plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:o matko:) za chiny was nie doczytam:)
skoro już dziś dostałam @ więc wpadłam jeszcze na koniec dnia ładnie się pożegnać:*
leczącym się życzę szybkiego powrotu do zdrowia... i szybkiego, owocnego powrotu do staranek
strającym życzę dużo siły, wytrwałości i w szybkim czasie ujrzenia 2 kreseczek
zaciążonym życzę przyjemnego oczekiwania na maleńkie cudeńka
Libruś kochana 3maj się cieplutko
Będę tęsknić
-
Fedra, ja bym jeszcze dodała, że na którymś etapie lekarze powiedzieli, że nawet "sztucznie" (nie naturalnie) się Wam nie uda, że w ogóle no way! A tu taki psikus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 13:14
nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

-
zbikowa wrote:A właśnie, dziewczyny które mają już swoje - jak to powiedziała Mayusia - Dziubasy, miałyście już pytania:
"ale jak to? co ja tu robie? nie wciskać mnie tu kitu o bocianach!?"
jakie historie sprzedałyście dzieciom?
Nie, mój jeszcze nie jest aż tak dociekliwy
Poza wiedzą, że dziecko wychodzi z "brzucha" mamy, a nie z kapusty, to na razie pozostaje w błogiej ignorancji...
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

-
zbikowa wrote:A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?
Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos
"Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie"
I tego typu gadki
zbikowa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia, aisa, Dodi, Ola_czeka, jeju, Beata lubią tę wiadomość

-
mauysia wrote:zbikowa wrote:A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?
Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos
"Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie"
I tego typu gadki 
ojeeeeeej jaka słodycz!!! -
nick nieaktualnyWitam ponownie

My zaliczyliśmy ZUS, potem Carefouri i teraz gotuję pomidorówkę (z pomidorami w puszcze, bo odkąd nie używam przypraw z glutaminianem nie mogę doprawić,by mi smakowało z samego przecieru
)..Zbikowa, grzeszysz mówiąc,że nie lubisz pomidorówki!!!!!!
Mój Kuba nie chce gadać,więc póki co nie zadaje pytań...ale np doskonale kojarzy,że Mama ma dzidziusia w brzuszki i czasem przytula się do Niego, całuje...no i doskonale wie,że Mama Go nie może nosić "Mama nie, Tata, Mama dzidzi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza,że Mama nie może Go wyjąć z kąpieli, tata to robi, bo Mama ma dzidziusia w brzuszku
zbikowa, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, Dodi, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!

w sobotę ( 11 maja ) na telefonie mojego M. widniało info, że w dniu jutrzejszym ( 12 maja ) jest dzień matki. Myśle sobie .. kurde 12 maja?
Co się okazało, głupi telefon ma ustawioną datę dnia matki obchodzonego w Stanach
A już chciałam na komunii skała mamom życzenia 
he he he a ja będe od dziś obchodzić Dzień Matki 13 maja
Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia, nick nieaktualny, Dodi, aisa, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Shagga_80 wrote:Witam ponownie

My zaliczyliśmy ZUS, potem Carefouri i teraz gotuję pomidorówkę (z pomidorami w puszcze, bo odkąd nie używam przypraw z glutaminianem nie mogę doprawić,by mi smakowało z samego przecieru
)..Zbikowa, grzeszysz mówiąc,że nie lubisz pomidorówki!!!!!!
Mój Kuba nie chce gadać,więc póki co nie zadaje pytań...ale np doskonale kojarzy,że Mama ma dzidziusia w brzuszki i czasem przytula się do Niego, całuje...no i doskonale wie,że Mama Go nie może nosić "Mama nie, Tata, Mama dzidzi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza,że Mama nie może Go wyjąć z kąpieli, tata to robi, bo Mama ma dzidziusia w brzuszku
shagga kochana mojego kuzyna nikt nie pobije z niegadaniem ile ta się znim najezdziła po specjalistach,znachorach ,a ten do 6 roku życia nic zero tylko mama,tata,dziadzi,kot i tyle jeszcze dziś to wspominała jak już sobie przysięgła ,że jak ta lekarka nie pomoże to on nie idzie do szkoły u lekarki ten milczał jak zaklęty ,a jak wracali już z powrotem to podsłuchał ,że nie idzie do szkoły bo się nie nadaje bo nie mowa z niego iiii jak odczarowany zaczął gadać pełnymi zdaniami ....i tak do tej pory te usta mu się nie zamykają
shagga wiec spokojnie zacznie mówić zobaczysz .....
Gunia, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:
żbiku cmok cmok!
Rucia dziękuję
Zostałaś godzinę dłużej;-)Jeju jest wniebowzięta;-)
Jeju jak ten czas leci! Jeju na obiad pomidorówka!
Wiem, wiem, nie powinnam dzielić się z Wami swoimi tak intymnymi szczegółami z życia ale musiałam Wam zdradzić co gotuje się w kuchni i pachnie troszkę...KURDE DO JUTRA DEKLARACJE ŚMIECIOWE!ZAPOMNIAŁAM!
o matko ale mi slinotok na pomiodoróweczkę przyszedł
a ja dzisiaj ogórkową wmłuciłam jak to stwierdził mój mąz to nie zupa ogórkowa to rissotto z ogórkami kiszonymi
nick nieaktualny, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
O nadrobiła Was ufff troche tego było

w takim razie idę znowu w kimono bo plecy coś bola bardziej jak siedze przed kompem
pewnie później znowu zajrzę...
ehhh winko... mój się śmieje ze przestałam pić to od razu zaszłam w ciąże
no w sumie nie pije od 7 kwietnia może i coś w tym jest 
dobra Kobitki trzymajcie się ciepło...
no i nieśmiało rozsiewam wiruski
zbikowa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia, Dodi, aisa, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:A właśnie, dziewczyny które mają już swoje - jak to powiedziała Mayusia - Dziubasy, miałyście już pytania:
"ale jak to? co ja tu robie? nie wciskać mnie tu kitu o bocianach!?"
jakie historie sprzedałyście dzieciom?
Ja mówiłam o siusiaku i jak to mniej więcej wygląda, ale biedna dziecina się speszyła, więc na razie opuściłyśmy temat
zbikowa, Blondi22, mauysia, Beata lubią tę wiadomość