plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny ..
jestem tu nowa , po wielu miesiącach starań i po tym najbardziej bolesnym doświadczeniu :poronieniu:" nie wiem czego mam się jeszcze chwycić bo podobno tonący brzytwy się chwyta , ale niestety jest ciężko.
Ostatnia deska ratunku to może to forum i wykresy..?Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!!!!
Miłego dnia zyczę !!!
Ja zaraz na basenik spadam moje drogie!!!!
Cholerka nie mam juz sił do tego mojego kota znowu zaczął wymiotować chyba tą operację trzeba będzie mu zrobić!!!
Buzioli!!Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć
Jestem i ja. Jakoś poranek mi się przeciągnął przez domowe pierdoły.
Na dworze ciepło i przyjemnie.
Fedra wpisz siebie i Plemniczkę, chcę podziwiać ten wpis
Ilona faktycznie masz zakręcony ten dzień, oby Córci szybko przeszła choroba, a Mąż dostał pracę.
Libra oby to Twoje odchodzenie, zakończyło się tak jak odchodzenie Fedry
Mała 3mam kciuki żeby Ci się wszystko ułożyło.
Jeju dobrze, że wróciłaś.
I wszystkie pozostałe witam cieplutkoFedra, Beata, mauysia, Dodi, Ola_czeka, Blondi22, Shagga_80, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra teraz to musisz siebie wpisać koło plemniczki
na razie się nie będe wpisywać...
nadal trudno mi w to wszystko uwierzyć...
i żyję w przekonaniu ze w czwartek dostane @...
myslenie mi się pewnie przestawi jak zobaczę wzrost bety albo na usg wyjdzie ze faktycznie jestShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Beata witam i o zdrowko pytam ?
Witaj Kajuś zdrówko w porząsiu tylko jeśli ovu była wtedy kiedy mi dziś wyznaczyło no to lipa ale cóżOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyOj Fredzia Fredzia jak czytam ciebie to cały czas mam przed oczami posty że nie ma już nadziei że juz się pogodziłaś z tym a tu taka niespodzianka jejku jak ja się cieszę jakbym mogła to wym cię udusiła z radości normalnie!!!
Po cichaczu modlę się żeby było wszystko dobrze!!!Aj tam po takiej długiej trudnej drodzę napewno bedzie wszystko ok!!!Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kaja wrote:Fedra teraz to musisz siebie wpisać koło plemniczki
na razie się nie będe wpisywać...
nadal trudno mi w to wszystko uwierzyć...
i żyję w przekonaniu ze w czwartek dostane @...
myslenie mi się pewnie przestawi jak zobaczę wzrost bety albo na usg wyjdzie ze faktycznie jest
i oto odpowiedź na moje prośbyJeszcze trochę wytrzymam, ale jak tylko betka będzie rosła, proszę o naprawienie tabelki
Fedra lubi tę wiadomość