plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wosabko moze i tak ale ja juz stracilam wiare, mam poprostu dosc . To nie tak ze wogule sie nie bede starac. Po prostu teraz bede starac sie spokojnie czekac do zabiegu i tyle.
Libra, Selena, Kaja, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Wosabko moze i tak ale ja juz stracilam wiare, mam poprostu dosc . To nie tak ze wogule sie nie bede starac. Po prostu teraz bede starac sie spokojnie czekac do zabiegu i tyle.
No kochana rozumiem..ale wiesz takie odpuszczenie ma tez swoje plusy:)nie będziesz tyle myślec...będziesz spokojniejsza:)no i może tez dostaniesz taka niespodzianke od losu:)ja tam w to wierze:)Kaja lubi tę wiadomość
-
Na niespidzianke nie licze bo to wrecz niemozliwe. A jesli nasza lekarka sie spisze to morze uda nam sie przystapic do zabiegu pod koniec wrzesnia. Choc i tak czuje ze za pierwszym razem sie nie uda. A boje sie tej poraszki okropnie hak sobie pomysle.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
mala29_ wrote:Na niespidzianke nie licze bo to wrecz niemozliwe. A jesli nasza lekarka sie spisze to morze uda nam sie przystapic do zabiegu pod koniec wrzesnia. Choc i tak czuje ze za pierwszym razem sie nie uda. A boje sie tej poraszki okropnie hak sobie pomysle.
Kochana no jak tak będziesz myślec to napewno sie nie uda:(..ja z reguły tez jestem mega pesymistką..ale trzeba wierzyć:)zwłaszcza ze bardzo tego pragniesz:)ja tez czasami sie poddaje to normalne ze mmamy chwile zwątpienia..ale wiem ze napewno sie nie poddam:)także Mała głowa do góry i bądź dobrej myśli:)Dodi lubi tę wiadomość
-
Wosabko wiezylam przez 7 lat poprostu juz nie nam sily. Chce zyc normalni ale dobra nich chce juz wiecej o tym gadac. Nie bede wam smecic bo po co.Mamy z czego sie cieszyc z plemniczki i Fedry ze in sie udalo. I to jest wspaniala nowina a nie moje smety. Ja odpuszczam i niechce juz o tym rozmawiac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 06:39
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Wosabko wiezylam przez 7 lat poprostu juz nie nam sily. Chce zyc normalni ale dobra nich chce juz wiecej o tym gadac. Nie bede wam smecic bo po co.Mamy z czego sie cieszyc z plemniczki i Fedry ze in sie udalo. I to jest wspaniala nowina a nie moje smety. Ja odpuszczam i niechce juz o tym rozmawiac.
ok rozumiem:)ale jeśli chciałabyś sie wygadac czy cokolwiek to wiesz:)na mnie zawsze mozesz liczyć:)i na reszte dzieczyn napewno tez:)Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dzień dobry Kobitki
Wosebko miło Cię poznać.
Jeju ale fajnie, ze jesteś Muzi.
Plemniczko, Fedrus bety super, jeszcze raz Gratuluje.
Ja ledwo żyje, prawie cała noc nie spalam, Wiki kaszlala strasznie. Coś czuje, ze to zapalenie krtani, oby nie. Na 10 mamy byc w Klinice, małej nie zaprowadze do przedszkola, nie mam ja z kim zostawić, a czy mam ja zabrać ze sobą. No nie wiem co robić? Pózniej będę musiała z nią podjechać tez do lekarza.
Moj M na 6 pojechał na rozmowę w sprawie pracy, jeszcze go nie ma.
Zapowiada sie ciekawy dzień u mnie.
Miłego dnia życzę
Na szóstą???? Na rozmowę kwalifikacyjną??? Oj nie zazdroszczę. Już widzę moją prezencję o tej porze... Trzymamy kciuki!Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:Witajcie! Z samego rana postanowiłam napisać...Dzień Dobry i miłego dnia...jak się ogarnę, to zajrzę...najpierw obowiązki a później przyjemności.
Fajnie, że Ci się Mauysiu podoba, oddaje mnie całą aczkolwiek krótki i łatwo wklikać.
Poza tym fajnie będzie czytać "Jeju jak fajnie,że jesteś!" ubarwi wypowiedzi pozytywne i mam nadzieję, że negatywnych będzie mniej, bo "Jeju ale jesteś marudna" ,brzmi moim zdaniem lepiej...niż "Muzi ale jesteś marudna", bo tę wersję poprzednią mogę potraktować lightowo, że niby nie do mnie ha ha
Koniec wypowiedzi.
żródło: "zakuty łeb"
Pozdrawiam i jak wrócę, odezwę się. Mauysiu !!!! coś czuję, że nie będziesz zbyt wyspana. Ach ach
Jeju, nie mogę z Ciebiejeju lubi tę wiadomość