plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra Dziewczynki ja idę odpocząć bo jestem mega zmęczona tym dniem i wrazeniami ale zajrzę później zobaczyć co z wynikiem Plemniczki :*
eszcze raz Wszystkim Bardzo ale to Bardzo Dziękuje :*
Blondi22, Effcia28, nick nieaktualny, Selena, Ilona, plemniczka, Kfjatus, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedra wrote:Dobra jestem po wizycie

oczywiście moja Pani Doktor była w mega szoku i się chichrała przez całą wizytę oczywiście na usg nic nie było widać o czym wiedziałąm ze jeszcze za wcześnie dostałam dupka na te moje palmienia i zakaz dzwigania i duzo odpoczynku
poszłam na betę wynik miałam w dwie godziny a wynik to:
176,9 mIU/ml więc chyba dobry...
następna wizyta 21 maj moze coś zobaczę na usg...
powtórka bety w środę lub w czwartek ale pewnie pojadę w środę bo się nie będe mogła doczekać...
to chyba tyle możliwe ze chciałam coś jeszcze napisac ale jestem rozkojarzona
i jeszcze
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra gratulacje raz jeszcze, czekamy na Plemniczkę...
(a ja tak skrycie cały czas czekam, że któraś z Dziewczyn wreszcie napisze, że będzie miała bliźniaki... normalnie się rozmrzyłam;))
kiti, nick nieaktualny, Fedra, Ilona, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyFredzia
jezu gratulacje jeszcze raz !
Domyślam się jaką zdziwioną minę musiała mieć Pani doktor
Byłam w kościółku, wymodliłam się do dziadków o spokojną ciaże dla Ciebie i Plemniczki, więc teraz na bank będzie wszystko dobrze!
nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
wpadłam pogratulować nowych fasolek! dziś same dobre wieści
nick nieaktualny, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Jezu prawie zawału dostałam!! Fedra jejku alez sie ciesze! to niesamowite!! to normalnie dzien niemal cudów. No to jestesmy na tym samym etapie

Moja beta z dzisiaj to 165.
Fedrus a mowilam ze twoj progesteron pod ciazowy mi podchodzi
Suuuuppper wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gocha04, Gunia, Kleopatra, Fedra, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, karoam, Sandraa, nick nieaktualny, she, Effcia28, Dodi, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Jezu prawie zawału dostałam!! Fedra jejku alez sie ciesze! to niesamowite!! to normalnie dzien niemal cudów. No to jestesmy na tym samym etapie

Moja beta z dzisiaj to 165.
Fedrus a mowilam ze twoj progesteron pod ciazowy mi podchodzi
Suuuuppper wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karoam, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zajeb....ste są wasze betki! Bardzo mnie to cieszy i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dziewczynki, jeśli moje pytanie uznacie za nietakt, to je po prostu zignorujcie... Chciałam Was zapytać o plamienia, jak interpretujecie to pojęcie? Tzn., czy to jest zabarwiona wydzielina taka "czysta", czy "z grudkami, strzępkami" itp.? Piszecie o tym zjawisku, nie bardzo umiem je zobrazować
Dzięki...
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...