plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Cześć laski,
kumacie, że zaspałam na 10 do pracy?. film jak film, wielką fanką SF nie jestem, ale te efekty, ekran, dzwięk, ja pierdziuuuu! piękny do teraz nie moze przestać gadać o filmiejak bedziecie w londynie to polecam wizyte w IMAXie, rewelacja, serio!. podobno największy ekran w Europie w domu bylisym koło 1.00 i jeszcze ogarniałam śmieci, siebie i chałupe, wiec poszłam spać koło 2.00, a dziś oczy na zapałki ;p
Uroczyście ogłaszam urodziny WIELKIEJ TRÓJKI. 20 stycznia urodziny Maleństwa Plemniczki, 21 urodziny żbiczysławy, 22 stycznia urodziny Maleństwa Fedry... ależ będzie biba!
Aiso, dzięki za troskę, rałam dadę (jak to mój m. mówi)
A na czym byłaś??? Ja lubię SF! Może na "Oblivion"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 09:40
-
nick nieaktualnyMoj N mnie bardzo wspiera mowi ze w koncu sie uda, ja to wiem , bo jesli samo z siebie sie nie uda , to jest tez medycyna , która krócej czy dłużnej ale pomoze w koncu. staram sie byc wyluzowana i wg , ale same wiecie , ze w głowie siedzi i nie da sie tak przejsc do porzadku dziennego z tym .. zrobiłam prolaktyne progesteron estradiol testy owulacyjne i cykl castangus ale przerwałam, olej z wiesołka kwas foliowy, hema ferm na zelazo . 3 lekarzy .. tylko ostatni pani gin 1 co to dała zeby zbadac nasienie , bo czasem moze byc tak ze jest oki ale morfologia jest nie zbyt .. wiec teraz moj n idzie na ogień..
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Słuchajcie może tego nie widać tutaj, ale ja śpię po 2-3 razy dziennie, bo bez spania w ciagu dnia po prostu nie dałabym rady normalnie funkcjonować. Niekiedy chce mi się płakać z tego powodu, bo nie mam siły ruszyć ręką i nogą przez to zmęczenie, w domu syf kiła i mogiła, ale jak mam sprzątać skoro nawet z osłabienia nie mam siły podnieść ręki. Dziś doszły wymioty, amyślałam, że etap mdłości mam już z głowy. Nawet mój M. zauważył, że ciężko ostatnio znoszę tą ciąże
Ruciu, polubiłam nie dlatego, że spodobała mi się treść wpisu, a dlatego, że w końcu przyszłaś do nas z drzemki
Też przechodziłam przez fazę senności - teraz ten objaw trochę zelżał. Ale grunt, że jest nieszkodliwy i nieuciążliwy, niestety w przeciwieństwie do mdłości...
Zawsze prosto z drzemki lecę na forumShagga_80, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:mauysia wrote:Shaggi nie wierzę, polubiłaś wpis o wyluzowaniu????
Mayus a co masz do mojego wpisu no co??
Beciu droga, ja nie mam absolutnie nic
Tylko Shagga kiedyś wyraziła opinię, że "nie przepada" za tym słowem w kontekście stresów staraniowych
Tak sobie zażartowałam, nie bierz tego czasem do siebieBeata lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Dawaj! Dawaj plotki z wielkiego świata! Na zachętę powiem Ci, że widziałam kiedyś Dodę na Dworcu Centralnym w Wawie, jadła pączka a obok szedł jej goryl.
Pha kochana, ja mam fotę z Majką Jeżowską (miałam 10 lat) - jestem z niej dumna!
A tak na serio, to zawsze zastanawiało mnie czemu ludzie tak się napalają na foty z aktorami/muzykami, najlepiej jeszcze w objęciem, całusem, a potem MYK na fejsa do kolekcji podobnych fotek... I cały internet bije mi pokłony, że znam celebrytę! (mam w d*** jego dorobek muzyczny czy aktorski, najważniejsze, że będzie zdjątko).
Ja bym się smuciła, gdyby ludzie traktowali mnie jako maskotkę do zdjęcia
Ale to taka dygreszyn.
Przemawia przez Ciebie zazdrość Kochana. O to, że masz tylko jedno zdjęcie.
Taaaa..
Ale nie - zauważyłam że są ludzie, którzy maniakalnie kolekcjonują takie zdjęcia - MAM MASĘ ZNAJOMYCH Z SZOŁBYZNESU WIĘC WIEM CO MÓWIĘ, TEJ!!! Natknęłam się ostatnio na album kolesia, który ma kilkaset takich fot, a na każdej z nich jakaś gwiazda polskiej estrady, koniecznie objęci, i na każdym taka sama mina. Na razie tylko polska scena, życzę temu panu ekspansji...
To niesmaczne jaka zgorzkniała jesteś z powodu małej liczby zaprzyjaźnionych celebrytów.
Dziewczyny, zna któraś kogo sławnego? Pomóżmy Mauysi.
Moja koleżanka była na randce z Bartkiem Wroną z Just5, ale to było w 1999, nie wiem, czy mają jeszcze kontakt...Shagga_80, Beata, Selena, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ADELAJDO a moim zdaniem to może być w Twojej głowie tzn stres nie pozwala Ci sie wyluzować, ja mam chyba podobnie
hormony wg lekarzy idealne...
nie wiem co Ci poradzić na wyluzowanie nie znam recepty niestety ale forum napreno pomoze ci w poznaniu własnego organizmu
wiesz ja moj organizm to juz znam na wylot kiedy owu i wg sluzy szyjka macicy ...i wszytsko.. i chyba to moze tez blokowac .. próbuje sie odstersowac ten cykl bez testów owu , latania i wg .. bo takie mechaniczne dzialania mnie juz doprowadzały do obłedu.. teraz ogólnie staram sie miec wszytsko w 4 literach , nie stersowac sie niczym .. zyc sobie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 09:40
Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:Cześć laski,
kumacie, że zaspałam na 10 do pracy?. film jak film, wielką fanką SF nie jestem, ale te efekty, ekran, dzwięk, ja pierdziuuuu! piękny do teraz nie moze przestać gadać o filmiejak bedziecie w londynie to polecam wizyte w IMAXie, rewelacja, serio!. podobno największy ekran w Europie w domu bylisym koło 1.00 i jeszcze ogarniałam śmieci, siebie i chałupe, wiec poszłam spać koło 2.00, a dziś oczy na zapałki ;p
Uroczyście ogłaszam urodziny WIELKIEJ TRÓJKI. 20 stycznia urodziny Maleństwa Plemniczki, 21 urodziny żbiczysławy, 22 stycznia urodziny Maleństwa Fedry... ależ będzie biba!
A na czym byłaś??? Ja lubię SF! Może na "Oblivion"?
Star trek into darkness...
wcześniej piękny mnie terroryzowałał innymi filmami z tej serii, ale twardo i uparcie zasypiałam po 15 minutach. to samo z matrixami itp a horroru w życiu nie widziałam i nie zamierzam.
za to jak "trzeba" było mu obejrzeć musical chicago to mi zrobił rewanż i też zasnął, więc nie mam żadnych wyrzutówmauysia, Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Beata wrote:mauysia wrote:Shaggi nie wierzę, polubiłaś wpis o wyluzowaniu????
Mayus a co masz do mojego wpisu no co??
Beciu droga, ja nie mam absolutnie nic
Tylko Shagga kiedyś wyraziła opinię, że "nie przepada" za tym słowem w kontekście stresów staraniowych
Tak sobie zażartowałam, nie bierz tego czasem do siebie
1:0 dla Ciebie Mauysiu (lepiej pamiętasz co mówiłam niż ja sama) i wciąż jestem zdania,że łatwo powiedzieć wyluzuj a trudniej to zrobić
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
"To niesmaczne jaka zgorzkniała jesteś z powodu małej liczby zaprzyjaźnionych celebrytów.
Moja koleżanka była na randce z Bartkiem Wroną z Just5, ale to było w 1999, nie wiem, czy mają jeszcze kontakt..."
No dobra, rozszyfrowałaś mnie, mam na tym punkcie kompleksy... Ale jak zawojuję szołbiznes to Wam dopiero pokażę!zbikowa, Beata, Ola_czeka, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mama ma szczęście co do spotkania na ulicy sławnych ludzi. Swego czasu nawet gotowała obiady dla Ani Muchy. ( swoją drogą nie lubie Muchy )
A ja widuje ich od czasu do czasu, bo obok mojej wsi jest sławny Komorów - miasto ogród zamieszkały przez celebrytów. Bogusław Linda, Natalia Kukulska, do niedawna Cezary Pazura, i wielu wielu innych więc często można ich spotkać nad zalewem czy jeżdżących na rowerze. -
nick nieaktualnymauysia wrote:"To niesmaczne jaka zgorzkniała jesteś z powodu małej liczby zaprzyjaźnionych celebrytów.
Moja koleżanka była na randce z Bartkiem Wroną z Just5, ale to było w 1999, nie wiem, czy mają jeszcze kontakt..."
No dobra, rozszyfrowałaś mnie, mam na tym punkcie kompleksy... Ale jak zawojuję szołbiznes to Wam dopiero pokażę!
Oglądacie X Factor?
To tam jest jeden kolo, który był u mojej kuzynki Świadkiem na weselu, liczy się, że znam Kogoś ZNANEGO?
zbikowa, Rucia, Ola_czeka, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witaj Adelajdo
Pobądź z nami, poczytaj, poudzielaj się
Czasem jest smutno, czasem ze śmiechu parskamy na komputery, innym razem świętujemy jakieś wielkie wydarzenia, a szczególną radością cieszą nas nowe Fasolki. A na zajście w ciążę niestety recepty nie znamy, bo gdybyśmy znały, to byłoby bardziej fasolkowo, ale cuda się zdarzają, o czym świadczy dzień wczorajszy
.
mauysia, Shagga_80, Rucia, aisa, Beata, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Moja mama ma szczęście co do spotkania na ulicy sławnych ludzi. Swego czasu nawet gotowała obiady dla Ani Muchy. ( swoją drogą nie lubie Muchy )
A ja widuje ich od czasu do czasu, bo obok mojej wsi jest sławny Komorów - miasto ogród zamieszkały przez celebrytów. Bogusław Linda, Natalia Kukulska, do niedawna Cezary Pazura, i wielu wielu innych więc często można ich spotkać nad zalewem czy jeżdżących na rowerze.
Moja droga! To mogłabyś kosić kasę jako paparazzi!Shagga_80, Rucia, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:"To niesmaczne jaka zgorzkniała jesteś z powodu małej liczby zaprzyjaźnionych celebrytów.
No dobra, rozszyfrowałaś mnie, mam na tym punkcie kompleksy... Ale jak zawojuję szołbiznes to Wam dopiero pokażę!
Oglądacie X Factor?
To tam jest jeden kolo, który był u mojej kuzynki Świadkiem na weselu, liczy się, że znam Kogoś ZNANEGO?
zdecydowanie takShagga Ty przez to, sama jesteś gwiazdą !
Shagga_80, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Cześć laski,
Jezus Maria czy Ty możesz pisać czytelniejsze posty Matko święta poleciałam jak szalona na Twój wykres i nic nie czaję, zielono nie jest, testu nie ma, Boże drogi prawie popuściłam a Ty o swoich urodzinach a nie u dziecku piszesz Boże nigdy więcej mi tego nie rób a o Twojej ciąży mam się dowiedzieć na privie a nie na ogóle zrozumiano?!zbikowa, Shagga_80, Rucia, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:"To niesmaczne jaka zgorzkniała jesteś z powodu małej liczby zaprzyjaźnionych celebrytów.
Oglądacie X Factor?
a moja mama jechała pociągiem z Joanną Brodzik.
normalnie jak zwykły śmiertelnik :pShagga_80, Rucia, mauysia, Ola_czeka, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Cześć laski,
Jezus Maria czy Ty możesz pisać czytelniejsze posty Matko święta poleciałam jak szalona na Twój wykres i nic nie czaję, zielono nie jest, testu nie ma, Boże drogi prawie popuściłam a Ty o swoich urodzinach a nie u dziecku piszesz Boże nigdy więcej mi tego nie rób a o Twojej ciąży mam się dowiedzieć na privie a nie na ogóle zrozumiano?!
hahahhaha ale sie uśmiałam!!!
CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM MOJA DROGA :pShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Moja mama ma szczęście co do spotkania na ulicy sławnych ludzi. Swego czasu nawet gotowała obiady dla Ani Muchy. ( swoją drogą nie lubie Muchy )
A ja widuje ich od czasu do czasu, bo obok mojej wsi jest sławny Komorów - miasto ogród zamieszkały przez celebrytów. Bogusław Linda, Natalia Kukulska, do niedawna Cezary Pazura, i wielu wielu innych więc często można ich spotkać nad zalewem czy jeżdżących na rowerze.
Moja droga! To mogłabyś kosić kasę jako paparazzi!
adresy znam więc pomyślę nad tym
Beata, Fedra lubią tę wiadomość