plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Laseczki Wy moje kochane już 37 ankiet wypełnionych, ale dajecie czadu.
Wielkie Dzięki jeszcze raz!
Libruś ale dupa z tymi pawiami ze stresu. Mam nadzieję, że jakoś się w tej Twojej pracy uspokoi, a pawie będą ale spowodowane inną ewentualnością.
wyślij mi linka na priv do tej ankiety -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:gocha04 wrote:Laseczki Wy moje kochane już 37 ankiet wypełnionych, ale dajecie czadu.
Libruś ale dupa z tymi pawiami ze stresu. Mam nadzieję, że jakoś się w tej Twojej pracy uspokoi, a pawie będą ale spowodowane inną ewentualnością.
wyślij mi linka na priv do tej ankiety
wysłałam. Dzięki Libra.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra wrote:gocha04 wrote:Laseczki Wy moje kochane już 37 ankiet wypełnionych, ale dajecie czadu.
wyślij mi linka na priv do tej ankiety
wysłałam. Dzięki Libra.
wypełniłam... dam jeszcze wieczorem mojemu mgocha04 lubi tę wiadomość
-
Hej:) nie było mnie trochę a tu tyle stron ...
Fedrus gratuluje Ci, co za niespodzianka;**
Plemniczko juz Ci gratulowałam, ale co tam jeszcze raz nie zaszkodzi:)
Mauysiu, moja stłuczka była na Bułgarskiej,
Dodi, nie mam samych nocek, ale faktycznie ostatnio sporo ich mam. Jutro jak zejdę z nocki to mam wolne a potem dniowke. Lekarz zlecił mi rtg klaty, EKG i zrobił mi usg brzucha:)
Wosebko, super że jesteśPowiem Ci, że Selena do mnie nie przemawia hehe:)
Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki odebrane, HIVa nie stwierdzono...Libra,możesz spać spokojnie
HCV jak wyżej...anemii nie mam, mocz też chyba nie najgorszy
Tyle u mnie
Jak tam Fedra, byłaś na wizycie? Plemniczko, jak tam u Ciebie? Bo zamilkłaś na cały dzień
Robiły bety????Libra, aisa, Effcia28, Fedra, Rucia, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Wyniki odebrane, HIVa nie stwierdzono...Libra,możesz spać spokojnie
Tyle u mnie
Jak tam Fedra, byłaś na wizycie? Plemniczko, jak tam u Ciebie? Bo zamilkłaś na cały dzień
Robiły bety????
Uff;)
Też zaglądam... A tu ani jedna ani druha nic się nie odzywa... -
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Wyniki odebrane, HIVa nie stwierdzono...Libra,możesz spać spokojnie
Tyle u mnie
Robiły bety????
Uff;)
Też zaglądam... A tu ani jedna ani druha nic się nie odzywa...
A wiadomo Ci może jakie dziewczyny miały plany? Fedra na którą szła do ginki? A Plemniczka? Kiedy szła na betę ? -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Wyniki odebrane, HIVa nie stwierdzono...Libra,możesz spać spokojnie
Tyle u mnie
Robiły bety????
Uff;)
Też zaglądam... A tu ani jedna ani druha nic się nie odzywa...
A wiadomo Ci może jakie dziewczyny miały plany? Fedra na którą szła do ginki? A Plemniczka? Kiedy szła na betę ?
Plemniczka mówiła ,że odezwie się po pracy a Fedra na 15:20 miała do lekarza
.Libra napisz do niej sms-ka jak możesz?
Libra lubi tę wiadomość