X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem czy mi się po tych anty coś poprzestawia!!!!W cyklu oczywiście bo w główce to dawno po fakcie!!

Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Aga mój by tak powiedział i pewnie by dostał urlop jak go znam hehehehehehehe znam szefa mojego wiec by sie śmiał i dał mu urlop heheheh

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga moim zdaniem lepiej poczekać miesiąc po ostawieniu tabletek. Cykl też się musi unormować. Więc lepiej sierpień ;)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak to w praniu wyjdzie!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Aga moim zdaniem lepiej poczekać miesiąc po ostawieniu tabletek. Cykl też się musi unormować. Więc lepiej sierpień ;)

No ja też tak myślę ale poradzić się chciałam więc ostrą jazde na sierpnia i września planuję!!!:-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nonon szalej i blizniaków ci życzę ,a co za jednym papmersem ;-)

AGA 30, Ola_czeka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga nonon szalej i blizniaków ci życzę ,a co za jednym papmersem ;-)

Kaja chociaż żeby jedno wyskoczyło o następne bedziemy się potem martwić he he!!!
    Och do końca roku mam nadzieję że coś wyskoczy!!

Kaja lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę słuchać o Angelinie Jolie... Sorry, jeśli kogoś uraziłam, ale czy nikt jej nie powiedział, że może Jej grozić również nowotwór jajnika lub jajowodów?! Ech, szkoda gadać, mam nadzieję, że Jej Fanki nie pójdę w Jejślady i to będzie moda... Sorry... człowiek na coś umiera, w PL jest 100 tysięcy(!!!) Kobiet mających ten sam gen (m. in. na pewno moja Siostra, resta rodziny [w tym ja!] się nie badała) i wszystkie mają wszystko sobie wycinać zanim położą się do trumny?!
    Angelina odważna, bo ma Dzieci, i swoje, i adoptowane, a ja nie ma nikogo, nie zamierzam pozbawia się swej kobiecości, Matkości (piersi Matki karmiącej) dopóki się nie dowiem że, na pewno umrę, a nie "jest prawdopodobieństwo zachorowania"
    Przepraszam, jestem w trakcie @Q hormony szaleją i niepotrzebnie się pewnie uzewnętrzniam

Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia tak pójdą w jej ślady i mózg operują już wszedzie pieprzą o tym .....ile kasy zgarnie tylko ona wie jak jej stan konta rośnie !!!chore !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moim zdaniem jeżeli robiła to tylko by ratować swoje zdrowie i życie to ją podziwiam za odwagę!!!!
    Ale jeżeli dla rozgłosu to co innego!!!
    Ja w przeciwieństwie do innych kobiet stać na taką korektę i implanty piersi że może i ładniejsze bedzie miała piersi!!!Kasa czyni cuda sami o tym wiecie!!!

Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ucichnie już jutro o tym :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Ona twierdzi, że zdecydowała się na operację ponieważ lekarze powiedzieli, że ma gen, który odpowiada na 90% (ostatnie wiadomości-87%) za nowotwór piersi, tylko nikt Jej nie powiedział, że nawet jak amputuje piersi to ten sam nowotwór chwyci Jej jajniki i jajowody) Może nikt Jej nie powiedział, a może powiedział, tylko doszła do wniosku, że ma w nosie bo ma dzieci, a wy ludzie podziwiajcie mnie za heroizm... ech ja tego nie popieram, dla mnie to na pokaz i już...
    P.s. A to, że zapłaci za zrobienie pięknych piersi, i będzie je wymieniać co kilka lat to nie ma wątpliwości. A może to jej "na ręke"? Wymieniać całe piersi co 5 lat, a nie silikony? Hmmm... Przepraszam, nie współczuję Jej w ogóle, nie wiem dlaczego, może dlatego, że za wielki szum medialny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 18:04

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga ucichnie już jutro o tym :-)

Oj jutro może nie ale za parę dni napewno!!!I co roku będą do tego wracać!!!

A ja dziś dostałam kartę dawcy !!!!Kto wie może uda się komuś uratować życię!!!:-)

Gunia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Aga, Ona twierdzi, że zdecydowała się na operację ponieważ lekarze powiedzieli, że ma gen, który odpowiada na 90% (ostatnie wiadomości-87%) za nowotwór piersi, tylko nikt Jej nie powiedział, że nawet jak amputuje piersi to ten sam nowotwór chwyci Jej jajniki i jajowody) Może nikt Jej nie powiedział, a może powiedział, tylko doszła do wniosku, że ma w nosie bo ma dzieci, a wy ludzie podziwiajcie mnie za heroizm... ech ja tego nie popieram, dla mnie to na pokaz i już...

Gunia jaka prawda to się nie dowiesz!!!
    Ale z tego co słyszałam rozyko zachorowania po amputacji zmniejsza się dużo a dużo!!!Więc jaka prawda to nie wiadomo!!!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    P.s. A to, że zapłaci za zrobienie pięknych piersi, i będzie je wymieniać co kilka lat to nie ma wątpliwości. A może to jej "na ręke"? Wymieniać całe piersi co 5 lat, a nie silikony? Hmmm... Przepraszam, nie współczuję Jej w ogóle, nie wiem dlaczego, może dlatego, że za wielki szum medialny?

Gunia to ja jestem w 99% ryzyka raka jajników i płuc bo mojej mamy siostra na to zmarła i po badaniach wyszło ,że mamy to świństwo w sobie i co mam teraz se wyciąć jajiki czy oba płuca ????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeolać Andzele ja mam takie zdanie u mnie w domu foch na nią wiec tv wyłączone ,a mama uciekła na dwór !!!!

Gunia, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprostu nie robiłam takich badań chociaż i lekarz proponował bo tato zmarł na raka jelita !!!Wolę nie wiedzieć czy żyję na bombie ze zwolnionym zapłonem!!!!:-):-(

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zrobiłyśmy bo chciałamm ,ale żałuję trochę bo wiem co może mnie dopaść !!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he dziewczyny powiedzcie jak często można oglądać profil swojej byłej żony co!!!!Bo mój były musiał się dorobić internetu i założył sobie nk i od piątku normalnie 2 razy dziennie siedzi na moim profilu !!!ale mi się śmiać z niego chce!!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zakochał się na nowo heheheheheh

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2746 2747 2748 2749 2750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ