plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Z tymi "dwoma razami" to się nie sprawdza, przereklamowane i już, tyle Wam powiem, o!;p;)
Gunia,bo nie potrzeba 2, 5 czy 30... Bo wystarczy raz a dobrze!
I tym akcentem mówię dobranoc i idę do łóżka, bo mnie plecy napieprzaja
Do spisaniaplemniczka, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny:) Pierwszy raz tu piszę u Was, choć podczytuję od 50 strony..hehe
Fedro, Plemniczko - gratulacje!!! Życzę Wam wspaniałych i przede wszystkim bezstresowych 9 miesięcy!
plemniczka, Effcia28, mauysia, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
To musimy wziąć dwa miesiące urlopu - pierwszy, by odpocząć od pracy, zapomnieć o niej, a drugi-by działać codziennie:D Ciekawe, co na to powiedzieliby nasi szefowie w tym, jakże prorodzinnym kraju;) Nadzieja jest! Dzięki Wam, Fasolkowym:) Hehe
P.s. Witaj, Anka Skakanka:)
I dobranoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 19:58
plemniczka, Shagga_80, Dodi, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Plemniczko- gratulacje bety!!
Fedra- ja tu jestem nowa, słabo się znamy, ale wiadomość o Twoim zaciążeniu mi łzy szczęścia z oczu wycisnęła. Tak strasznie się ciesze! To jest po prostu wspaniała wiadomość i życzę Ci dużo zdrówka, spokoju, szczęścia i wszystkiego co Ci niezbędne
Co do Twojego pytania odnośnie bólów brzucha i pleców- ja na początku miałam dość silne- w szczególności plecy, teraz już brzuszek tylko od czasu do czasu zakłuje a plecy jeszcze trochę dają znać ale u mnie to prawdopodobnie efekt tego tyłozgięcia.
Jeszcze raz serdecznie gratuluje!!!!plemniczka, Shagga_80, Dodi, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
No jest i druga wiadomość na którą czekałam:)Plemniczko kochana bardzo ale to bardzo Ci gratuluje:)teraz już musi być dobrze:)i proszę o chuchnięcie na mój wykresik:)po tak pozytwnych fluidkach musi sie udać:)każdej po kolei:)no a teraz życzę Wam dobrej nocy:)i do jutra:):*
Sandraa, plemniczka, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dziś był dobry dzień.
Fedra i Plemniczka życzę żebyście w styczniu zakładały spiochy swoim Maleństwom, zmieniały obsikane paluszki, wstawały w nocy, całowały i tuliły.
Proszę o wsparcie dla mojego wykresu - świeże Fasolkowe Mamy dmuchać i chuchać!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 06:12
Shagga_80, Libra, Fedra, Beata, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:jeszcze jedno tylko pytanie ale odp przeczytam rano:
Plemniczko i dziewczynki zafasolkowane czy Was też tak bolały plecy i brzuch?
Ja miałam objawy typowe jak na @ tylko jej brak ból brzucha był dosc silny dlatego luteina :)Bardzo sie ciesze ze Ci sie w końcu udało i trzymam kciuki za reszte starajacych zeby i u nich pojawiły sie w końcu te dwie wyczekiwane kreseczki:)Shagga_80, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ogromnie się cieszę po raz setny w dniu dzisiejszym
Fedra, plemniczko śliczne betya czy ja przypadkiem też nie wspominałam czegoś o progesteronie?
Ja myślę, że to jeszcze nie koniec niespodzianek majowych tak więc czekam dalej na pozytywne informacje i żałuję, że nie mogę brać udziału w majowych starankach
Gosiaczku 2 ankiety wypełnione - ja i m
Libra kochana Ty moja oni Cię wykończą w tej pracy a to jest Ci teraz najmniej potrzebnemam nadzieję, że jak im niedługo L4 fasolkowe na biurko rzucisz to aż się ugnie z zaskoczenia
to ja spokojnie idę spać bo na 7 zebranie i nie wiem jak to rano będzie he he
Shagga dziękuję, że czuwasz i na bieżąco mnie informujesz :*
DOBRANOC :*Shagga_80, Libra, Fedra, Kaja, Ola_czeka, plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie coś wena opuściła...gadałam przeszło godzinę z siostrą przez telefon i teraz nie mam co pisać...no może po raz setny - taaaaaaaaaaaaaaaak strasznie cieszę się z dzisiejszych wieści..i na dodatek potwierdzonych
Oby tak dalej
Maryjny miesiąc w pełni ...no i nie zapominajmy,że w tym miesiącu przypada dzień Matki...to musi być szczęśliwy miesiąc...i nie miałabym nic przeciwko pobiciu rekorduDodi, Fedra, Kaja, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!
normalnie cos mnie tknelo zeby tu wejsc mimo ze pozno bo mialam dopiero jutro nadrabiac...
A TU TAKIE WIADOMOSCI!!! NORMALNIE PRAWIE SPADLAM Z KRZESLA JAK PRZECZYTALAM...!!!
PLEMNISIU!!!
FEDRUNIU!!!
G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wasze bety przepiekne! Plemnisiu a nie chcialas wierzyc ze to moze byc zagniezdzenie... Fedrus a to Ci Bog splatal psikusa... ale jak to juz dziewczyny pisaly maryjny maj - szczesliwy miesiac...
Dziewczynki ktora nastepna??? ;P
Wosebko jak milo Cie znow zobaczyc!!
Muzi Ciebie tez!!
Normalnie co za szczescliwy dzien dzisiaj........
Chyba nie zasne z tych wrazen a i Kuba chyba pod wrazeniem bo mi sie w brzuchu kotluje...
Librus teraz za Ciebie mocno trzymam kciuki...
No i zaczynamy kolejny roczek z fasolkami- dziewczyny chyba jestescie tu pierwsze na styczen:)
Buziam Was i spadam do lozeczka:*
ps. mauys-dzieki za fotke-Wy sliczne ale Leos wymiata-slodziak!!!
mauysia, Libra, Gunia, Fedra, kopciuszek126, Dodi, Shagga_80, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Hej:) nie było mnie trochę a tu tyle stron ...
Fedrus gratuluje Ci, co za niespodzianka;**
Plemniczko juz Ci gratulowałam, ale co tam jeszcze raz nie zaszkodzi:)
Mauysiu, moja stłuczka była na Bułgarskiej,
Dodi, nie mam samych nocek, ale faktycznie ostatnio sporo ich mam. Jutro jak zejdę z nocki to mam wolne a potem dniowke. Lekarz zlecił mi rtg klaty, EKG i zrobił mi usg brzucha:)
Wosebko, super że jesteśPowiem Ci, że Selena do mnie nie przemawia hehe:)
Łee to aż się dziwię, że nie widziałam stłuczki z mojego okna
Dobrze, że to była tylko stłuczka, a nie wypadek.Sandraa lubi tę wiadomość