plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra Dziewczynki ja idę odpocząć bo jestem mega zmęczona tym dniem i wrazeniami ale zajrzę później zobaczyć co z wynikiem Plemniczki :*
eszcze raz Wszystkim Bardzo ale to Bardzo Dziękuje :*Blondi22, Effcia28, Shagga_80, Selena, Ilona, plemniczka, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dobra jestem po wizycie
oczywiście moja Pani Doktor była w mega szoku i się chichrała przez całą wizytę oczywiście na usg nic nie było widać o czym wiedziałąm ze jeszcze za wcześnie dostałam dupka na te moje palmienia i zakaz dzwigania i duzo odpoczynku
poszłam na betę wynik miałam w dwie godziny a wynik to:
176,9 mIU/ml więc chyba dobry...
następna wizyta 21 maj moze coś zobaczę na usg...
powtórka bety w środę lub w czwartek ale pewnie pojadę w środę bo się nie będe mogła doczekać...
to chyba tyle możliwe ze chciałam coś jeszcze napisac ale jestem rozkojarzona
i jeszcze
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra gratulacje raz jeszcze, czekamy na Plemniczkę...
(a ja tak skrycie cały czas czekam, że któraś z Dziewczyn wreszcie napisze, że będzie miała bliźniaki... normalnie się rozmrzyłam;))kiti, Shagga_80, Fedra, Ilona, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyFredzia
jezu gratulacje jeszcze raz !
Domyślam się jaką zdziwioną minę musiała mieć Pani doktor
Byłam w kościółku, wymodliłam się do dziadków o spokojną ciaże dla Ciebie i Plemniczki, więc teraz na bank będzie wszystko dobrze!
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
wpadłam pogratulować nowych fasolek! dziś same dobre wieści
Shagga_80, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Jezu prawie zawału dostałam!! Fedra jejku alez sie ciesze! to niesamowite!! to normalnie dzien niemal cudów. No to jestesmy na tym samym etapie
Moja beta z dzisiaj to 165.
Fedrus a mowilam ze twoj progesteron pod ciazowy mi podchodzi
Suuuuppper wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!gocha04, Gunia, Kleopatra, Fedra, aisa, Libra, Shagga_80, Blondi22, karoam, Sandraa, mala29_, she, Effcia28, Dodi, gadgeta, mauysia, Rucia, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Jezu prawie zawału dostałam!! Fedra jejku alez sie ciesze! to niesamowite!! to normalnie dzien niemal cudów. No to jestesmy na tym samym etapie
Moja beta z dzisiaj to 165.
Fedrus a mowilam ze twoj progesteron pod ciazowy mi podchodzi
Suuuuppper wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!karoam, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zajeb....ste są wasze betki! Bardzo mnie to cieszy i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dziewczynki, jeśli moje pytanie uznacie za nietakt, to je po prostu zignorujcie... Chciałam Was zapytać o plamienia, jak interpretujecie to pojęcie? Tzn., czy to jest zabarwiona wydzielina taka "czysta", czy "z grudkami, strzępkami" itp.? Piszecie o tym zjawisku, nie bardzo umiem je zobrazować
Dzięki...
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...