plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Blondi koniecznie musisz isc do lekarza z tymi długimi cyklami. Pisałaś, ze chcesz poczekać do końca roku, ale jak okaże się, ze czeka cię długie leczenie, to możesz pluć sobie w brodę, że niepotrzebnie tyle zwlekałaś.
też jestem tego zdania... zrobiłabym ze sobą porządek - a o dziecko zintensyfikować starania mogłabym od przyszlego roku... a w tym roku - niech się dzije co ma być!
ale porządek musi być!Shagga_80, Rucia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo, nadrobiłam...zjadłam 3 kawałki szarlotki i jestem znów
Libra, ależ Ci Kochana współczuję tego stresu i trzymam kciuki,by szybko to przeszło...a niestety jak pisałam Ci wcześniej, polityka ostatnio daje się mocno we znaki
Co do następnych do testowania to ja nie będę pokazywać palcem...ale jest co najmniej kilka...i szczerze liczę na kolejne super wieściLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi koniecznie musisz isc do lekarza z tymi długimi cyklami. Pisałaś, ze chcesz poczekać do końca roku, ale jak okaże się, ze czeka cię długie leczenie, to możesz pluć sobie w brodę, że niepotrzebnie tyle zwlekałaś.
wiem dziewczyny ale nawet nie mam jak isc do lekarza bo małego musiala bym ciagać ze soba wszedzie a nawet dojechac bym miała gdziekolwiek ciezko.
-
Libra wrote:Rucia wrote:Blondi koniecznie musisz isc do lekarza z tymi długimi cyklami. Pisałaś, ze chcesz poczekać do końca roku, ale jak okaże się, ze czeka cię długie leczenie, to możesz pluć sobie w brodę, że niepotrzebnie tyle zwlekałaś.
też jestem tego zdania... zrobiłabym ze sobą porządek - a o dziecko zintensyfikować starania mogłabym od przyszlego roku... a w tym roku - niech się dzije co ma być!
ale porządek musi być!
przed pierwsza ciaża tez miałam takie cykle -
Shagga_80 wrote:Nooo, nadrobiłam...zjadłam 3 kawałki szarlotki i jestem znów
Libra, ależ Ci Kochana współczuję tego stresu i trzymam kciuki,by szybko to przeszło...a niestety jak pisałam Ci wcześniej, polityka ostatnio daje się mocno we znaki
Co do następnych do testowania to ja nie będę pokazywać palcem...ale jest co najmniej kilka...i szczerze liczę na kolejne super wieści
oj zjadła bym szarlotke -
Blondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi koniecznie musisz isc do lekarza z tymi długimi cyklami. Pisałaś, ze chcesz poczekać do końca roku, ale jak okaże się, ze czeka cię długie leczenie, to możesz pluć sobie w brodę, że niepotrzebnie tyle zwlekałaś.
wiem dziewczyny ale nawet nie mam jak isc do lekarza bo małego musiala bym ciagać ze soba wszedzie a nawet dojechac bym miała gdziekolwiek ciezko.
Blondi, nie masz nikogo krewnego / przyjaciółki w okolicy? Na pewno komuś dałoby się podrzucić juniora...Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi koniecznie musisz isc do lekarza z tymi długimi cyklami. Pisałaś, ze chcesz poczekać do końca roku, ale jak okaże się, ze czeka cię długie leczenie, to możesz pluć sobie w brodę, że niepotrzebnie tyle zwlekałaś.
A nie masz jakiejś koleżanki, mama, teściowa?Sandraa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZmykam, bo Młody potrzebuje mnie
Dziś będę miała wyniki badań, m.in. czy czasem HIVa nie mam...Libra oby nie, bo wiesz "całowałyśmy" się
Miłego dnia życzę i więcej takich wieści jak te dzisiejszezbikowa, Ola_czeka, Libra, mauysia, aisa, Rucia, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Zmykam, bo Młody potrzebuje mnie
Dziś będę miała wyniki badań, m.in. czy czasem HIVa nie mam...Libra oby nie, bo wiesz "całowałyśmy" się
Miłego dnia życzę i więcej takich wieści jak te dzisiejsze
jakby co, to ja Cię nie zaraziłam:p ja HIVa nie mam, bo byłam ostatnio badana:DShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mama dosc daleko mieszka i jeszcze pracuje .
tesciowa nie bedzie chciala z małym zostac a najlpesza kolezanka raz na jakiś czas sie widzimy bo tezcałe dnie w pracy i kawalek trogi jest.
a tu w tej okolicy nie znam aż tak ludzi na tyle żeby im zostawic małego -
Laseczki Wy moje kochane już 37 ankiet wypełnionych, ale dajecie czadu.
Wielkie Dzięki jeszcze raz!
Libruś ale dupa z tymi pawiami ze stresu. Mam nadzieję, że jakoś się w tej Twojej pracy uspokoi, a pawie będą ale spowodowane inną ewentualnością.Blondi22, Ilona, Libra, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧