plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemni, Fedri - DZIĘKI ZA WSPANIAŁE WIEŚCI!
Fedruś - DZIĘKI CI za to, że nie dotrzymałaś słowa i powiedziałaś nam o ciaży! Bo pamiętam, jak zarzekałaś się, że jeśli się uda, to powiesz nam dopiero po 12 tygodniu
A z tym późnym powiedzeniem najbliższym - ja w sumie nie żałuję, że powiedziałam dopiero w 12 tyg, choć parę ostatnich tygodni było mi już trudno trzymać język za zębami... Nawet miałam wyrzuty sumienia, że najbliżsi uznają, że ich "oszukiwałam" przez tyle czasu... Ale dobrym wytłumaczeniem było to, że chcieliśmy zrobić rodzinie prezent na Wielkanoc(o pierwszej ciąży powiedzieliśmy w Boże Narodzenie).
Ufff, ależ emocji niósł dzisiejszy (wczorajszy!) dzieńCzas uderzyć w kimono.
Do rana!Rucia, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Muzi! Jeju jak dobrze, że wróciłaś!
Przejrzałam kilka wykresów, "naprawiłam" swój i jadę do pracy...
Miłego dnia... wieczorem Was poczytam:)Libra, kopciuszek126, mauysia, Dodi, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyDzień dobry
Fredzia - tak przy początkach ciaży bolą plecy i brzuch ( macica się rozciąga ), dlatego na takie silne skurcze macicy warto łykać magnez + wit B6. Nie faszerowałam się nospą, bo dzięki magnezowi nie była mi potrzebna
Jeju - a czy my się znamyhahaha Muzi krejzolko
Fedra, kopciuszek126, Libra, mauysia, Dodi, Shagga_80, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kobitki
Wosebko miło Cię poznać.
Jeju ale fajnie, ze jesteś Muzi.
Plemniczko, Fedrus bety super, jeszcze raz Gratuluje.
Ja ledwo żyje, prawie cała noc nie spalam, Wiki kaszlala strasznie. Coś czuje, ze to zapalenie krtani, oby nie. Na 10 mamy byc w Klinice, małej nie zaprowadze do przedszkola, nie mam ja z kim zostawić, a czy mam ja zabrać ze sobą. No nie wiem co robić? Pózniej będę musiała z nią podjechać tez do lekarza.
Moj M na 6 pojechał na rozmowę w sprawie pracy, jeszcze go nie ma.
Zapowiada sie ciekawy dzień u mnie.
Miłego dnia życzęFedra, Libra, kopciuszek126, Selena, mala29_, Kfjatus, mauysia, aisa, Dodi, Blondi22, plemniczka, jeju lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
plemniczka wrote:doczytalam, a sporo tego bylo!
mam łzy w oczach! jestescie takie kochane! dziekuje za gratulacje.
Musi byc dobrze. Idziemy z Fedrą w parze do konca, az do rozwiązania w styczniu! A wlasnie Fedra na kiedy ovu pokazuje Ci termin porodu? mi na 20 stycznia.
Co do bólów. To mnie tez pobolewa krzyz, plecy i jajniki kują, cycki tez bolą i kują sutki co jakis czas
Mi pokazuje na 22 stycznia bo ja miałam o dwa dni później owuplemniczka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja się witam z rana...
mój mąż oszalał obudził się o 5 rano i zaczął sprzątać oczywiście myślałam ze jest dużo później do momentu kiedy nie wstałam i nie zobaczyłam ze jest 5.45, teraz poszedł z psem bo stwierdził ze nie wskazane ejst na razie bym z nim wychodziła bo on ciagnie i takie tam farmazony
i tym akcentem zegnam się na chwilę obecną pewnie zajrzę później
Muzi dobrze ze jesteś :*
i jeszcze raz za wszystkie dobre słowa bardzo dziekujekopciuszek126, Libra, Rucia, Kfjatus, mauysia, Beata, Dodi, Blondi22, Shagga_80, gocha04, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWitam wszystkie kobietki, a szczególnie Jejku;)
ja jeszcze dziś bądź jutro zaczynam kolejny 12 cykl starań; 8 cykl na ovu - a może i tak nie do końca na ovu, bo zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami wrzycam na większy luz i "opuszczam" forum;) (Mauysia zgodnie z zaleceniami;P - żart:D) tzn. robię sobie nie przerwe "urlopową" ale może "wakacyjną" (jeśli mi się wogóle to uda;)
Nie wiem jeszcze czy będę prowadzić wykres (no a jeśli to może w wersji "do owulacji"), bo tą decyzję podejmę po @... Konta kasować na pewno nie będę, bo chcę wiedzieć co się u Was dzieję...
a tymczasem rzucam się w wir pracy... choć tak bardzo mi się nie chce, bo taka piękna pogoda za oknem:)Rucia, Fedra, mauysia, Beata, Dodi, Blondi22, Shagga_80, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczęta
Witam cie muzarciu z powrotemno i Wosabke bardzo miło widzieć
ciesze się że wróciłyście do nas
ps. Fedrus mam prośbę do ciebie jak możesz to usuń mnie z tabelki.Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Witam z rana i ja
Muzarciu nareszcie jesteś
Plemniczko beta tak samo ładna jak Fedruni
Fedruś, nie przejmuj się tymi bólami bo ja miałam to samo przez pierwsze początki i tu o tym chyba pisałam....
Libruś, ja myslę,że takie wakacje dobrze Ci zrobiąJa zaszłam w 9 cyklu z ovu a w 16 starankowym.
Możesz zastrzec sobie wykres i prowadzić dla samej siebie-ja tak zrobiłam, ale dopiero po owulacji tydzien zaczęłam go prowadzić jak opryszczka mi się pokazała, bo uznałam,ze to ten główny objaw ciąży!!!
Po co Ci mierzyć temperaturę-może w podświadomości Cię to stresuje w jakiś sposób!? Przecież wiesz, że jak pojawi się sluz płodny to zaczęły się dni płodne i trzeba działać-moim zdaniem tempki do niczego nie są potrzebne....LIBRA DWA RAZY A DOBRZE I SUKCES MUROWANY!!!
Powodzenia!!!
Miłego dnia wszystkimLibra, Fedra, mauysia, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dzień dobry dziewczęta
Witam cie muzarciu z powrotemno i Wosabke bardzo miło widzieć
ciesze się że wróciłyście do nas
ps. Fedrus mam prośbę do ciebie jak możesz to usuń mnie z tabelki.
hej Mała:)no ja tez sie cieszę ze jestem:)strasznie mi Was brakowała:)no ale miaąłm super powód zeby wrócić:)nasza Fedra wszystkim zrobiła mega niespodzianke:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 05:35
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libruś
Ech byłam prawie pewna, że się udało. Te twoje wykresy dają dużo nadziei, a później ...
no Rutka... chyba Tobie dają, bo ja ciąglę w kółko to samo powtarzam, że wiem swoje:) już wręcz się czuję jak zdarta płyta:DFedra lubi tę wiadomość