plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłasnie od cyklu ten jest straszny .. chyba najgoprszy jaki miałam, jesli chodzi o piersi , czułam jakby mi sie słon na klate usiadł.. i popierdywał symfonie Beethovena.. dzis ciagle czuje obolałe , krzyz mnie bioli i jajniki .. niech ten paskudny okres juz przyjdzie .. co bym sie wcale nie obraziła jakym nie miała:0 tak jak pewnie wiekszosc z nas..
-
mauysia wrote:Ja PMS za bardzo nie miewałam. Tylko dwa dni, dzień przed @ bolało mnie podbrzusze, ale to wszystko.
JEJU, Debiutantko! I znowu musisz się wspinać po szczeblach hierarchii
To dla Jejusia duża motywacja, żeby się udzielać, udzielać i jeszcze raz udzielaćjeju lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Beata wrote:jeju jeju jestem ja!! :*
Rucinko a ile wypijasz kaw ?
Beatko kawę pije sporadycznie, w zasadzie w ogóle już nie piję kawy, chyba że mnie najdzie ... 1 dziennie i do tego słabą.
no ja tak właśnie myslałam jak to będzie u mnie bo ja w pracy wypijam 3 rozpuszczalne
choć słyszałam że lekarze dopuszczaja spokojnie 1-2 filiżanki (ha pije w szkalnce) jesli kobieta wcześniej piła to podobno nawet wskazane żeby nie rzucała, tyle ze w domu nie piję wcale więc jesli lekarz każe odrzucić kawe będę musiała isć na L4 bo w pracy nie wytrzymam
jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja PMS za bardzo nie miewałam. Tylko dwa dni, dzień przed @ bolało mnie podbrzusze, ale to wszystko.
JEJU, Debiutantko! I znowu musisz się wspinać po szczeblach hierarchii
Tak to jest jak ktoś działa pod wpływem emocjiNauczy się ta nasza Jeju powściągliwości
Niech się wspina od początku
mauysia, Kfjatus, jeju, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Beata wrote:jeju jeju jestem ja!! :*
Rucinko a ile wypijasz kaw ?
Beatko kawę pije sporadycznie, w zasadzie w ogóle już nie piję kawy, chyba że mnie najdzie ... 1 dziennie i do tego słabą.
no ja tak właśnie myslałam jak to będzie u mnie bo ja w pracy wypijam 3 rozpuszczalne
choć słyszałam że lekarze dopuszczaja spokojnie 1-2 filiżanki (ha pije w szkalnce) jesli kobieta wcześniej piła to podobno nawet wskazane żeby nie rzucała, tyle ze w domu nie piję wcale więc jesli lekarz każe odrzucić kawe będę musiała isć na L4 bo w pracy nie wytrzymam
Szczerze nawet nie wiem po co pije tą kawę, bo i tak na mnie nie działawypiłam pół i coraz bardziej chce mi się spać.
Nie jestem i nie byłam od kawy uzależniona. Nawet dosyć późno zaczęłam ją pić, bo dopiero z moim M. zasmakowałam kawy.
Jeszcze 20 minut i serio spadam !jeju, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:No nie wiem Rucia,Betaka nie zagląda na priv i nie wie, że ja czekam;-)To o kogoś innego chodzi...może selena?
kochana jakto nie zaglądam?!!! nic od ciebie nie mam
Rucia chodziło o Kfjatusia- ktos dał Ci cynka na priv?
Selene mam od daawna (odkąd sie pojawiła)
kurde gubię sie teraz nie ogarniam kazdy coś napisał..grrjeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ostatnio byłam z m. w markecie i znalazłam marchew w kształcie "!" no i tak się zaczęłam śmiać, do tego to "!" albo raczej ten"!" miał oczy i usta;-)No i wzięliśmy "ten marchewek".
Przy kasie mój M. wypalił...cytuję "a marchew poproszę w plasterkach i zapakować"Babka nie wiedziała chyba o co chodzi a ja ryknęłam śmiechem a za mną reszta klientów;-)
M. zawsze wie co powiedzieć..."zazdrosny o fajnego marchewka"
U nas "stos" to udany, miły i niezapomniany stosunek 6-sualnyRucia, Beata, Fedra, Ilona, Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dziewczynki mam taki komunikat a bardziej rekamę.
Jakiś czas temu szukałam fajnego sklepu z ciuhcami dziecięcymi, niedrogimi, aczkolwiek fajnymi, bo ja jestem sknera jeżeli chodzi o wydawanie pieniędzy na ubrania dziecięce.
Nie wiem czy znacie sieć sklepów PEPCO. www.pepco.pl
Ubranka dla dzieci w rewelacyjnych cenach t-shirty po 7-10 zł, spodnie po 20zł, a są tak fajne, że aż dziwne że takie tanie. Jakoś według mnie też jest świetna!Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ostatnio byłam z m. w markecie i znalazłam marchew w kształcie "!" no i tak się zaczęłam śmiać, do tego to "!" albo raczej ten"!" miał oczy i usta;-)No i wzięliśmy "ten marchewek".
Przy kasie mój M. wypalił...cytuję "a marchew poproszę w plasterkach i zapakować"Babka nie wiedziała chyba o co chodzi a ja ryknęłam śmiechem a za mną reszta klientów;-)
M. zawsze wie co powiedzieć..."zazdrosny o fajnego marchewka"
U nas "stos" to udany, miły i niezapomniany stosunek 6-sualny
ojeju! Jeju nie wpadałabymCzłowiek się całe życie uczy
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?
Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała. -
nick nieaktualnyBeata wrote:jeju wrote:No nie wiem Rucia,Betaka nie zagląda na priv i nie wie, że ja czekam;-)To o kogoś innego chodzi...może selena?
kochana jakto nie zaglądam?!!! nic od ciebie nie mam
Rucia chodziło o Kfjatusia- ktos dał Ci cynka na priv?
Selene mam od daawna (odkąd sie pojawiła)
kurde gubię sie teraz nie ogarniam kazdy coś napisał..grr
Kfjatus się wypucowała, że zostałyście przyjaciólkamiKfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A dziewczynki mam taki komunikat a bardziej rekamę.
Jakiś czas temu szukałam fajnego sklepu z ciuhcami dziecięcymi, niedrogimi, aczkolwiek fajnymi, bo ja jestem sknera jeżeli chodzi o wydawanie pieniędzy na ubrania dziecięce.
Nie wiem czy znacie sieć sklepów PEPCO. www.pepco.pl
Ubranka dla dzieci w rewelacyjnych cenach t-shirty po 7-10 zł, spodnie po 20zł, a są tak fajne, że aż dziwne że takie tanie. Jakoś według mnie też jest świetna!
tak mam u siebie taki sklep . i powiem szczezre ze lepsze sa tam czasem rzeczy niz w smyku czy 5-10-15 ... a i tak takie małe dziecko wyrosnie wiec po co ładowac kase w cos co jest tylko chwilowe..
no i maja tam czasaem super dodatki do mieszkania ...szczerze polecam ten sklep.. i w cale nie maja tam badziewia ..!!Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Jeju Jeju jam mam czas obiecuję będę pisac
Adelajdo ja pmS z małymi wyjątkami i nie zawsze te same objawy ale miewam przezcałe kobiece* zycie
Nie PALCIE KFJATUSIA!!! nie chcę żeby miała przeze mnie kłopoty
Ruciu mi też wydaje sie ze na mnie wogóle nie działa i że nie musze jej pić (czego dowód mam jak jestem w domu) i wcale mnie do niej nie ciagnie a w pracy piję bo suche powietrze a herbata nie smakuje z tej paskudenj wody
Jeju jeju cóz za skromnośc ja tam przyznaję sie bez bicia że chciałabym przezyć 5 minust sławypięc wystarczy bo potem woda sodoawa hehhe
mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006