plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz idę poczytać kilkaset stron wstecz by poczytać, w których dniach cyklu jakie badania się robi... Jedyne co pamiętam to TSH - bez znaczenia kiedy, i prolaktyna, progesteron 7 dni po owu...
(zaraz sprawdzę moją pamięć, hehe)
A Was wszystkie wywiało:)Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyHej dziewczynki!!
Mam pytanie!!Jak myślicie czy w pierwszym cyklu po odstawieniu tych anty może być ta mega owulka czy w drugim albo jeszcze pózniej!!Bo mój M chce urlop wziąść w lipcu i sierpniu w czasie owulki i tak się zastanawiam czy nie lepiej sierpień -wrzesien jakby urlop miał bo ja już sama nie wiem!! -
Gunia wrote:Kaja! Uważaj z tym dźwiganiem! Nigdy nic niewiadomo, a Fasolince skurcze dodatkowe i wysiłek niepotrzebne i podobno nie służą!!!
nie chcesz wiedzieć co robiłam przez ostatnie dni matko tyrałam jak dziki reks .....moja znajoma ma kurniki dwa i tam była akcja bo ludzie okradli ich i uciekli ,a te biedaki zostali sami z tym wszystkim to im pomogłam ,ale powiem ci ,że bąki (wiatry ) przy smrodzie po kurach to perfumaGunia, Ilona, Fedra, Dodi, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ja tam na anty się nie znam ,ale urlop podobno sprzyja ciążom
No tak urlop musi być kochana!!Tylko zeby trafić w te dni!!!cholera to jak rosyjska ruletka he he!!!A może być tak że w pierwszym cyklu po anty wogóle owulki może nie być a mój M musi powiedzieć mniej więcej kiedy urlop chce brać!!Ilona lubi tę wiadomość
-
To niech on nie mówi, kiedy bierze urlop, ale Ty mu powiedz kiedy ma brać! Owulka może nie chcieć na niego czekać!
Edit: Z tego co czytałam to sporo Dziewczyn zaciążyło od razu po odstawieniu anty! Ale jaki to % dziewczyn nie wiem, czytałam po prostu na forach. Aga, niech Twój M. układa grafik pod Ciebie, znaczy pod Twój cykl i owu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 17:03
Ola_czeka lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
AGA 30 wrote:Kaja wrote:Aga ja tam na anty się nie znam ,ale urlop podobno sprzyja ciążom
No tak urlop musi być kochana!!Tylko zeby trafić w te dni!!!cholera to jak rosyjska ruletka he he!!!A może być tak że w pierwszym cyklu po anty wogóle owulki może nie być a mój M musi powiedzieć mniej więcej kiedy urlop chce brać!!
Aga nie wiem czy czytałas szybciej jaką ovu mi ocenę dał za seruszkowanie ....napisali słabo i z czym do Ludzihehehehe ...fakt ruletka jak smokkkkkk
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:To niech on nie mówi, kiedy bierze urlop, ale Ty mu powiedz kiedy ma brać! Owulka może nie chcieć na niego czekać!
No musi powiedzieć że na cały tydzień do pracy nie pojedzie tym bardziej że inni mogą obstawić urlopy sobie i mój M nie dostanie bo ludzi nie będzie !!Więc to nie takie łatwe!!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:Aga ja tam na anty się nie znam ,ale urlop podobno sprzyja ciążom
No tak urlop musi być kochana!!Tylko zeby trafić w te dni!!!cholera to jak rosyjska ruletka he he!!!A może być tak że w pierwszym cyklu po anty wogóle owulki może nie być a mój M musi powiedzieć mniej więcej kiedy urlop chce brać!!
Aga nie wiem czy czytałas szybciej jaką ovu mi ocenę dał za seruszkowanie ....napisali słabo i z czym do Ludzihehehehe ...fakt ruletka jak smokkkkkk
Ja Kaja wiem że ciężko trafić w dzień odpowiedni więc mój M cały tydzień urlop weznie tylko czy warto w pierwszy cykl po odstawieniu anty czy lepiej drugi cyl bardziej pod uwagę brać !!Chociaż z moim szczęściem to pewnie i tak z tego guzik będzie he he ale próbować trzeba!! -
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga mój też ma niby zaplanowany ,ale do samego końca nie wie czy dostanie .....
Mój Jak powie to dostanie na pewno wiec ok tylko musi się wpisać na listę he he!!!
Niech powie tak Ej ty szefie urlop potrzebuję bo moja dama będzie owulować i będziemy się kopulować!!!
No to napewno dostanie he heWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 17:04
Kaja, Kfjatus, Gunia, Blondi22, Fedra, Dodi, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość