plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Kaja wrote:Beata witam i o zdrowko pytam ?
Witaj Kajuś zdrówko w porząsiu tylko jeśli ovu była wtedy kiedy mi dziś wyznaczyło no to lipa ale cóż
Bet u mnie też lipa:(w okresie okołovulacyjnym tylko jedno serdudszko..takze szału nie ma... -
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ten twój kot na zielonej trawie podobny do mojego zaplodniacza ledwo na oko widzi a już lata za kwotami......
Mój kocur w tamtym tygodniu stracił meskość całkowitą bo go wykastrowałam!!!!Drań taki niedobry jest dla obcych że szok mam nadzieję że się zmieni po tej kastracji troszkę!!!!
-
AGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!!!
Miłego dnia zyczę !!!
Ja zaraz na basenik spadam moje drogie!!!!
Cholerka nie mam juz sił do tego mojego kota znowu zaczął wymiotować chyba tą operację trzeba będzie mu zrobić!!!
Buzioli!!
O nie, znowu się nałykał futerka?
Agi, a jak tam ogólne samopoczucie?jeju lubi tę wiadomość
-
Wosebko nie liczy sie ilość ale jakość strzału
i odelgłosc od ovu
Mayuś ja tez uwielbiam kłucie hehehe (o boze jak to brzmi?!)
mauysia, Ola_czeka, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Mayus szukam pocieszenie u Ciebie (zreszta już chyba setny raz)
powiedz mi wg Roetzera będzie chociaz 1-2 dni do przodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 07:52
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!!!
Miłego dnia zyczę !!!
Ja zaraz na basenik spadam moje drogie!!!!
Cholerka nie mam juz sił do tego mojego kota znowu zaczął wymiotować chyba tą operację trzeba będzie mu zrobić!!!
Buzioli!!
O nie, znowu się nałykał futerka?
Agi, a jak tam ogólne samopoczucie?
A samopoczucie jako tako ostatnio małam napad histerii ale pósciło1!
Właśnie nie nałykał się bo nie wymiotuję sierścią już brak mi się do tego kota!!! -
Beata wrote:Mayus szukam pocieszenie u Ciebie (zreszta już chyba setny raz)
powiedz mi wg Roetzera będzie chociaz 1-2 dni do przodu?
Tak za dwie temperatury będę Ci mogła cos powiedzieć/
Słuchajcie, coś się chyba dzieje z moim wzrokiem, bo mi się rozmazują literki, mam nadzieję, żę sie zemdleję zaraz w pracy albo co!!!
że NIE zemdleję! miało byćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 07:57
Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:Wosebko nie liczy sie ilość ale jakość strzału
i odelgłosc od ovu
Musimy się raz spotkać na małą akupunkturkęW ramach smakowania atrakcji życia
bardzo chetnie
szukałam kiedyś w okolicy ale nic nie było, pare lat mineło wiec pewnie będzie łatwiej, a podobno ma zbawienny wpływ na wiele dziedzin życia
nawet w leczeniu niepołodności podobno skutecznaOliwka 2006
-
Beata wrote:Wosebko nie liczy sie ilość ale jakość strzału
i odelgłosc od ovu
to samo mojemu m powiedziałam:)no a serducho jest dzień przed owu:)a jestem pewna ze wtedy była bo miałm wszystkie objawy na nia wskazujące:) -
mauysia wrote:Beata wrote:Mayus szukam pocieszenie u Ciebie (zreszta już chyba setny raz)
powiedz mi wg Roetzera będzie chociaz 1-2 dni do przodu?
Tak za dwie temperatury będę Ci mogła cos powiedzieć/
Słuchajcie, coś się chyba dzieje z moim wzrokiem, bo mi się rozmazują literki, mam nadzieję, żę sie zemdleję zaraz w pracy albo co!!!
że NIE zemdleję! miało być
dzięki poczekamy w takim razie ale ja mam nadzieje ze szansa jest
Mayuś to nie przemęczaj się i może z®ób małą przerwe od kompa, mam nadzijeę że to chweilowe od pogody w końcu jutro znowu latoOliwka 2006