SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A jakie są złe wieści? przyznaję bez bicia, że ja jeszcze przed prasówką wykresową.

Ja też nie cierpiałam Angeliny i solidaryzowałam się z Aniston, ale w sumie, skoro ona tak bardzo nie chciała dzieci, a on chciał, to może lepiej, że żadne z nich nie musiało robic nic wbrew sobie i się rozstali?

:D Front Solidarności z Aniston (FSA)

Dla mnie Jolie jest przykładem najwyższego profesjonalizmu - tak steruje swoją karierą, panuje nad swoją popularnością, że do np. tabloidów nie wycieknie nic, nad czym nie miałaby kontroli. Nie wiem jak jej to się udaje :) Ale ma niezłego nosa marketingowego - albo jej specjaliści mają takiego nosa :)
    Tylko szkoda, że się zrobił z niej taki chudzielec...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Witam się i ja

Plemniczko i Fedro, jeszcze raz gratuluje. Bety piękne wyszły!

Witaj Anka-skakanka i Adelajdo

Jeju... Muzarcia ;)

Ilona, mam nadzieję, że córa szybko wyzdrowieje a M dostanie pracę. Wcześnie miał tą rozmowę kwalifikacyjną...

Libra, odpocznij, zrelaksuj się a potem... wiadomo co :)

Mała, 3mam kciuki... za wszystko!

A Żbikowa poszła wczoraj do tego kina i chyba faktycznie usnęła... bo jeszcze się nie zameldowała... A prawda jest taka, że pewnie ostro teraz pracuje i nie ma czasu klikać...

Mauysiu, świeże powietrze pewnie najlepiej by Ci zrobiło.

U mnie wreszcie deszcz pada ufff bo już taka susza była... Dzięki za chmury :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Nowy łamaniec językowy - Susza w Szwecji. Witaj Aiso:)

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uzupełniłam co maiłam zrobić bo z tel nie dałam rady wpisac tempy wybaczcie te co czekały ehhhhhhh,,,,,

Shagga a co z Angeląąa grane jest????!!!!

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze! Miałam problem z OVU nic nie mogłam pisać, lajkowac itd :/

Jolie nie lubię w sumie nie wiem czemu :P
    A chuda jest dla mnie i to strasznie...i dziwię się,że dalej wygrywa w różnych rankingach na najpiękniejszą, najseksowniejszą itd

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    uzupełniłam co maiłam zrobić bo z tel nie dałam rady wpisac tempy wybaczcie te co czekały ehhhhhhh,,,,,

Shagga a co z Angeląąa grane jest????!!!!

http://www.tvn24.pl/angelina-jolie-usunela-obie-piersi-w-obawie-przed-rakiem-jestem-nosicielka-wadliwego-genu,325533,s.html

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Witam się i ja

Plemniczko i Fedro, jeszcze raz gratuluje. Bety piękne wyszły!

Witaj Anka-skakanka i Adelajdo

Jeju... Muzarcia ;)

Ilona, mam nadzieję, że córa szybko wyzdrowieje a M dostanie pracę. Wcześnie miał tą rozmowę kwalifikacyjną...

Libra, odpocznij, zrelaksuj się a potem... wiadomo co :)

Mała, 3mam kciuki... za wszystko!

A Żbikowa poszła wczoraj do tego kina i chyba faktycznie usnęła... bo jeszcze się nie zameldowała... A prawda jest taka, że pewnie ostro teraz pracuje i nie ma czasu klikać...

Mauysiu, świeże powietrze pewnie najlepiej by Ci zrobiło.

U mnie wreszcie deszcz pada ufff bo już taka susza była... Dzięki za chmury :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Pewnie jestem w tych na końcu, więc i Tobie Aiso życzę miłego dnia :) :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga aaaaa ta Sucha Fryta o tą ci chodzi chamstwo i słoma z butów tyle powiem jak rodziła dziecko w Nice to dopiero wyszło jak woda sodowa uderza do głowy ulalala aż nie miło !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga aaaaa ta Sucha Fryta o tą ci chodzi chamstwo i słoma z butów tyle powiem jak rodziła dziecko w Nice to dopiero wyszło jak woda sodowa uderza do głowy ulalala aż nie miło !!!

Kaja, odbierałaś jej poród ? :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Shagga ......Brad będzie miał z przodu Deskę z tyłu Deskę ,a też gwiazda nie pomyślała ,że jak cycki usunie to cholerstwo idzie na inne organy ??!!!!Brak słów nie komentuję więcej /jej/

Gunia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    A jakie są złe wieści? przyznaję bez bicia, że ja jeszcze przed prasówką wykresową.

Ja też nie cierpiałam Angeliny i solidaryzowałam się z Aniston, ale w sumie, skoro ona tak bardzo nie chciała dzieci, a on chciał, to może lepiej, że żadne z nich nie musiało robic nic wbrew sobie i się rozstali?

:D Front Solidarności z Aniston (FSA)

Dla mnie Jolie jest przykładem najwyższego profesjonalizmu - tak steruje swoją karierą, panuje nad swoją popularnością, że do np. tabloidów nie wycieknie nic, nad czym nie miałaby kontroli. Nie wiem jak jej to się udaje :) Ale ma niezłego nosa marketingowego - albo jej specjaliści mają takiego nosa :)
    Tylko szkoda, że się zrobił z niej taki chudzielec...

Nigdy tak na nią nie patrzyłam, ale masz sporo racji. Ciekawe, czy mieli ciche dni jak Brad zapuścił wąsy.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kaja wrote:

Kaja, odbierałaś jej poród ? :)

Nie ,ale koleżanki mam co tam pracują ,a w hotelu gdzie się zatyrzymała cała ekipa reporterów ohhhhh działo się działo

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Mocno powiedziane :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    no to Shagga ......Brad będzie miał z przodu Deskę z tyłu Deskę ,a też gwiazda nie pomyślała ,że jak cycki usunie to cholerstwo idzie na inne organy ??!!!!Brak słów nie komentuję więcej /jej/

Dżizaz Kaja dajesz czadu!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no Mocno powiedziane bo jak pracujesz dla Ludzi eeeeeee szkoda gdać ....nie to Forum ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj! Dawaj plotki z wielkiego świata! Na zachętę powiem Ci, że widziałam kiedyś Dodę na Dworcu Centralnym w Wawie, jadła pączka a obok szedł jej goryl.

Shagga_80, mauysia, zbikowa, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszytskim...

jestem na etapie roku starań, z tym ze po 3 mieisiacach udało sie jednak w 9 tyg ciaza obumarła .. przyczyna ? nikt mi nie powie jaka..

staramy sie na nowo od stycznia , ale nic z tego.. okres reguralny , hormony oki, lekarz stwierdził ze u mnie wszytsko oki( gdyz mam 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) a teraz zaczynam myslec ze to nie ja tylko moj N .. :( choc wiadomo jest ze jest płodny bo w ciazy byłam, ale trudna droga przed nami widać.. co w zyciu bym sie nie spodziewała, ze bede w gronnie osób z trudnosciami..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Czesc wszytskim...

jestem na etapie roku starań, z tym ze po 3 mieisiacach udało sie jednak w 9 tyg ciaza obumarła .. przyczyna ? nikt mi nie powie jaka..

staramy sie na nowo od stycznia , ale nic z tego.. okres reguralny , hormony oki, lekarz stwierdził ze u mnie wszytsko oki( gdyz mam 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) a teraz zaczynam myslec ze to nie ja tylko moj N .. :( choc wiadomo jest ze jest płodny bo w ciazy byłam, ale trudna droga przed nami widać.. co w zyciu bym sie nie spodziewała, ze bede w gronnie osób z trudnosciami..

Cześć adelajdo, witamy Cię w naszym gronie.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Pod względem pisania to Rucia leci se ostatnio w kulki.

Tak, zdecydowanie she is flying into small balls... Skandal i tyle.

Ale ja tylko poszłam na drzemkę :P Muszę odespać cały weekend :)

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Czesc wszytskim...

Jak pobędziesz trochę tu na forum, to zobaczysz,że nie Ty pierwsza niestety...kiedyś nawet czytałam na wątku o staraniach o drugie dziecko ile jest Babeczek z takimi problemami...Ale wszystkie tu wierzymy,że wszystkim uda się zafasolkować, czego oczywiście i Tobie życzę.
    PS. Twój N robił badanie nasienia?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ehhh szkoda gadać

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2731 2732 2733 2734 2735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ