plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:ja pierdziele... ja to mam dzisiaj dzień... takie rewelacje z rana i tyle szczęścia.... a teraz mega stresy:( ja już dzisiaj w tej robocie nie dam rady!
Libra uciekaj stamtąd nie daj się im...
zaraz mam iść na zeznania... zhaftowałam się kolejny raz... do tego zgagii dostałam... ja pierdole... w mordę dostać od młota czy kowadła?
A może Libruś kolejna jesteś do testowania? ;>Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
jeszcze magnez jest dobry na skurcze macicy:)
no właśnie nie wiem czy to skurcze po prostu czuje bój który nasila się by za chwilę zniknąć i tak co jakiś czas no nic do 15.20 wytrzymam więc wzięłam no spę i poczekam co mi moja ginka powie...
to się dopiero Kobiecina zdziwi jak jej dwa testy na biurko położe
no racja:)ginka ci doradzi co najlepsze:)moim zdaniem macicia sie rozciaga:)musi miejsce dla dzidzi być:)Fedra a m juz wie?jesli tak to jak zareagował?
wie dostał na maila zdjęcia testów jego pierwsze pytanie "co to?" potem "to Twoje?" i trzecie "i co to znaczy?" no to mu napisałam ze nędzie Tatą własnie mi napisał ze na razie kwiatków mi nie kupi zeby nie zapeszać
aha:)czyli na spokojnie:)ale pewnie będzie radość jak już wróci z pracy:)wiadomo ze poczatki bywaja rózne ale ten Wasz napewno będzie miał szcześliwy koniec:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 10:54
-
Wosebko powiem tak w zeszłym miesiacu był fałszywy alarm był cień cienia cienia (ale chyba go jednak tam nie było) a potem beta 2 mój się cieszył jak dziecko a potem mu było tak przykro raczej chodzi tu o to że On by niechciał znowu się rozczarować17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:ja pierdziele... ja to mam dzisiaj dzień... takie rewelacje z rana i tyle szczęścia.... a teraz mega stresy:( ja już dzisiaj w tej robocie nie dam rady!
Libra uciekaj stamtąd nie daj się im...
zaraz mam iść na zeznania... zhaftowałam się kolejny raz... do tego zgagii dostałam... ja pierdole... w mordę dostać od młota czy kowadła?
A może Libruś kolejna jesteś do testowania? ;>
to nie to zobaczysz...
to jest mega stres!!! mam nadzieję, że jak coś to tutaj będą pytać a nie wzywać na komendę!!! masakra jakaś... wojenka polityczna, a człowiek między młotem a kowadłem... -
nick nieaktualny
-
Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu
wdech wydech wdech wydech będzie dobrze
nie daj się ani młotowi a ni kowadłu
Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Wosebko powiem tak w zeszłym miesiacu był fałszywy alarm był cień cienia cienia (ale chyba go jednak tam nie było) a potem beta 2 mój się cieszył jak dziecko a potem mu było tak przykro raczej chodzi tu o to że On by niechciał znowu się rozczarować
a no to tak racja..zdarza sie..czytalam że i Muzi naszej tez tak test pokazał..:(mnie test nie oszukał nigdy..ale juz wiem ze jak sie uda to napewno bede świrowac..:(bo po stracie nie da sie inaczej...
no To teraz czekamy na potwierdenie Twojej bety:) -
Dobra Dziewczynki ja się ewakuuje bo się musze przygotować do wyjazdu
nie skrobcie za duzo jak mnie nie będzie zeby za duzo nie musiała Was nadrabiać
miłego dnia Wam życze i dziękuje za Wszystki miłe i dobre słowa :*zbikowa, Selena, mauysia, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus, Sandraa, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu
pojechali... ale to nie koniec... to dopiero początek!
ile ja bym dała, żeby już być w ciąży i nie musieć tu wracać...Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu
ile ja bym dała, żeby już być w ciąży i nie musieć tu wracać...
Co zrobić... Trzeba zagryźć zęby i czekać! Kiedyś na pewno będzie Ci wszystko wynagrodzone! A ja trzymam kciuki, żeby to było jak najszybciej...aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu
Libra a może lepiej wpaść w wir poszukiwań nowej pracy i w między czasie zrobić fasolke? -
nick nieaktualnyO królu! Ile Wy napisałyście! Ja poszłam do ZUSu, potem do Szpitala (załatwiać przez kuzynkę Starego brakująca pieczątkę), do apteki, do warzywniaka a w międzyczasie okazało się,że dostaniemy spory zwrot za ogrzewanie za 2012 r
Dobry dzień mam
Zresztą,skro tak się zaczął
Teraz zmykam robić herbatkę i wcinać ciacho na deserek, wczoraj piekłam szarlotkę
A potem w wolnej chwili nadrobię co Wy tu tyyyyyyle naskrobałyście (a dodam,że Młody nie daje mi siadać do kompa).
Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:O królu! Ile Wy napisałyście! Ja poszłam do ZUSu, potem do Szpitala (załatwiać przez kuzynkę Starego brakująca pieczątkę), do apteki, do warzywniaka a w międzyczasie okazało się,że dostaniemy spory zwrot za ogrzewanie za 2012 r
Dobry dzień mam
Zresztą,skro tak się zaczął
Teraz zmykam robić herbatkę i wcinać ciacho na deserek, wczoraj piekłam szarlotkę
A potem w wolnej chwili nadrobię co Wy tu tyyyyyyle naskrobałyście (a dodam,że Młody nie daje mi siadać do kompa).
Dzisiaj chyba nie da się mało pisać - sorryLibra, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem już ...ale dziś macie tempo.....!!!!
Ruciu - Kinia wyglądała przecudaśnie))
Fedruś- spokojnie możesz brać no-spę. Ale Mg+B6 nie zaszkodzi!!!
A najlepiej do lekarza i Duphaston niech Ci przepisze. Co do bóli okresowych-ja też miałam przez kilka pierwszych dni-a w czasie @ nawet nie miałam tak. To naturalne bóle. No chyba,ze będą bardzo silne-to wtedy do lekarza musisz się zgłosić. Ale mam nadzieję,ze to nie bedzie potrzebne
Wosebko-Selenko witaj
Shagga -podziel się ciachemZjadłabym teraz szarlotki
Libruś, główka do góry i trzymaj się !!!!
To, która teraz w kolejce???Zdradzicie?Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libruś tule do serduszka a na stres żeby przeszedł przypomnij sobie moje wyniki testu
Libra a może lepiej wpaść w wir poszukiwań nowej pracy i w między czasie zrobić fasolke?
pracę to ja już znalazłam... nawet dwie... tylko boję się poczynić stosowne kroki, bym zaczynała od początku... a tu mam dobre wynagrodzenie i umowę na czas nieokreślony z możliwością powrotu po macierzyńskim...
także tak jak Mauysia napisała... trza zacisnąć zęby i czekać...Shagga_80, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Jestem już ...ale dziś macie tempo.....!!!!
Ruciu - Kinia wyglądała przecudaśnie))
Fedruś- spokojnie możesz brać no-spę. Ale Mg+B6 nie zaszkodzi!!!
A najlepiej do lekarza i Duphaston niech Ci przepisze. Co do bóli okresowych-ja też miałam przez kilka pierwszych dni-a w czasie @ nawet nie miałam tak. To naturalne bóle. No chyba,ze będą bardzo silne-to wtedy do lekarza musisz się zgłosić. Ale mam nadzieję,ze to nie bedzie potrzebne
Wosebko-Selenko witaj
Shagga -podziel się ciachemZjadłabym teraz szarlotki
Libruś, główka do góry i trzymaj się !!!!
To, która teraz w kolejce???Zdradzicie?
Kiti Libra i Kaja w kolejce nastepne jesli sie nie myle;)Fedra lubi tę wiadomość