X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    o matko:) za chiny was nie doczytam:)
    skoro już dziś dostałam @ więc wpadłam jeszcze na koniec dnia ładnie się pożegnać:*
    leczącym się życzę szybkiego powrotu do zdrowia... i szybkiego, owocnego powrotu do staranek
    strającym życzę dużo siły, wytrwałości i w szybkim czasie ujrzenia 2 kreseczek
    zaciążonym życzę przyjemnego oczekiwania na maleńkie cudeńka

Libruś kochana 3maj się cieplutko :) Będę tęsknić :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, ja bym jeszcze dodała, że na którymś etapie lekarze powiedzieli, że nawet "sztucznie" (nie naturalnie) się Wam nie uda, że w ogóle no way! A tu taki psikus :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 13:14

Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Trzymta się wszystkie babole:*:*:*
    i do spisania... kiedyś tam...:)

Trzymaj się i powodzenia.
    wracaj szybko!
    ;*

(czuje się jakbym dziecko na kolonie wysyłała)

Fedra, Ilona, Gunia, Dodi, jeju, Beata lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, ja Ci wytłumacze jak to sie stało:

Kiedy mamusia i tatus, bardzo się kochają i mocno się do siebie przytulą.....

;)

mauysia, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa, Dodi, Ola_czeka, jeju, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra uciekam z dzieciem na dworek bo coś sie chmurzy a trzeba korzystać dopóki nie pada.

do jutra kochane;*

zbikowa, mauysia, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że wysmarowałyśmy dziś 18 stron... A dzień jeszcze młody :D

Shagga_80, Fedra, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, dziewczyny które mają już swoje - jak to powiedziała Mayusia - Dziubasy, miałyście już pytania:
    "ale jak to? co ja tu robie? nie wciskać mnie tu kitu o bocianach!?"
    jakie historie sprzedałyście dzieciom? :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    A właśnie, dziewczyny które mają już swoje - jak to powiedziała Mayusia - Dziubasy, miałyście już pytania:

Nie, mój jeszcze nie jest aż tak dociekliwy :)
    Poza wiedzą, że dziecko wychodzi z "brzucha" mamy, a nie z kapusty, to na razie pozostaje w błogiej ignorancji...

Shagga_80, Fedra, Rucia, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?

Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos :D
    "Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie" :) I tego typu gadki :D

zbikowa, Shagga_80, Fedra, Ilona, Rucia, Kfjatus, Gunia, aisa, Dodi, Ola_czeka, jeju, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BĘ! Niniejszym wybiła 15:30, więc żegnam się z Wami. Miłego popołudnia!

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos :D
    "Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie" :) I tego typu gadki :D

ojeeeeeej jaka słodycz!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    My zaliczyliśmy ZUS, potem Carefouri i teraz gotuję pomidorówkę (z pomidorami w puszcze, bo odkąd nie używam przypraw z glutaminianem nie mogę doprawić,by mi smakowało z samego przecieru :( )..Zbikowa, grzeszysz mówiąc,że nie lubisz pomidorówki!!!!!!

Mój Kuba nie chce gadać,więc póki co nie zadaje pytań...ale np doskonale kojarzy,że Mama ma dzidziusia w brzuszki i czasem przytula się do Niego, całuje...no i doskonale wie,że Mama Go nie może nosić "Mama nie, Tata, Mama dzidzi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza,że Mama nie może Go wyjąć z kąpieli, tata to robi, bo Mama ma dzidziusia w brzuszku :)

zbikowa, Fedra, Rucia, Kfjatus, Dodi, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kaja wrote:
    mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!! :-(

w sobotę ( 11 maja ) na telefonie mojego M. widniało info, że w dniu jutrzejszym ( 12 maja ) jest dzień matki. Myśle sobie .. kurde 12 maja? :? Co się okazało, głupi telefon ma ustawioną datę dnia matki obchodzonego w Stanach :) A już chciałam na komunii skała mamom życzenia :P

he he he a ja będe od dziś obchodzić Dzień Matki 13 maja :P

Ilona, Rucia, Kfjatus, Gunia, Shagga_80, Dodi, aisa, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra jo jo taki dzień to cud jak nic oby takich dni było dużo dla każdej z nas !!!!! ....

Fedra, Ilona, Gunia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam ponownie :)
    My zaliczyliśmy ZUS, potem Carefouri i teraz gotuję pomidorówkę (z pomidorami w puszcze, bo odkąd nie używam przypraw z glutaminianem nie mogę doprawić,by mi smakowało z samego przecieru :( )..Zbikowa, grzeszysz mówiąc,że nie lubisz pomidorówki!!!!!!

Mój Kuba nie chce gadać,więc póki co nie zadaje pytań...ale np doskonale kojarzy,że Mama ma dzidziusia w brzuszki i czasem przytula się do Niego, całuje...no i doskonale wie,że Mama Go nie może nosić "Mama nie, Tata, Mama dzidzi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza,że Mama nie może Go wyjąć z kąpieli, tata to robi, bo Mama ma dzidziusia w brzuszku :)

shagga kochana mojego kuzyna nikt nie pobije z niegadaniem ile ta się znim najezdziła po specjalistach,znachorach ,a ten do 6 roku życia nic zero tylko mama,tata,dziadzi,kot i tyle jeszcze dziś to wspominała jak już sobie przysięgła ,że jak ta lekarka nie pomoże to on nie idzie do szkoły u lekarki ten milczał jak zaklęty ,a jak wracali już z powrotem to podsłuchał ,że nie idzie do szkoły bo się nie nadaje bo nie mowa z niego iiii jak odczarowany zaczął gadać pełnymi zdaniami ....i tak do tej pory te usta mu się nie zamykają :-)

shagga wiec spokojnie zacznie mówić zobaczysz .....

Gunia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    ;-)żbiku cmok cmok!
    Rucia dziękuję;-) Zostałaś godzinę dłużej;-)Jeju jest wniebowzięta;-)
    Jeju jak ten czas leci! Jeju na obiad pomidorówka!
    Wiem, wiem, nie powinnam dzielić się z Wami swoimi tak intymnymi szczegółami z życia ale musiałam Wam zdradzić co gotuje się w kuchni i pachnie troszkę...KURDE DO JUTRA DEKLARACJE ŚMIECIOWE!ZAPOMNIAŁAM!

o matko ale mi slinotok na pomiodoróweczkę przyszedł :D
    a ja dzisiaj ogórkową wmłuciłam jak to stwierdził mój mąz to nie zupa ogórkowa to rissotto z ogórkami kiszonymi :)

Shagga_80, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wiecie, że wysmarowałyśmy dziś 18 stron... A dzień jeszcze młody :D

ja to wiem bo Was cholera nadrobic nie moge :P

Ilona, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nadrobiła Was ufff troche tego było :D
    w takim razie idę znowu w kimono bo plecy coś bola bardziej jak siedze przed kompem :D
    pewnie później znowu zajrzę...
    ehhh winko... mój się śmieje ze przestałam pić to od razu zaszłam w ciąże :D no w sumie nie pije od 7 kwietnia może i coś w tym jest ;)
    dobra Kobitki trzymajcie się ciepło...
    no i nieśmiało rozsiewam wiruski ;)

zbikowa, Ilona, Rucia, Kfjatus, Gunia, Dodi, aisa, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Ja mówiłam o siusiaku i jak to mniej więcej wygląda, ale biedna dziecina się speszyła, więc na razie opuściłyśmy temat :P

zbikowa, Blondi22, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 2743 2744 2745 2746 2747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ