plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:zbikowa wrote:A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?
Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos
"Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie"I tego typu gadki
Mayuś, rozpływam się nad tym jaką świetną matką polką jesteśFedra, zbikowa, Blondi22, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedyś jak byłam mniej więcej w wieku Kingi, dostałam taką świetną książkę dla dzieci, na temat właśnie skąd się biorą dzieci. Jak przyjdzie odpowiedni moment, to tą książkę przekaże jej, niech poczyta
Fedra, Blondi22, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i ja wkoncu nadrobilam, ale dzisiaj potok słowny szedł, od Hollywoodu po Grupę wsparcia AA, aż do pytania czy dzieci przynosi bocian, czy rosną w kapuscie, hehe
Was faktycznie zostawić na chwile i 2 godz bite czytania
Może kiedyś będzie mozna jakiś rekord pobić w szybkości pisania postów.
M był na 6 na rozmowie, bo osoba z która rozmawiał codziennie o 6. 30 ułatwia sie z bazy i innej opcji na rozmowę nie ma, sam nie był zachwycony pobudka o 5, mimo ze wstaje ogólnie tylko godz pózniej. Co do pracy to jeszcze nic nie wiadomo, maja sie do końca tyg odezwać. Ja mam wielka nadzieje, ze mu sie uda, zatrudniony by był wtedy w Firmie z Luksemburga, co oznacza, ze najniższa emerytura należałaby sie mu juz po 10 latach przepracowanych. I ogólnie lepsze zarobki.
Co do wizyty w Klinice, to tak jak pisałam dzisiaj była to bardziej organizacyjna wizyta, ale juz mam wyznaczone 4 wizyty na przyszły cykl, powtórka badań i szczegółowy monitoring cyklu.
Trzymta sie Laski, ja tez ide sie trochę położyć
Rucia, zbikowa, Kfjatus, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Dodi, Ola_czeka, aisa, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
D ja się odmeldowywuje czas się chyba zdrzemnąć
o matko jak tak bedzie wyglądał mój dzień to ja dziękuje bardzo
trzymcie się Cieplutko może wpadnę poczytać Was wieczoremjak nie zasnę
Rucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Jestem
Dzień dobry!
Chociaż nie wiem,czy taki dobry...liczyłam na inne wieści
W międzyczasie (gdy nadrabiałam Wasze wypociny) zrobiłam nam śniadanie i zjedliśmy je...teraz mam chwilę ale nie za długą...niedługo znów musimy iść do ZUS-u i może jeszcze do sklepu.
A w ogóle to dziś nasunęła mi się jedna myśl - ZNÓW wkradł się bałagan w tabelkę! Jaka była umowa? Dane w tabelce miały być na bieżąco podawane a ewentualne nieaktywne miały być usuwane...bo efekt jest taki,że są co najmniej dwie, do których niestety @ przyjechała a w tabeli figurują dalej jako oczekujące na @...wiem,że może to trochę wyglądać na jakiś fanatyzm z tymi zasadami, ale to było tylko po to wprowadzone, by tabelka była zawsze aktualna!!!
PS. Właśnie czytam o tej Jolie....a tak na marginesie to strasznie Jej nie lubię
Tak, Shagga, masz rację, przepraszam za zaniechanie, na swoje usprawiedliwienie mam tylko i wyłącznie dwa zdania:
1. Wczoraj wieczorem mnie zalało i nie chciałam mącić na forum.
2. Nie chciałam zawracać Fedrze głowy aktualizacją tabelki moim głupim terminem @, gdy miałyśmy wszystkie Wielkie Święto, wielką radość.
Tak więc, uprzejmie proszę o wpisanie następnego terminu mej niezawodnej Przyjaciółki @ - 12.06.2013.
Dziękuję i obiecuję na przyszłość terminowo dopełniać obowiązków:)idę nadrabiać, żeście ostatnio się rozgadały na kilkadziesiąt stron...Shagga_80, Fedra, Ola_czeka, Beata, Beata lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
zbikowa wrote:Kfjatus wrote:Żbiczku jeżeli to nie ja, ani Kaja, ani Ilona, to ja już nie wiem kto
dobra, przeszło, ale wiedzcie że mam na Was oko!
pilnować sie!
Pewnie, zna się na komputerach, stronach, więc coś nam zamontowała i podgląda swym kocim okiem...ehhhh nigdy człowiek nie wie, kiedy go podglądają w tych dzisiejszych czasach...zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Kaja wrote:Zbikowa ja nie obgaduję !!!! nasmarowałabym ci tutaj jak by co
i taka postawa mi sie podoba!
zbikowa nauczyło życie ,że to najlepsza droga fakt ,że po dupie dostaje ,ale ja tam mam sumienie czysteFedra lubi tę wiadomość