plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Aga moim zdaniem lepiej poczekać miesiąc po ostawieniu tabletek. Cykl też się musi unormować. Więc lepiej sierpień
No ja też tak myślę ale poradzić się chciałam więc ostrą jazde na sierpnia i września planuję!!!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę słuchać o Angelinie Jolie... Sorry, jeśli kogoś uraziłam, ale czy nikt jej nie powiedział, że może Jej grozić również nowotwór jajnika lub jajowodów?! Ech, szkoda gadać, mam nadzieję, że Jej Fanki nie pójdę w Jejślady i to będzie moda... Sorry... człowiek na coś umiera, w PL jest 100 tysięcy(!!!) Kobiet mających ten sam gen (m. in. na pewno moja Siostra, resta rodziny [w tym ja!] się nie badała) i wszystkie mają wszystko sobie wycinać zanim położą się do trumny?!
Angelina odważna, bo ma Dzieci, i swoje, i adoptowane, a ja nie ma nikogo, nie zamierzam pozbawia się swej kobiecości, Matkości (piersi Matki karmiącej) dopóki się nie dowiem że, na pewno umrę, a nie "jest prawdopodobieństwo zachorowania"
Przepraszam, jestem w trakcie @Q hormony szaleją i niepotrzebnie się pewnie uzewnętrzniamKaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyA moim zdaniem jeżeli robiła to tylko by ratować swoje zdrowie i życie to ją podziwiam za odwagę!!!!
Ale jeżeli dla rozgłosu to co innego!!!
Ja w przeciwieństwie do innych kobiet stać na taką korektę i implanty piersi że może i ładniejsze bedzie miała piersi!!!Kasa czyni cuda sami o tym wiecie!!!
Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Aga, Ona twierdzi, że zdecydowała się na operację ponieważ lekarze powiedzieli, że ma gen, który odpowiada na 90% (ostatnie wiadomości-87%) za nowotwór piersi, tylko nikt Jej nie powiedział, że nawet jak amputuje piersi to ten sam nowotwór chwyci Jej jajniki i jajowody) Może nikt Jej nie powiedział, a może powiedział, tylko doszła do wniosku, że ma w nosie bo ma dzieci, a wy ludzie podziwiajcie mnie za heroizm... ech ja tego nie popieram, dla mnie to na pokaz i już...
P.s. A to, że zapłaci za zrobienie pięknych piersi, i będzie je wymieniać co kilka lat to nie ma wątpliwości. A może to jej "na ręke"? Wymieniać całe piersi co 5 lat, a nie silikony? Hmmm... Przepraszam, nie współczuję Jej w ogóle, nie wiem dlaczego, może dlatego, że za wielki szum medialny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 18:04
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Aga, Ona twierdzi, że zdecydowała się na operację ponieważ lekarze powiedzieli, że ma gen, który odpowiada na 90% (ostatnie wiadomości-87%) za nowotwór piersi, tylko nikt Jej nie powiedział, że nawet jak amputuje piersi to ten sam nowotwór chwyci Jej jajniki i jajowody) Może nikt Jej nie powiedział, a może powiedział, tylko doszła do wniosku, że ma w nosie bo ma dzieci, a wy ludzie podziwiajcie mnie za heroizm... ech ja tego nie popieram, dla mnie to na pokaz i już...
Gunia jaka prawda to się nie dowiesz!!!
Ale z tego co słyszałam rozyko zachorowania po amputacji zmniejsza się dużo a dużo!!!Więc jaka prawda to nie wiadomo!!!!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Gunia wrote:Aga, Ona twierdzi, że zdecydowała się na operację ponieważ lekarze powiedzieli, że ma gen, który odpowiada na 90% (ostatnie wiadomości-87%) za nowotwór piersi, tylko nikt Jej nie powiedział, że nawet jak amputuje piersi to ten sam nowotwór chwyci Jej jajniki i jajowody) Może nikt Jej nie powiedział, a może powiedział, tylko doszła do wniosku, że ma w nosie bo ma dzieci, a wy ludzie podziwiajcie mnie za heroizm... ech ja tego nie popieram, dla mnie to na pokaz i już...
P.s. A to, że zapłaci za zrobienie pięknych piersi, i będzie je wymieniać co kilka lat to nie ma wątpliwości. A może to jej "na ręke"? Wymieniać całe piersi co 5 lat, a nie silikony? Hmmm... Przepraszam, nie współczuję Jej w ogóle, nie wiem dlaczego, może dlatego, że za wielki szum medialny?
Gunia to ja jestem w 99% ryzyka raka jajników i płuc bo mojej mamy siostra na to zmarła i po badaniach wyszło ,że mamy to świństwo w sobie i co mam teraz se wyciąć jajiki czy oba płuca ????Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHe he dziewczyny powiedzcie jak często można oglądać profil swojej byłej żony co!!!!Bo mój były musiał się dorobić internetu i założył sobie nk i od piątku normalnie 2 razy dziennie siedzi na moim profilu !!!ale mi się śmiać z niego chce!!
Ola_czeka lubi tę wiadomość