plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Dobra, to dziennie kwaśne jak mówicie, do tego czerwone i ma trzepać...a, że oszczędzam, to szlampiacza kupię za 3 zł albo nie wiem ile teraz kosztują
Mój M. kupił prawdziwego kiedys... jakoś nie mogliśmy sie za niego zabrać,
zaręczyny porzeczekał,
zmiane pracy przeczekał,
w końcu przyjechali teście to go otworzyliśmy. i nikomu nie smakował ;p
jeju, Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:jeju wrote:Dobra, to dziennie kwaśne jak mówicie, do tego czerwone i ma trzepać...a, że oszczędzam, to szlampiacza kupię za 3 zł albo nie wiem ile teraz kosztują
Mój M. kupił prawdziwego kiedys... jakoś nie mogliśmy sie za niego zabrać,
zaręczyny porzeczekał,
zmiane pracy przeczekał,
w końcu przyjechali teście to go otworzyliśmy. i nikomu nie smakował ;p
i od tej pory przywożą swoje czy nie przyjeżdżają wcale ?Shagga_80, Fedra, Gunia, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:moj chiał kiedyś kupic takie za 3 zł żeby sprawdzic jak to samakuje ale kazałam mu tego nawet nie tykac
Jak dla mnie hitem jest Sangria Don Simon, aktualnie do kupienia w Biedronce. Teraz to se oczywiście jej nie popiję...Fedra lubi tę wiadomość
-
Kfiatus, nie przyjechali więcej, ale mają daleko wiec tłumacze sobie że to dlatego
Jeju, przyznam sie, zostane skarcona, wiem. NIE LUBIE POMIDORÓWKI.
Blondi-Marianno! Fiu Fiu! Jaka laseczka!
oddalam sie w kierunku w którym nie zostane zlinczowana.
Kfjatus, Blondi22, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:
żbiku cmok cmok!
Rucia dziękujęZostałaś godzinę dłużej;-)Jeju jest wniebowzięta;-)
Jeju jak ten czas leci! Jeju na obiad pomidorówka!
Wiem, wiem, nie powinnam dzielić się z Wami swoimi tak intymnymi szczegółami z życia ale musiałam Wam zdradzić co gotuje się w kuchni i pachnie troszkę...KURDE DO JUTRA DEKLARACJE ŚMIECIOWE!ZAPOMNIAŁAM!
uwielbiam pomidoróweczke
u mnie spaghetti dzis -
mauysia wrote:Blondi22 wrote:moj chiał kiedyś kupic takie za 3 zł żeby sprawdzic jak to samakuje ale kazałam mu tego nawet nie tykac
Jak dla mnie hitem jest Sangria Don Simon, aktualnie do kupienia w Biedronce. Teraz to se oczywiście jej nie popiję...
a nawet nie widziałam jakos za alkoholami sie nie ogladam -
zbikowa wrote:Kfiatus, nie przyjechali więcej, ale mają daleko wiec tłumacze sobie że to dlatego
Jeju, przyznam sie, zostane skarcona, wiem. NIE LUBIE POMIDORÓWKI.
Blondi-Marianno! Fiu Fiu! Jaka laseczka!
oddalam sie w kierunku w którym nie zostane zlinczowana.
Widzę, że sprytnie wplotłaś fragment o pomidorówce w sam środek Twojej wypowiedzi, ale wiedz, że ten zabieg nic nie dał! Niestety z Twojego posta wyziera grubiaństwo.zbikowa, Fedra, Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:Blondi22 wrote:moj chiał kiedyś kupic takie za 3 zł żeby sprawdzic jak to samakuje ale kazałam mu tego nawet nie tykac
Jak dla mnie hitem jest Sangria Don Simon, aktualnie do kupienia w Biedronce. Teraz to se oczywiście jej nie popiję...
a nawet nie widziałam jakos za alkoholami sie nie ogladam
Ta Sangria ma dla nas znaczenie sentymentalne (w Barcelonie można ją kupić za 1,20 EUR litrowy karton), więc jak ją zobaczyliśmy w polskiej Biedrze (niestety w butelce...) to prawie popłakaliśmy się ze wzruszenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 12:17
Kfjatus, jeju, Beata, zbikowa, Blondi22, Rucia, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:He Mauysia, to tak jak ja myślałam, że coś wspaniałego regionalnego zjem w Czechach zamawiając hranolki!
Nie trzeba lubić pomidorówki, powiem, Wam, że taka smaczna, zasmaczyście smaczniutka wyszła mi raz na 100% ...wyszłam na chwilę jak jedli chłopacy, co nam tynki kładli a jak wróciłam zastałam dno w garze;-) Na porze naciowymi na biodróweczce...kurde, nie umiem powtórzyć tego sukcesu spektakularnego ale na osiedlu mówią, że wspaniale gotuję, to mi wystarczy, teraz m. może się skarżyć hehe
Muzi, Ty przecież nawet umiesz zrobić ciasto na patelni!Dodi lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Więc ja już wiem dlaczego rodziny PATOL mają takie przyrosty naturalne...duuuużo wina....duuużo mózgotrzepów;-)
HEHEH widzicie coś w tym musi być!
a ja lubie wytrwne ale piję niestety raz na rok , ale obiecuję zaczynam (hehhe jaka deklaracja)
Ruciu co drugi dzień pól kieliszka do ovulki?Ola_czeka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie