plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Mnie w tym roku czeka pierwszy Dzień Mamy w żłobku!!! 24 maja - nie mogę się doczekać! Synio pewnie dostanie jakąś niebagatelną rolę, jako że jest chyba najbardziej wygadany z całej żłobkowej ekipy! Chyba będę musiała się zaopatrzyć w sporo chusteczek...
Mayuś u nas na przedstawieniach M. zazwyczaj ryczyPierwsze miała w zerówce, występowała jako Maryja. Zima, ślizgo na drogach a On biedak jechał na złamanie karku, zeby chociaż na chwilę ją zobaczyć. Wszedł i się od razu poryczał.
Także chusteczki jak najbardziej są wskazane na tego typu uroczystościachzbikowa, mauysia, Beata, Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:Kaja wrote:adelajda82 hmmmm z tym piciem wina to się zastanawiam bo pije go często degustacyjnie i jak na razie efektów brak
no ja tez sie zatanawiam czy na to aby pomoze , ale ja musze zaczac pić na moja anemie .brrr. choc nie trawie winska . to moze pomoze .. a co zaszkodzić sobie dac w kanał. na wieczór ..
Pij półsłodkie winkoTu nie ma co wybrzydzać Muzi !
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:adelajda82 wrote:Kaja wrote:adelajda82 hmmmm z tym piciem wina to się zastanawiam bo pije go często degustacyjnie i jak na razie efektów brak
no ja tez sie zatanawiam czy na to aby pomoze , ale ja musze zaczac pić na moja anemie .brrr. choc nie trawie winska . to moze pomoze .. a co zaszkodzić sobie dac w kanał. na wieczór ..
a nie mozna sie w nim kąpać tak jak Kleopatra w mleku ?Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:adelajda82 wrote:Kaja wrote:adelajda82 hmmmm z tym piciem wina to się zastanawiam bo pije go często degustacyjnie i jak na razie efektów brak
ja te kawśiory lubię Wytrawne ohhhhh jeszcze od wesela nam zostało trochę ..... -
nick nieaktualnyadelajda82 wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:Kaja wrote:adelajda82 hmmmm z tym piciem wina to się zastanawiam bo pije go często degustacyjnie i jak na razie efektów brak
a nie mozna sie w nim kąpać tak jak Kleopatra w mleku ?
Może i można, przy okazji trzeba zaopatrzyć się w słomki i sączyć wino z wannyjeju, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:adelajda82 wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:Kaja wrote:adelajda82 hmmmm z tym piciem wina to się zastanawiam bo pije go często degustacyjnie i jak na razie efektów brak
a nie mozna sie w nim kąpać tak jak Kleopatra w mleku ?
Może i można, przy okazji trzeba zaopatrzyć się w słomki i sączyć wino z wanny
cholera tylko nie mam wanny , to moze tylko kostki w brodziki wymocze ? moze to cos da ..zbikowa, Kfjatus, Rucia, jeju, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:Kaja wrote:adelajda82 hmmmm z tym piciem wina to się zastanawiam bo pije go często degustacyjnie i jak na razie efektów brak
ja te kawśiory lubię Wytrawne ohhhhh jeszcze od wesela nam zostało trochę .....
Fuuuuuuuujeju lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!
26 maja
ja mam podwójne swieta bo moje imieniny tez
Miło Cię poznać Marianno!
Hahaha dobrezbikowa, jeju lubią tę wiadomość
-
przyznam ze na myśl o wannie wina zaświeciły mi się oczy
wino najlepiej białe, ze szprajtem. mój ulubiony drink.
a czy ktoś ma jakieś wiadomości od Muski, czy została po informowana o wczorajszych rewelacjach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:51
jeju, Fedra, Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:zbikowa wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!
26 maja
Hahaha dobre
nie wiesz ze Blondi jest Filipem.. oj ty ..jeju, mauysia, Fedra, Ilona, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Ruciam wiem wiem ,ale jak do tego sobie dziabniesz Sera Francuskiego takiego dojrzałego ulalalalala miodzio w gebie !!!!jak tak się zaopatrze to załanczam drugą lodówkę do serów
Rucia, jeju, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:zbikowa wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!
26 maja
Hahaha dobre
nie wiesz ze Blondi jest Filipem.. oj ty ..
Blondi powiła Syna parę lat temu, więc nie podejrzewam jej o to
Ale swego czasu podejrzewałyśmy Olę_czeka że jest Wojciechem - lat 45jeju, Fedra, Dodi, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:zbikowa wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!
26 maja
Hahaha dobre
ciiiiiiiiiiiiicho miał nikt sie nie dowiedziec ...zbikowa, jeju, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:adelajda82 wrote:Blondi22 wrote:zbikowa wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!
26 maja
Hahaha dobre
Blondi powiła Syna parę lat temu, więc nie podejrzewam jej o to
Ale swego czasu podejrzewałyśmy Olę_czeka że jest Wojciechem - lat 45
to mało wiesz nie widziałas ze juz Schwarzenegger w ciazy chodził.. to poczyatj neta .. ojj.zbikowa, jeju, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:jeju wrote:Też mam kilka rodzajów ale ma być czewrone czy jakie...chodzi o winność, niewinność czy kolorowość?
Ważne by trzepało i nie było zwietrzałe
za czasów liceum ograniczałam te wymagania do pierwszegoRucia, Blondi22, Fedra, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiłego dnia życze wszystkim pijącym i starającym sie i tym co juz wypiły hektolitry czerwonego winska i sie wystarały w monopolowym o znikę.. pa miłego dnia zyczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 11:58
Rucia, jeju, mauysia, Blondi22, Fedra, Ilona, Ola_czeka lubią tę wiadomość