plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:A jakie są złe wieści? przyznaję bez bicia, że ja jeszcze przed prasówką wykresową.
Ja też nie cierpiałam Angeliny i solidaryzowałam się z Aniston, ale w sumie, skoro ona tak bardzo nie chciała dzieci, a on chciał, to może lepiej, że żadne z nich nie musiało robic nic wbrew sobie i się rozstali?
Front Solidarności z Aniston (FSA)
Dla mnie Jolie jest przykładem najwyższego profesjonalizmu - tak steruje swoją karierą, panuje nad swoją popularnością, że do np. tabloidów nie wycieknie nic, nad czym nie miałaby kontroli. Nie wiem jak jej to się udajeAle ma niezłego nosa marketingowego - albo jej specjaliści mają takiego nosa
Tylko szkoda, że się zrobił z niej taki chudzielec... -
aisa wrote:Witam się i ja
Plemniczko i Fedro, jeszcze raz gratuluje. Bety piękne wyszły!
Witaj Anka-skakanka i Adelajdo
Jeju... Muzarcia
Ilona, mam nadzieję, że córa szybko wyzdrowieje a M dostanie pracę. Wcześnie miał tą rozmowę kwalifikacyjną...
Libra, odpocznij, zrelaksuj się a potem... wiadomo co
Mała, 3mam kciuki... za wszystko!
A Żbikowa poszła wczoraj do tego kina i chyba faktycznie usnęła... bo jeszcze się nie zameldowała... A prawda jest taka, że pewnie ostro teraz pracuje i nie ma czasu klikać...
Mauysiu, świeże powietrze pewnie najlepiej by Ci zrobiło.
U mnie wreszcie deszcz pada ufff bo już taka susza była... Dzięki za chmury
Miłego dnia wszystkim życzę
Nowy łamaniec językowy - Susza w Szwecji. Witaj Aiso:)Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:uzupełniłam co maiłam zrobić bo z tel nie dałam rady wpisac tempy wybaczcie te co czekały ehhhhhhh,,,,,
Shagga a co z Angeląąa grane jest????!!!!
http://www.tvn24.pl/angelina-jolie-usunela-obie-piersi-w-obawie-przed-rakiem-jestem-nosicielka-wadliwego-genu,325533,s.html -
aisa wrote:Witam się i ja
Plemniczko i Fedro, jeszcze raz gratuluje. Bety piękne wyszły!
Witaj Anka-skakanka i Adelajdo
Jeju... Muzarcia
Ilona, mam nadzieję, że córa szybko wyzdrowieje a M dostanie pracę. Wcześnie miał tą rozmowę kwalifikacyjną...
Libra, odpocznij, zrelaksuj się a potem... wiadomo co
Mała, 3mam kciuki... za wszystko!
A Żbikowa poszła wczoraj do tego kina i chyba faktycznie usnęła... bo jeszcze się nie zameldowała... A prawda jest taka, że pewnie ostro teraz pracuje i nie ma czasu klikać...
Mauysiu, świeże powietrze pewnie najlepiej by Ci zrobiło.
U mnie wreszcie deszcz pada ufff bo już taka susza była... Dzięki za chmury
Miłego dnia wszystkim życzę
Pewnie jestem w tych na końcu, więc i Tobie Aiso życzę miłego dnia -
no to Shagga ......Brad będzie miał z przodu Deskę z tyłu Deskę ,a też gwiazda nie pomyślała ,że jak cycki usunie to cholerstwo idzie na inne organy ??!!!!Brak słów nie komentuję więcej /jej/
Gunia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A jakie są złe wieści? przyznaję bez bicia, że ja jeszcze przed prasówką wykresową.
Ja też nie cierpiałam Angeliny i solidaryzowałam się z Aniston, ale w sumie, skoro ona tak bardzo nie chciała dzieci, a on chciał, to może lepiej, że żadne z nich nie musiało robic nic wbrew sobie i się rozstali?
Front Solidarności z Aniston (FSA)
Dla mnie Jolie jest przykładem najwyższego profesjonalizmu - tak steruje swoją karierą, panuje nad swoją popularnością, że do np. tabloidów nie wycieknie nic, nad czym nie miałaby kontroli. Nie wiem jak jej to się udajeAle ma niezłego nosa marketingowego - albo jej specjaliści mają takiego nosa
Tylko szkoda, że się zrobił z niej taki chudzielec...
Nigdy tak na nią nie patrzyłam, ale masz sporo racji. Ciekawe, czy mieli ciche dni jak Brad zapuścił wąsy.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kaja wrote:Shagga aaaaa ta Sucha Fryta o tą ci chodzi chamstwo i słoma z butów tyle powiem jak rodziła dziecko w Nice to dopiero wyszło jak woda sodowa uderza do głowy ulalala aż nie miło !!!
Kaja, odbierałaś jej poród ?
Nie ,ale koleżanki mam co tam pracują ,a w hotelu gdzie się zatyrzymała cała ekipa reporterów ohhhhh działo się działo -
nick nieaktualnyCzesc wszytskim...
jestem na etapie roku starań, z tym ze po 3 mieisiacach udało sie jednak w 9 tyg ciaza obumarła .. przyczyna ? nikt mi nie powie jaka..
staramy sie na nowo od stycznia , ale nic z tego.. okres reguralny , hormony oki, lekarz stwierdził ze u mnie wszytsko oki( gdyz mam 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) a teraz zaczynam myslec ze to nie ja tylko moj N ..choc wiadomo jest ze jest płodny bo w ciazy byłam, ale trudna droga przed nami widać.. co w zyciu bym sie nie spodziewała, ze bede w gronnie osób z trudnosciami..
-
adelajda82 wrote:Czesc wszytskim...
jestem na etapie roku starań, z tym ze po 3 mieisiacach udało sie jednak w 9 tyg ciaza obumarła .. przyczyna ? nikt mi nie powie jaka..
staramy sie na nowo od stycznia , ale nic z tego.. okres reguralny , hormony oki, lekarz stwierdził ze u mnie wszytsko oki( gdyz mam 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) a teraz zaczynam myslec ze to nie ja tylko moj N ..choc wiadomo jest ze jest płodny bo w ciazy byłam, ale trudna droga przed nami widać.. co w zyciu bym sie nie spodziewała, ze bede w gronnie osób z trudnosciami..
Cześć adelajdo, witamy Cię w naszym gronie. -
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola_czeka wrote:Pod względem pisania to Rucia leci se ostatnio w kulki.
Tak, zdecydowanie she is flying into small balls... Skandal i tyle.
Ale ja tylko poszłam na drzemkęMuszę odespać cały weekend
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:Czesc wszytskim...
Jak pobędziesz trochę tu na forum, to zobaczysz,że nie Ty pierwsza niestety...kiedyś nawet czytałam na wątku o staraniach o drugie dziecko ile jest Babeczek z takimi problemami...Ale wszystkie tu wierzymy,że wszystkim uda się zafasolkować, czego oczywiście i Tobie życzę.
PS. Twój N robił badanie nasienia?