X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    ja pierdziele... ja to mam dzisiaj dzień... takie rewelacje z rana i tyle szczęścia.... a teraz mega stresy:( ja już dzisiaj w tej robocie nie dam rady!

Libra uciekaj stamtąd nie daj się im...

zaraz mam iść na zeznania... zhaftowałam się kolejny raz... do tego zgagii dostałam... ja pierdole... w mordę dostać od młota czy kowadła?

A może Libruś kolejna jesteś do testowania? ;>

Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Selena wrote:
    Fedra wrote:
    Selena wrote:
    Fedra wrote:
    ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to :)

jeszcze magnez jest dobry na skurcze macicy:)

no właśnie nie wiem czy to skurcze po prostu czuje bój który nasila się by za chwilę zniknąć i tak co jakiś czas no nic do 15.20 wytrzymam więc wzięłam no spę i poczekam co mi moja ginka powie...
    to się dopiero Kobiecina zdziwi jak jej dwa testy na biurko położe :D

no racja:)ginka ci doradzi co najlepsze:)moim zdaniem macicia sie rozciaga:)musi miejsce dla dzidzi być:)Fedra a m juz wie?jesli tak to jak zareagował?:)

wie dostał na maila zdjęcia testów jego pierwsze pytanie "co to?" potem "to Twoje?" i trzecie "i co to znaczy?" no to mu napisałam ze nędzie Tatą własnie mi napisał ze na razie kwiatków mi nie kupi zeby nie zapeszać :D

aha:)czyli na spokojnie:)ale pewnie będzie radość jak już wróci z pracy:)wiadomo ze poczatki bywaja rózne ale ten Wasz napewno będzie miał szcześliwy koniec:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 10:54

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko powiem tak w zeszłym miesiacu był fałszywy alarm był cień cienia cienia (ale chyba go jednak tam nie było) a potem beta 2 mój się cieszył jak dziecko a potem mu było tak przykro raczej chodzi tu o to że On by niechciał znowu się rozczarować :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    ja pierdziele... ja to mam dzisiaj dzień... takie rewelacje z rana i tyle szczęścia.... a teraz mega stresy:( ja już dzisiaj w tej robocie nie dam rady!

Libra uciekaj stamtąd nie daj się im...

zaraz mam iść na zeznania... zhaftowałam się kolejny raz... do tego zgagii dostałam... ja pierdole... w mordę dostać od młota czy kowadła?

A może Libruś kolejna jesteś do testowania? ;>

to nie to zobaczysz...
    to jest mega stres!!! mam nadzieję, że jak coś to tutaj będą pytać a nie wzywać na komendę!!! masakra jakaś... wojenka polityczna, a człowiek między młotem a kowadłem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś współczuje tego stresu :(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu :D wdech wydech wdech wydech będzie dobrze :D nie daj się ani młotowi a ni kowadłu :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Wosebko powiem tak w zeszłym miesiacu był fałszywy alarm był cień cienia cienia (ale chyba go jednak tam nie było) a potem beta 2 mój się cieszył jak dziecko a potem mu było tak przykro raczej chodzi tu o to że On by niechciał znowu się rozczarować :)

a no to tak racja..zdarza sie..czytalam że i Muzi naszej tez tak test pokazał..:(mnie test nie oszukał nigdy..ale juz wiem ze jak sie uda to napewno bede świrowac..:(bo po stracie nie da sie inaczej...
    no To teraz czekamy na potwierdenie Twojej bety:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libruś współczuje tego stresu :(

No, ja też... Żeby aż haftować ze stresu :( Masakra!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Dziewczynki ja się ewakuuje bo się musze przygotować do wyjazdu :D
    nie skrobcie za duzo jak mnie nie będzie zeby za duzo nie musiała Was nadrabiać :)
    miłego dnia Wam życze i dziękuje za Wszystki miłe i dobre słowa :*

zbikowa, Selena, mauysia, aisa, Ilona, Blondi22, nick nieaktualny, Kfjatus, Sandraa, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja mam terorie, ze Fedra zaszła w ciąże SPECJALNIE, żeby nie musiała sobie robić przerwy od forum ;p

mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu :D wdech wydech wdech wydech będzie dobrze :D nie daj się ani młotowi a ni kowadłu :P

pojechali... ale to nie koniec... to dopiero początek!
    ile ja bym dała, żeby już być w ciąży i nie musieć tu wracać...

nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

Co zrobić... Trzeba zagryźć zęby i czekać! Kiedyś na pewno będzie Ci wszystko wynagrodzone! A ja trzymam kciuki, żeby to było jak najszybciej...

aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pa Fredziu:)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

Libra a może lepiej wpaść w wir poszukiwań nowej pracy i w między czasie zrobić fasolke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O królu! Ile Wy napisałyście! Ja poszłam do ZUSu, potem do Szpitala (załatwiać przez kuzynkę Starego brakująca pieczątkę), do apteki, do warzywniaka a w międzyczasie okazało się,że dostaniemy spory zwrot za ogrzewanie za 2012 r :)
    Dobry dzień mam :)
    Zresztą,skro tak się zaczął :)
    Teraz zmykam robić herbatkę i wcinać ciacho na deserek, wczoraj piekłam szarlotkę :)
    A potem w wolnej chwili nadrobię co Wy tu tyyyyyyle naskrobałyście (a dodam,że Młody nie daje mi siadać do kompa :/ ).

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    O królu! Ile Wy napisałyście! Ja poszłam do ZUSu, potem do Szpitala (załatwiać przez kuzynkę Starego brakująca pieczątkę), do apteki, do warzywniaka a w międzyczasie okazało się,że dostaniemy spory zwrot za ogrzewanie za 2012 r :)
    Dobry dzień mam :)
    Zresztą,skro tak się zaczął :)
    Teraz zmykam robić herbatkę i wcinać ciacho na deserek, wczoraj piekłam szarlotkę :)
    A potem w wolnej chwili nadrobię co Wy tu tyyyyyyle naskrobałyście (a dodam,że Młody nie daje mi siadać do kompa :/ ).

Dzisiaj chyba nie da się mało pisać - sorry :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, mnie nie było godzinę i miałam tyle do nadrabiania, że skończyło się lukaniem jednym okiem.

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już ...ale dziś macie tempo.....!!!!
    Ruciu - Kinia wyglądała przecudaśnie ;)))

Fedruś- spokojnie możesz brać no-spę. Ale Mg+B6 nie zaszkodzi!!!
    A najlepiej do lekarza i Duphaston niech Ci przepisze. Co do bóli okresowych-ja też miałam przez kilka pierwszych dni-a w czasie @ nawet nie miałam tak. To naturalne bóle. No chyba,ze będą bardzo silne-to wtedy do lekarza musisz się zgłosić. Ale mam nadzieję,ze to nie bedzie potrzebne ;)

Wosebko-Selenko witaj ;)

Shagga -podziel się ciachem ;) Zjadłabym teraz szarlotki ;)

Libruś, główka do góry i trzymaj się !!!!

To, która teraz w kolejce???Zdradzicie?

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

Libra a może lepiej wpaść w wir poszukiwań nowej pracy i w między czasie zrobić fasolke?

pracę to ja już znalazłam... nawet dwie... tylko boję się poczynić stosowne kroki, bym zaczynała od początku... a tu mam dobre wynagrodzenie i umowę na czas nieokreślony z możliwością powrotu po macierzyńskim...
    także tak jak Mauysia napisała... trza zacisnąć zęby i czekać...

nick nieaktualny, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Jestem już ...ale dziś macie tempo.....!!!!
    Ruciu - Kinia wyglądała przecudaśnie ;)))

Fedruś- spokojnie możesz brać no-spę. Ale Mg+B6 nie zaszkodzi!!!
    A najlepiej do lekarza i Duphaston niech Ci przepisze. Co do bóli okresowych-ja też miałam przez kilka pierwszych dni-a w czasie @ nawet nie miałam tak. To naturalne bóle. No chyba,ze będą bardzo silne-to wtedy do lekarza musisz się zgłosić. Ale mam nadzieję,ze to nie bedzie potrzebne ;)

Wosebko-Selenko witaj ;)

Shagga -podziel się ciachem ;) Zjadłabym teraz szarlotki ;)

Libruś, główka do góry i trzymaj się !!!!

To, która teraz w kolejce???Zdradzicie?

Kiti Libra i Kaja w kolejce nastepne jesli sie nie myle;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 2719 2720 2721 2722 2723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ