plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:adelajda82 wrote:a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?
Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała.
ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:) -
adelajda82 wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?
Kilka z Nas brało bądź bierze Castagnusa. Ja wybrałam całą serię ( 90 dni ) odstawiłam i zaszłam. Koleżanka Plemniczka, która teraz też jest w ciązy również po odstawieniu zafasolkowała.
ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:)
JA BRAŁAM JEDEN CYKL I STRASZNIE MI PORĄBAŁ
takż ena mnie podziałał negatywnie przynajmniej ja tak sobie tłumaczę
ale ja jestem specyficzna wie cnie musisz zwracac uwagi
Rucia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyBeata wrote:adelajda82 wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?
ja w poprzeniej ciazy zabrałam 1 cykl i zaszłam , ale poznije miałam zal ze moze to było problemem, .. dzis wiem ze ten cykl jade na castangusie , wiec niech ta chorera wkoncu przyjdzie odbebni swoje i bede działaći czekac na efekty:)
tylko własnie czytałam ze jesli masz 1 cykl zły to nie powinnas przerywac , tylko brac dalej ..bo własnie moga byc efekty takie jak ty miałas , ze @ nie przychodził nawet do 54 dni , ale kuracje 90 dni trzeba podobno dokonczyć..
-
nick nieaktualny
-
adelajda82 wrote:Beata wrote:adelajda82 wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:a czy któras z was ma doswiadczenie z braniem castangusa ?
tylko własnie czytałam ze jesli masz 1 cykl zły to nie powinnas przerywac , tylko brac dalej ..bo własnie moga byc efekty takie jak ty miałas , ze @ nie przychodził nawet do 54 dni , ale kuracje 90 dni trzeba podobno dokonczyć..
a no widzisz to o tym nie wiedziałam ale miałam tu ładne cykle 29-30 dni a nagle zrobił mi się 36 wiec byłam przerażona i rzuciłam go w diabły bo bałam sie ze zrobię wiecej złego niż dobregoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Rucia wrote:A dziewczynki mam taki komunikat a bardziej rekamę.
Jakiś czas temu szukałam fajnego sklepu z ciuhcami dziecięcymi, niedrogimi, aczkolwiek fajnymi, bo ja jestem sknera jeżeli chodzi o wydawanie pieniędzy na ubrania dziecięce.
Nie wiem czy znacie sieć sklepów PEPCO. www.pepco.pl
Ubranka dla dzieci w rewelacyjnych cenach t-shirty po 7-10 zł, spodnie po 20zł, a są tak fajne, że aż dziwne że takie tanie. Jakoś według mnie też jest świetna!
Sklep znam, raz w Wawie w nim byłam. Kupiłam sobie 2 bluzki, chłopu t-shirt, koszulę i coś dla domu wzięliśmy. Ceny fajne. Na ciuszki dziecięce nie patrzyłam..
Ja uciekam.
Padać już przestało, za to jest zimno i wieje.
Do wieczora!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:12
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:od tego cyklu mierze temp , prowadze wykres i biore z cyklu starje babci ( wiesiołek , kwas foliowy, magnez i castangus.. zobaczymy co bedzie ..

tylko pamiętaj że wiesiolek tylko do Ovu
no i wtakim razie powodzenia i entuzjastycznego (ale wyważonego)podejścia życzę
adelajda82 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
nick nieaktualny
-
ahh no to i ja napisze mam pepco (chwalę się) hihi
jak była mniejsza to coś tam sie trafiało a teraz już mniejszy wybór
ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudoOliwka 2006

-
jeju wrote:Mogę pójść jak za dużo czytania;-)
Mauysia wyspałaś się dobrze?
Rucia przeżuć się na zbożówkę, i błonnik w niej i smak fajny...
Ja się dobrze wyspałam
Generalnie spałam od 22, tylko miałam tę przerwę ok. 2 w nocy - ale kurde nigdy nie mogę się zmobilizować, żeby wstać, jak młody uśnie! Tak się fajnie leży...
Shagga_80 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBeata wrote:ahh no to i ja napisze mam pepco (chwalę się) hihi
ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudo
A ja właśnie nie mogę patrzeć na C&A, bo w większosci rzeczy są tam z Hello Kiti, Myszką Mini, i jakoś śrdenio mi ich ubrania podchodzą
-
Beata wrote:ahh no to i ja napisze mam pepco (chwalę się) hihi
ale za to powiem Wam że teraz robię zakupy na C-and-A online przesyłka gratis i ciągle jakies promocje a do tego gatunek naprawde cudo
Ja, stara poznaniara, kupuję prawie wyłącznie na wyprzedażach (już takich 70-80%), na Allegro (zwykle używki i to z odbiorem osobistym), a raz na ruski rok uda mi się nawet coś wyhaczyć w second-handzie (ale to zwykle dla małego).
Więc całkiem konkretna ze mnie Szkotka!
Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

-
heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory
i z letnich mozna kupić za 12.9 z krótkim rękawem za 14.50
naprawde jak sie poszuka to jest co wybrać ostatnio nawt sobie kupiłam kilka fajnych bluzeczek z których najdroższa była za 27.90 hehe
mauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
Rucia wrote:Beata wrote:ahh no to i ja napisze mam pepco (chwalę się) hihi
A ja właśnie nie mogę patrzeć na C&A, bo w większosci rzeczy są tam z Hello Kiti, Myszką Mini, i jakoś śrdenio mi ich ubrania podchodzą
bleeee też tego nienawidzę (tak samo jak Bobów Budowniczych, Mańków Złotów Rączków i innych badziewi opartych na bajkach).
Zawsze kupuję Dziubasowi ubrania niereklamujące niczego.
Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBeata wrote:heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory
naprawde jak sie poszuka to jest co wybrać ostatnio nawt sobie kupiłam kilka fajnych bluzeczek z których najdroższa była za 27.90 hehe
Ja się ubieram w dziale dziecięcym wzrost 134 - 170 cm więc nie wchodzę nawet w dział dla kobiet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:15
Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Beata wrote:heheh Ruciu ja na nie tez patrzec nie mogę ale te o których piszesz to są po 54 zł a ja wybieram fajne oryginalne ciekawe wzory
Ja się ubieram w dziale dziecięcym wzrost 134 - 170 cm więc nie wchodzę nawet w dział dla kobiet
DOSKONALE ROZUIMIEM heheh
ja na zywo nigdy nic nie znalazłam wydawało mi sie to wszystko takie szmaciane.....
ale online wybieram perełki * przynajmniej na mój gust
a bluzeczki tez zawsze w rozmiarze xs
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
nick nieaktualnyjeju wrote:DZWONIŁAM I WIEM, JUŻ WIEM...jak dostanę @ to dzwonić mam dopiero i sie umawiać na to hsg.
Jej, ja to chyba zrobię.
Inaczej się nie da
Dobrze chociaż, że termin się wtedy znajdzie
Zrobisz to nie masz innego wyjścia
jeju lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH