plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Beatko, chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucham na Ciebie szczególnie
baaaaaardzo Ci dziękuję Kochana jestes cmoczek w brzuszekShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:adelajda82 wrote:Rucia wrote:Adelajda u nas nie ma czegoś takiego jak zazdrosć
Wczoraj chyba wszystkie jak jeden mąż płakałyśmy nad newsem o ciąży forumowej koleżanki, która dosyć długo się starała, zdażyła się cud i BAM! Jest fasola! Adrenalina i ciśnienie poszybowały w górę,
no i dobrze , gratuluje tej mamie .. teraz niech sie upaja tym stanem.. i rosnącym brzuszkiem.. a pozniej malenstwem w ramionach .... bo jak podrosnie to juz rozowo nie jest jakbysmy chcieli.. moja niunia ma 6 lat i jest wulkanem energii i ciezkiego charakterku..
A ja muszę powiedzieć, że u mnie było odwrotnie - jak L był takim małym pędraczkiem to było mi najciężej (ba - miałam nawet deprę), a im bardziej stawał się interaktywny, tym bardziej za nim szalałamTeraz ma niecałe 3 lata i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być lepiej
dzieci przechodza kilka okresów w zyciu.. ja juz bunt 5 latak przeszłam.. moja niunia to moje zycie , mam 2 dzieci i oboje sa dla mnie wszytskim... ale mała to jest naprawde wcielona mieszanka słodko gorzkiej czekolady.. potrafi byc taka manipulantką ze szok, poczekaj jeszce troche i twoj mały zacznie miec swoje zdanie i co wtedy albo ustapisz , albo trzeba bedzie czasem trzymac nerwy na wodzy.. hee , ale czasem chce mi sie smiac jak próbuje mnie wykorzysatać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Beata wrote:a co do celebrytów powiem Wam cos śmiesznego gdzie spotkałam Mandarynę za czasów jej świetności!
w centrum tureckim/chińskim ogladała bluzeczki
ale to był szok dla nas hehehehee
W Maximusie w Nadarzynie?czy może w pierodlniku w Wólce Kosowskiej?
w wólce ale to było 9 lat temu więc wiesz rozumiesz była na fali hhehe
p.s. w tv wydawało mi siwe że jest wysoka a nie jestOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:Shagga_80 wrote:Beatko, chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucham na Ciebie szczególnie
Helou, ja też chce szczególnie być ochuchana
( o i już jestem zazdrosna ! )
nie bądż zazdrosna, jak tylko na mnie podziała bedę rozsyłała dalej,\
i zapamiętam że potrzebujesz wsparcia :*Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:Rucia wrote:Adelajda u nas nie ma czegoś takiego jak zazdrosć
Wczoraj chyba wszystkie jak jeden mąż płakałyśmy nad newsem o ciąży forumowej koleżanki, która dosyć długo się starała, zdażyła się cud i BAM! Jest fasola! Adrenalina i ciśnienie poszybowały w górę,
no i dobrze , gratuluje tej mamie .. teraz niech sie upaja tym stanem.. i rosnącym brzuszkiem.. a pozniej malenstwem w ramionach .... bo jak podrosnie to juz rozowo nie jest jakbysmy chcieli.. moja niunia ma 6 lat i jest wulkanem energii i ciezkiego charakterku..
Moja córcia ma teraz 9 lat i nigdy nie była dzieckiem sprawiającym problemy. Zawsze każdemu życze tak spokojnej córki. To chyba wszystko zależy od kwestii wychowania, ułożenia tego charakteru. Wiadomo każde dziecko jest inne, ale sądzę, że nawet ciężki charakter da się okiełznać.Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja też spadam.
a i żeby był porządek:
Jeju dobrze że wróciłaś
Libra - co do Ciebie też mam teroie, pewnie zgapiłaś po Fedrze że... odchodze odchodze a zanim zdąrzysz postwic kroka, to już 2 kreski! ja znam takie gagatki jak Tya tak serio to powodzenia Kochana :*
Dobra ide, bo jeszcze nie skalałam sie dziś robotą!
bajo wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 10:08
Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Kfjatus wrote:Shagga_80 wrote:Beatko, chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucham na Ciebie szczególnie
Helou, ja też chce szczególnie być ochuchana
( o i już jestem zazdrosna ! )
nie bądż zazdrosna, jak tylko na mnie podziała bedę rozsyłała dalej,\
i zapamiętam że potrzebujesz wsparcia :*
No oczywiście, że potrzebuję
Której pierwszej się uda, to poda dalej:*
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jako dziecko uderzyłam w kroczę jednego pana z zespołu VOX, ale nie Rynkowskiego tylko tego czarnego.
Wyobrażam sobie, że zespół VOX to dla większości z Was prawie jak Beatlesi dla mnie.
Nie dość że rasistka, to jeszcze chuliganka!Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Beata, Rucia, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:adelajda82 wrote:Rucia wrote:Adelajda u nas nie ma czegoś takiego jak zazdrosć
Moja córcia ma teraz 9 lat i nigdy nie była dzieckiem sprawiającym problemy. Zawsze każdemu życze tak spokojnej córki. To chyba wszystko zależy od kwestii wychowania, ułożenia tego charakteru. Wiadomo każde dziecko jest inne, ale sądzę, że nawet ciężki charakter da się okiełznać.
owszem da sie , ale powiem ci szczerze ze musisz sie niezle napracować.. jest bardzo zywym dzieckiem , w koncu ja tez nie należe do smutasów i jestem ciezkim charakterem , a mame mam bardzo lagodna.. hee:)
pamietam ze ja od najmłodszych lat tez chjciałam myslec po swojemu i widze w mojej niuni obraz mnie ..:0Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jako dziecko uderzyłam w kroczę jednego pana z zespołu VOX, ale nie Rynkowskiego tylko tego czarnego.
Wyobrażam sobie, że zespół VOX to dla większości z Was prawie jak Beatlesi dla mnie.
Rynkowski, Rynkowski... Aaa to ten, co prawie wygrał drugą edycję "Bitwy na głosy"!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 10:07
Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Jako dziecko uderzyłam w kroczę jednego pana z zespołu VOX, ale nie Rynkowskiego tylko tego czarnego.
Nie dość że rasistka, to jeszcze chuliganka!
I znów wizualizacja: Mała Ola podchodzi do pewnego siebie, ba może nawet zarozumiałego ( w końcu to gwiazda ) i najzwyczajniej w świecie uderza go miedzy nogi...
to musiało być piękneFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Jako dziecko uderzyłam w kroczę jednego pana z zespołu VOX, ale nie Rynkowskiego tylko tego czarnego.
Nie dość że rasistka, to jeszcze chuliganka!
I znów wizualizacja: Mała Ola podchodzi do pewnego siebie, ba może nawet zarozumiałego ( w końcu to gwiazda ) i najzwyczajniej w świecie uderza go miedzy nogi...
to musiało być piękne
Czasami zastanawiam się na jakiej imprezie ją społodziliBlondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
eeee tam ja nie lubię spokojnych dzieci, jak dziecko nie da popalić to ...
no dobra nie bee wsysnuwała swoich teroii heheh
ale powiem Wam że jeszcze parę lat temu zastanawiałam sie ze drugiego dziecka mogę nie kochac tak mocno jak Oliśki bo jest dla mnie ideałem naprawde i wcale nie mówię że jest spokojna i że mnie czasem nie wkurza ale to całkiem naturalne, dla mnie dziecko musi byc żywe inteligentne i bystre a jak jest bystre to wiadomo że nie usiedzi na miejscu
muszą być wszystkie cechy pomieszania z polataniem hhe ale za to własnie ją kocham tak bardzo(dziś już sie nie boję inności charakteru mojego drugiego dziecka)mauysia, adelajda82, Blondi22, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006