X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:
    a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?

Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała. :)

ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:

Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała. :)

ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:)

JA BRAŁAM JEDEN CYKL I STRASZNIE MI PORĄBAŁ
    takż ena mnie podziałał negatywnie przynajmniej ja tak sobie tłumaczę
    ale ja jestem specyficzna wie cnie musisz zwracac uwagi :P

Rucia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    adelajda82 wrote:
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:

tylko własnie czytałam ze jesli masz 1 cykl zły to nie powinnas przerywac , tylko brac dalej ..bo własnie moga byc efekty takie jak ty miałas , ze @ nie przychodził nawet do 54 dni , ale kuracje 90 dni trzeba podobno dokonczyć..:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEJU jest witaj na moijm pokładzie :*

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od tego cyklu mierze temp , prowadze wykres i biore z cyklu starje babci ( wiesiołek , kwas foliowy, magnez i castangus.. zobaczymy co bedzie .. :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Beata wrote:
    adelajda82 wrote:
    Rucia wrote:
    adelajda82 wrote:

tylko własnie czytałam ze jesli masz 1 cykl zły to nie powinnas przerywac , tylko brac dalej ..bo własnie moga byc efekty takie jak ty miałas , ze @ nie przychodził nawet do 54 dni , ale kuracje 90 dni trzeba podobno dokonczyć..:)

a no widzisz to o tym nie wiedziałam ale miałam tu ładne cykle 29-30 dni a nagle zrobił mi się 36 wiec byłam przerażona i rzuciłam go w diabły bo bałam sie ze zrobię wiecej złego niż dobrego

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A dziewczynki mam taki komunikat a bardziej rekamę.

Jakiś czas temu szukałam fajnego sklepu z ciuhcami dziecięcymi, niedrogimi, aczkolwiek fajnymi, bo ja jestem sknera jeżeli chodzi o wydawanie pieniędzy na ubrania dziecięce.

Nie wiem czy znacie sieć sklepów PEPCO. www.pepco.pl

Ubranka dla dzieci w rewelacyjnych cenach t-shirty po 7-10 zł, spodnie po 20zł, a są tak fajne, że aż dziwne że takie tanie. Jakoś według mnie też jest świetna!

Sklep znam, raz w Wawie w nim byłam. Kupiłam sobie 2 bluzki, chłopu t-shirt, koszulę i coś dla domu wzięliśmy. Ceny fajne. Na ciuszki dziecięce nie patrzyłam..

Ja uciekam.
    Padać już przestało, za to jest zimno i wieje.
    Do wieczora!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:12

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    od tego cyklu mierze temp , prowadze wykres i biore z cyklu starje babci ( wiesiołek , kwas foliowy, magnez i castangus.. zobaczymy co bedzie .. :)

tylko pamiętaj że wiesiolek tylko do Ovu
    no i wtakim razie powodzenia i entuzjastycznego (ale wyważonego)podejścia życzę

adelajda82 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis znalazłam cos takiego w necie .. warto poczyatć.. podaje link

http://umamy.homestead.com/koncepcja_nat.html

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh no to i ja napisze mam pepco (chwalę się) hihi
    jak była mniejsza to coś tam sie trafiało a teraz już mniejszy wybór

ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudo

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mogę pójść jak za dużo czytania;-)
    Mauysia wyspałaś się dobrze?
    Rucia przeżuć się na zbożówkę, i błonnik w niej i smak fajny...

Ja się dobrze wyspałam :) Generalnie spałam od 22, tylko miałam tę przerwę ok. 2 w nocy - ale kurde nigdy nie mogę się zmobilizować, żeby wstać, jak młody uśnie! Tak się fajnie leży...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudo

A ja właśnie nie mogę patrzeć na C&A, bo w większosci rzeczy są tam z Hello Kiti, Myszką Mini, i jakoś śrdenio mi ich ubrania podchodzą :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Ja, stara poznaniara, kupuję prawie wyłącznie na wyprzedażach (już takich 70-80%), na Allegro (zwykle używki i to z odbiorem osobistym), a raz na ruski rok uda mi się nawet coś wyhaczyć w second-handzie (ale to zwykle dla małego).

Więc całkiem konkretna ze mnie Szkotka! ;)

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory

i z letnich mozna kupić za 12.9 z krótkim rękawem za 14.50
    naprawde jak sie poszuka to jest co wybrać ostatnio nawt sobie kupiłam kilka fajnych bluzeczek z których najdroższa była za 27.90 hehe

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

A ja właśnie nie mogę patrzeć na C&A, bo w większosci rzeczy są tam z Hello Kiti, Myszką Mini, i jakoś śrdenio mi ich ubrania podchodzą :)

bleeee też tego nienawidzę (tak samo jak Bobów Budowniczych, Mańków Złotów Rączków i innych badziewi opartych na bajkach).
    Zawsze kupuję Dziubasowi ubrania niereklamujące niczego.

Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory

naprawde jak sie poszuka to jest co wybrać ostatnio nawt sobie kupiłam kilka fajnych bluzeczek z których najdroższa była za 27.90 hehe

Ja się ubieram w dziale dziecięcym wzrost 134 - 170 cm więc nie wchodzę nawet w dział dla kobiet :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:15

Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

Ja się ubieram w dziale dziecięcym wzrost 134 - 170 cm więc nie wchodzę nawet w dział dla kobiet :P

DOSKONALE ROZUIMIEM heheh
    ja na zywo nigdy nic nie znalazłam wydawało mi sie to wszystko takie szmaciane.....
    ale online wybieram perełki * przynajmniej na mój gust
    a bluzeczki tez zawsze w rozmiarze xs

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhuhuu jest kotos tu???

no nic nie ma idę nadrobic robotę bo znów się zakopałam
    buźki wpadnę potem

jeju lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!! :-(

jeju lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    DZWONIŁAM I WIEM, JUŻ WIEM...jak dostanę @ to dzwonić mam dopiero i sie umawiać na to hsg.
    Jej, ja to chyba zrobię.

Inaczej się nie da :) Dobrze chociaż, że termin się wtedy znajdzie :) Zrobisz to nie masz innego wyjścia :)

jeju lubi tę wiadomość

‹‹ 2738 2739 2740 2741 2742 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ