plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:o matko:) za chiny was nie doczytam:)
skoro już dziś dostałam @ więc wpadłam jeszcze na koniec dnia ładnie się pożegnać:*
leczącym się życzę szybkiego powrotu do zdrowia... i szybkiego, owocnego powrotu do staranek
strającym życzę dużo siły, wytrwałości i w szybkim czasie ujrzenia 2 kreseczek
zaciążonym życzę przyjemnego oczekiwania na maleńkie cudeńka
Libruś kochana 3maj się cieplutkoBędę tęsknić
-
Fedra, ja bym jeszcze dodała, że na którymś etapie lekarze powiedzieli, że nawet "sztucznie" (nie naturalnie) się Wam nie uda, że w ogóle no way! A tu taki psikus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 13:14
Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:A właśnie, dziewczyny które mają już swoje - jak to powiedziała Mayusia - Dziubasy, miałyście już pytania:
"ale jak to? co ja tu robie? nie wciskać mnie tu kitu o bocianach!?"
jakie historie sprzedałyście dzieciom?
Nie, mój jeszcze nie jest aż tak dociekliwy
Poza wiedzą, że dziecko wychodzi z "brzucha" mamy, a nie z kapusty, to na razie pozostaje w błogiej ignorancji...Shagga_80, Fedra, Rucia, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?
Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos
"Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie"I tego typu gadki
zbikowa, Shagga_80, Fedra, Ilona, Rucia, Kfjatus, Gunia, aisa, Dodi, Ola_czeka, jeju, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?
Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos
"Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie"I tego typu gadki
ojeeeeeej jaka słodycz!!! -
nick nieaktualnyWitam ponownie
My zaliczyliśmy ZUS, potem Carefouri i teraz gotuję pomidorówkę (z pomidorami w puszcze, bo odkąd nie używam przypraw z glutaminianem nie mogę doprawić,by mi smakowało z samego przecieru)..Zbikowa, grzeszysz mówiąc,że nie lubisz pomidorówki!!!!!!
Mój Kuba nie chce gadać,więc póki co nie zadaje pytań...ale np doskonale kojarzy,że Mama ma dzidziusia w brzuszki i czasem przytula się do Niego, całuje...no i doskonale wie,że Mama Go nie może nosić "Mama nie, Tata, Mama dzidzi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza,że Mama nie może Go wyjąć z kąpieli, tata to robi, bo Mama ma dzidziusia w brzuszkuzbikowa, Fedra, Rucia, Kfjatus, Dodi, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kaja wrote:mam pytanie za 500 pkt kiedy dzień matki bo mam amnezję ????i cholera przypomniec sobie nie mogę !!!!
w sobotę ( 11 maja ) na telefonie mojego M. widniało info, że w dniu jutrzejszym ( 12 maja ) jest dzień matki. Myśle sobie .. kurde 12 maja?Co się okazało, głupi telefon ma ustawioną datę dnia matki obchodzonego w Stanach
A już chciałam na komunii skała mamom życzenia
he he he a ja będe od dziś obchodzić Dzień Matki 13 majaIlona, Rucia, Kfjatus, Gunia, Shagga_80, Dodi, aisa, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Witam ponownie
My zaliczyliśmy ZUS, potem Carefouri i teraz gotuję pomidorówkę (z pomidorami w puszcze, bo odkąd nie używam przypraw z glutaminianem nie mogę doprawić,by mi smakowało z samego przecieru)..Zbikowa, grzeszysz mówiąc,że nie lubisz pomidorówki!!!!!!
Mój Kuba nie chce gadać,więc póki co nie zadaje pytań...ale np doskonale kojarzy,że Mama ma dzidziusia w brzuszki i czasem przytula się do Niego, całuje...no i doskonale wie,że Mama Go nie może nosić "Mama nie, Tata, Mama dzidzi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza,że Mama nie może Go wyjąć z kąpieli, tata to robi, bo Mama ma dzidziusia w brzuszku
shagga kochana mojego kuzyna nikt nie pobije z niegadaniem ile ta się znim najezdziła po specjalistach,znachorach ,a ten do 6 roku życia nic zero tylko mama,tata,dziadzi,kot i tyle jeszcze dziś to wspominała jak już sobie przysięgła ,że jak ta lekarka nie pomoże to on nie idzie do szkoły u lekarki ten milczał jak zaklęty ,a jak wracali już z powrotem to podsłuchał ,że nie idzie do szkoły bo się nie nadaje bo nie mowa z niego iiii jak odczarowany zaczął gadać pełnymi zdaniami ....i tak do tej pory te usta mu się nie zamykają
shagga wiec spokojnie zacznie mówić zobaczysz .....Gunia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:
żbiku cmok cmok!
Rucia dziękujęZostałaś godzinę dłużej;-)Jeju jest wniebowzięta;-)
Jeju jak ten czas leci! Jeju na obiad pomidorówka!
Wiem, wiem, nie powinnam dzielić się z Wami swoimi tak intymnymi szczegółami z życia ale musiałam Wam zdradzić co gotuje się w kuchni i pachnie troszkę...KURDE DO JUTRA DEKLARACJE ŚMIECIOWE!ZAPOMNIAŁAM!
o matko ale mi slinotok na pomiodoróweczkę przyszedł
a ja dzisiaj ogórkową wmłuciłam jak to stwierdził mój mąz to nie zupa ogórkowa to rissotto z ogórkami kiszonymiShagga_80, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
O nadrobiła Was ufff troche tego było
w takim razie idę znowu w kimono bo plecy coś bola bardziej jak siedze przed kompem
pewnie później znowu zajrzę...
ehhh winko... mój się śmieje ze przestałam pić to od razu zaszłam w ciążeno w sumie nie pije od 7 kwietnia może i coś w tym jest
dobra Kobitki trzymajcie się ciepło...
no i nieśmiało rozsiewam wiruskizbikowa, Ilona, Rucia, Kfjatus, Gunia, Dodi, aisa, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:A właśnie, dziewczyny które mają już swoje - jak to powiedziała Mayusia - Dziubasy, miałyście już pytania:
"ale jak to? co ja tu robie? nie wciskać mnie tu kitu o bocianach!?"
jakie historie sprzedałyście dzieciom?
Ja mówiłam o siusiaku i jak to mniej więcej wygląda, ale biedna dziecina się speszyła, więc na razie opuściłyśmy tematzbikowa, Blondi22, mauysia, Beata lubią tę wiadomość