Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:
    a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?

Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała. :)

ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:

Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała. :)

ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:)

JA BRAŁAM JEDEN CYKL I STRASZNIE MI PORĄBAŁ
    takż ena mnie podziałał negatywnie przynajmniej ja tak sobie tłumaczę
    ale ja jestem specyficzna wie cnie musisz zwracac uwagi :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    adelajda82 wrote:
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:

tylko własnie czytałam ze jesli masz 1 cykl zły to nie powinnas przerywac , tylko brac dalej ..bo własnie moga byc efekty takie jak ty miałas , ze @ nie przychodził nawet do 54 dni , ale kuracje 90 dni trzeba podobno dokonczyć..:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEJU jest witaj na moijm pokładzie :*

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od tego cyklu mierze temp , prowadze wykres i biore z cyklu starje babci ( wiesiołek , kwas foliowy, magnez i castangus.. zobaczymy co bedzie .. :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Beata wrote:
    adelajda82 wrote:
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:

tylko własnie czytałam ze jesli masz 1 cykl zły to nie powinnas przerywac , tylko brac dalej ..bo własnie moga byc efekty takie jak ty miałas , ze @ nie przychodził nawet do 54 dni , ale kuracje 90 dni trzeba podobno dokonczyć..:)

a no widzisz to o tym nie wiedziałam ale miałam tu ładne cykle 29-30 dni a nagle zrobił mi się 36 wiec byłam przerażona i rzuciłam go w diabły bo bałam sie ze zrobię wiecej złego niż dobrego

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A dziewczynki mam taki komunikat a bardziej rekamę.

Jakiś czas temu szukałam fajnego sklepu z ciuhcami dziecięcymi, niedrogimi, aczkolwiek fajnymi, bo ja jestem sknera jeżeli chodzi o wydawanie pieniędzy na ubrania dziecięce.

Nie wiem czy znacie sieć sklepów PEPCO. www.pepco.pl

Ubranka dla dzieci w rewelacyjnych cenach t-shirty po 7-10 zł, spodnie po 20zł, a są tak fajne, że aż dziwne że takie tanie. Jakoś według mnie też jest świetna!

Sklep znam, raz w Wawie w nim byłam. Kupiłam sobie 2 bluzki, chłopu t-shirt, koszulę i coś dla domu wzięliśmy. Ceny fajne. Na ciuszki dziecięce nie patrzyłam..

Ja uciekam.
    Padać już przestało, za to jest zimno i wieje.
    Do wieczora!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:12

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    od tego cyklu mierze temp , prowadze wykres i biore z cyklu starje babci ( wiesiołek , kwas foliowy, magnez i castangus.. zobaczymy co bedzie .. :)

tylko pamiętaj że wiesiolek tylko do Ovu
    no i wtakim razie powodzenia i entuzjastycznego (ale wyważonego)podejścia życzę

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis znalazłam cos takiego w necie .. warto poczyatć.. podaje link

http://umamy.homestead.com/koncepcja_nat.html

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh no to i ja napisze mam pepco (chwalę się) hihi
    jak była mniejsza to coś tam sie trafiało a teraz już mniejszy wybór

ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudo

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mogę pójść jak za dużo czytania;-)
    Mauysia wyspałaś się dobrze?
    Rucia przeżuć się na zbożówkę, i błonnik w niej i smak fajny...

Ja się dobrze wyspałam :) Generalnie spałam od 22, tylko miałam tę przerwę ok. 2 w nocy - ale kurde nigdy nie mogę się zmobilizować, żeby wstać, jak młody uśnie! Tak się fajnie leży...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudo

A ja właśnie nie mogę patrzeć na C&A, bo w większosci rzeczy są tam z Hello Kiti, Myszką Mini, i jakoś śrdenio mi ich ubrania podchodzą :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Ja, stara poznaniara, kupuję prawie wyłącznie na wyprzedażach (już takich 70-80%), na Allegro (zwykle używki i to z odbiorem osobistym), a raz na ruski rok uda mi się nawet coś wyhaczyć w second-handzie (ale to zwykle dla małego).

Więc całkiem konkretna ze mnie Szkotka! ;)

nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory

i z letnich mozna kupić za 12.9 z krótkim rękawem za 14.50
    naprawde jak sie poszuka to jest co wybrać ostatnio nawt sobie kupiłam kilka fajnych bluzeczek z których najdroższa była za 27.90 hehe

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

A ja właśnie nie mogę patrzeć na C&A, bo w większosci rzeczy są tam z Hello Kiti, Myszką Mini, i jakoś śrdenio mi ich ubrania podchodzą :)

bleeee też tego nienawidzę (tak samo jak Bobów Budowniczych, Mańków Złotów Rączków i innych badziewi opartych na bajkach).
    Zawsze kupuję Dziubasowi ubrania niereklamujące niczego.

nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory

naprawde jak sie poszuka to jest co wybrać ostatnio nawt sobie kupiłam kilka fajnych bluzeczek z których najdroższa była za 27.90 hehe

Ja się ubieram w dziale dziecięcym wzrost 134 - 170 cm więc nie wchodzę nawet w dział dla kobiet :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:15

Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

Ja się ubieram w dziale dziecięcym wzrost 134 - 170 cm więc nie wchodzę nawet w dział dla kobiet :P

DOSKONALE ROZUIMIEM heheh
    ja na zywo nigdy nic nie znalazłam wydawało mi sie to wszystko takie szmaciane.....
    ale online wybieram perełki * przynajmniej na mój gust
    a bluzeczki tez zawsze w rozmiarze xs

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhuhuu jest kotos tu???

no nic nie ma idę nadrobic robotę bo znów się zakopałam
    buźki wpadnę potem

jeju lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!! :-(

jeju lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    DZWONIŁAM I WIEM, JUŻ WIEM...jak dostanę @ to dzwonić mam dopiero i sie umawiać na to hsg.
    Jej, ja to chyba zrobię.

Inaczej się nie da :) Dobrze chociaż, że termin się wtedy znajdzie :) Zrobisz to nie masz innego wyjścia :)

jeju lubi tę wiadomość

‹‹ 2738 2739 2740 2741 2742 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ