X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A jakie są złe wieści? przyznaję bez bicia, że ja jeszcze przed prasówką wykresową.

Ja też nie cierpiałam Angeliny i solidaryzowałam się z Aniston, ale w sumie, skoro ona tak bardzo nie chciała dzieci, a on chciał, to może lepiej, że żadne z nich nie musiało robic nic wbrew sobie i się rozstali?

:D Front Solidarności z Aniston (FSA)

Dla mnie Jolie jest przykładem najwyższego profesjonalizmu - tak steruje swoją karierą, panuje nad swoją popularnością, że do np. tabloidów nie wycieknie nic, nad czym nie miałaby kontroli. Nie wiem jak jej to się udaje :) Ale ma niezłego nosa marketingowego - albo jej specjaliści mają takiego nosa :)
    Tylko szkoda, że się zrobił z niej taki chudzielec...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Witam się i ja

Plemniczko i Fedro, jeszcze raz gratuluje. Bety piękne wyszły!

Witaj Anka-skakanka i Adelajdo

Jeju... Muzarcia ;)

Ilona, mam nadzieję, że córa szybko wyzdrowieje a M dostanie pracę. Wcześnie miał tą rozmowę kwalifikacyjną...

Libra, odpocznij, zrelaksuj się a potem... wiadomo co :)

Mała, 3mam kciuki... za wszystko!

A Żbikowa poszła wczoraj do tego kina i chyba faktycznie usnęła... bo jeszcze się nie zameldowała... A prawda jest taka, że pewnie ostro teraz pracuje i nie ma czasu klikać...

Mauysiu, świeże powietrze pewnie najlepiej by Ci zrobiło.

U mnie wreszcie deszcz pada ufff bo już taka susza była... Dzięki za chmury :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Nowy łamaniec językowy - Susza w Szwecji. Witaj Aiso:)

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uzupełniłam co maiłam zrobić bo z tel nie dałam rady wpisac tempy wybaczcie te co czekały ehhhhhhh,,,,,

Shagga a co z Angeląąa grane jest????!!!!

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze! Miałam problem z OVU nic nie mogłam pisać, lajkowac itd :/

Jolie nie lubię w sumie nie wiem czemu :P
    A chuda jest dla mnie i to strasznie...i dziwię się,że dalej wygrywa w różnych rankingach na najpiękniejszą, najseksowniejszą itd

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    uzupełniłam co maiłam zrobić bo z tel nie dałam rady wpisac tempy wybaczcie te co czekały ehhhhhhh,,,,,

Shagga a co z Angeląąa grane jest????!!!!

http://www.tvn24.pl/angelina-jolie-usunela-obie-piersi-w-obawie-przed-rakiem-jestem-nosicielka-wadliwego-genu,325533,s.html

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Witam się i ja

Plemniczko i Fedro, jeszcze raz gratuluje. Bety piękne wyszły!

Witaj Anka-skakanka i Adelajdo

Jeju... Muzarcia ;)

Ilona, mam nadzieję, że córa szybko wyzdrowieje a M dostanie pracę. Wcześnie miał tą rozmowę kwalifikacyjną...

Libra, odpocznij, zrelaksuj się a potem... wiadomo co :)

Mała, 3mam kciuki... za wszystko!

A Żbikowa poszła wczoraj do tego kina i chyba faktycznie usnęła... bo jeszcze się nie zameldowała... A prawda jest taka, że pewnie ostro teraz pracuje i nie ma czasu klikać...

Mauysiu, świeże powietrze pewnie najlepiej by Ci zrobiło.

U mnie wreszcie deszcz pada ufff bo już taka susza była... Dzięki za chmury :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Pewnie jestem w tych na końcu, więc i Tobie Aiso życzę miłego dnia :) :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga aaaaa ta Sucha Fryta o tą ci chodzi chamstwo i słoma z butów tyle powiem jak rodziła dziecko w Nice to dopiero wyszło jak woda sodowa uderza do głowy ulalala aż nie miło !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga aaaaa ta Sucha Fryta o tą ci chodzi chamstwo i słoma z butów tyle powiem jak rodziła dziecko w Nice to dopiero wyszło jak woda sodowa uderza do głowy ulalala aż nie miło !!!

Kaja, odbierałaś jej poród ? :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Shagga ......Brad będzie miał z przodu Deskę z tyłu Deskę ,a też gwiazda nie pomyślała ,że jak cycki usunie to cholerstwo idzie na inne organy ??!!!!Brak słów nie komentuję więcej /jej/

Gunia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    A jakie są złe wieści? przyznaję bez bicia, że ja jeszcze przed prasówką wykresową.

Ja też nie cierpiałam Angeliny i solidaryzowałam się z Aniston, ale w sumie, skoro ona tak bardzo nie chciała dzieci, a on chciał, to może lepiej, że żadne z nich nie musiało robic nic wbrew sobie i się rozstali?

:D Front Solidarności z Aniston (FSA)

Dla mnie Jolie jest przykładem najwyższego profesjonalizmu - tak steruje swoją karierą, panuje nad swoją popularnością, że do np. tabloidów nie wycieknie nic, nad czym nie miałaby kontroli. Nie wiem jak jej to się udaje :) Ale ma niezłego nosa marketingowego - albo jej specjaliści mają takiego nosa :)
    Tylko szkoda, że się zrobił z niej taki chudzielec...

Nigdy tak na nią nie patrzyłam, ale masz sporo racji. Ciekawe, czy mieli ciche dni jak Brad zapuścił wąsy.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kaja wrote:

Kaja, odbierałaś jej poród ? :)

Nie ,ale koleżanki mam co tam pracują ,a w hotelu gdzie się zatyrzymała cała ekipa reporterów ohhhhh działo się działo

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Mocno powiedziane :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    no to Shagga ......Brad będzie miał z przodu Deskę z tyłu Deskę ,a też gwiazda nie pomyślała ,że jak cycki usunie to cholerstwo idzie na inne organy ??!!!!Brak słów nie komentuję więcej /jej/

Dżizaz Kaja dajesz czadu!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no Mocno powiedziane bo jak pracujesz dla Ludzi eeeeeee szkoda gdać ....nie to Forum ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj! Dawaj plotki z wielkiego świata! Na zachętę powiem Ci, że widziałam kiedyś Dodę na Dworcu Centralnym w Wawie, jadła pączka a obok szedł jej goryl.

Shagga_80, mauysia, zbikowa, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszytskim...

jestem na etapie roku starań, z tym ze po 3 mieisiacach udało sie jednak w 9 tyg ciaza obumarła .. przyczyna ? nikt mi nie powie jaka..

staramy sie na nowo od stycznia , ale nic z tego.. okres reguralny , hormony oki, lekarz stwierdził ze u mnie wszytsko oki( gdyz mam 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) a teraz zaczynam myslec ze to nie ja tylko moj N .. :( choc wiadomo jest ze jest płodny bo w ciazy byłam, ale trudna droga przed nami widać.. co w zyciu bym sie nie spodziewała, ze bede w gronnie osób z trudnosciami..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Czesc wszytskim...

jestem na etapie roku starań, z tym ze po 3 mieisiacach udało sie jednak w 9 tyg ciaza obumarła .. przyczyna ? nikt mi nie powie jaka..

staramy sie na nowo od stycznia , ale nic z tego.. okres reguralny , hormony oki, lekarz stwierdził ze u mnie wszytsko oki( gdyz mam 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) a teraz zaczynam myslec ze to nie ja tylko moj N .. :( choc wiadomo jest ze jest płodny bo w ciazy byłam, ale trudna droga przed nami widać.. co w zyciu bym sie nie spodziewała, ze bede w gronnie osób z trudnosciami..

Cześć adelajdo, witamy Cię w naszym gronie.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Pod względem pisania to Rucia leci se ostatnio w kulki.

Tak, zdecydowanie she is flying into small balls... Skandal i tyle.

Ale ja tylko poszłam na drzemkę :P Muszę odespać cały weekend :)

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Czesc wszytskim...

Jak pobędziesz trochę tu na forum, to zobaczysz,że nie Ty pierwsza niestety...kiedyś nawet czytałam na wątku o staraniach o drugie dziecko ile jest Babeczek z takimi problemami...Ale wszystkie tu wierzymy,że wszystkim uda się zafasolkować, czego oczywiście i Tobie życzę.
    PS. Twój N robił badanie nasienia?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ehhh szkoda gadać

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2731 2732 2733 2734 2735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ