród moich "wiszących" spraw była jedna megapilna - i teraz mam lekki gnój z tego powodu
Idę nadrabiać pracę! -
Ola_czeka wrote:Nospa jest chyba bezpieczna. Na pewno lepsza niż ibuprom
no nospa ok:)ale ibuprom broń boże..nawet dla staraczek jest nie wskazany..prowadzi do pezpłodnosci..np na mnie działa tylko ibum..więc już wole w czasie @ sie z bólu zwijać niz go brać...Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Wosebko ty małpiszonie jeden ale nas w balona zrobiłaś
Też sie ciesze ze Cie widze kochana;)aha a Twoja Kinia wygladała przepięknie:)jak wczoraj ogladałam fotki na fb to aż mi wróciły wspomnienia z mojej komunii:)Rucia lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Woseba jak miło Cie widzieć Kochana no ładnie to tak się ukrywać?
jedno mam dziewczyny pytanie czy to normalne ze brzuch boli tak jakbym miała zaraz dostać @ i czy mogę wziąść no spe bo nie wytrzymam?
hej!
najpierw musze nadrobić Was i ewentualnie coś napisze ;0
Ale, po pierwsze jeszcze raz gratuluję Fedrusi i z ostatniej strony dowiedziałam sie,ze i Plemnisia należy do grona szczęsciarPlemnisiu Tobie też gratuluję!!!
Idę czytać dalej a potem coś napiszę. Ja zawsze cvzytam od konca
Fedra, mauysia, Effcia28, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość