plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Ja się domyślam, że wino musujące ale nic nie mówię...znaczy szampan oryginalny...uciekam na jakiś czas...mauysia miłego popołudnia gdybym nie weszła...i wszystkim pracującym a kończącym w przedziale czasowym 15-16 pracę...miłego popołudnia...
Pa jejumuzi! -
jeju wrote:a ja Ci później zrobię test audyt Beatko i dostaniesz rentę alkoholową, bo w tym teście jeśli przez ostatnie tygodnie wypijasz dziennie choćby naparstek, to już jesteś uzależniona;-)
heheh ok
to co to te zalecenia sa zbyt wygórowane?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jestem jestem
juĽż miałam pisaś że sie cieszę po listonosz przyniósł mi nowy *telefon
zamówiłam na allegro ale na mojo oko raczej ktos go używał
i co z tego że folia nie zdarta ale czuje sie troszkę oszukanaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:jestem jestem
i co z tego że folia nie zdarta ale czuje sie troszkę oszukana
Dlatego ja nie bardzo lubie kupować na allegro..pamietasz beti akcje z tuszem..no ale tusz super:)uwielbiam go:* no i tym akcentem zegnam siei do jutra:)pa:*mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Beata wrote:jestem jestem
Dlatego ja nie bardzo lubie kupować na allegro..pamietasz beti akcje z tuszem..no ale tusz super:)uwielbiam go:* no i tym akcentem zegnam siei do jutra:)pa:*
pa Selena -
Selena wrote:Beata wrote:jestem jestem
Dlatego ja nie bardzo lubie kupować na allegro..pamietasz beti akcje z tuszem..no ale tusz super:)uwielbiam go:* no i tym akcentem zegnam siei do jutra:)pa:*
Ja też kupiłam na Allegro tusz polecony przez Beatkę i jestem bardzo zadowolonaBeata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Pod względem pisania to Rucia leci se ostatnio w kulki.
Tak, zdecydowanie she is flying into small balls... Skandal i tyle.
Ale ja tylko poszłam na drzemkęMuszę odespać cały weekend
Rucia a ja na dzremke poszłam o 11 i wstałam po 14Blondi22, Rucia, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Pod względem pisania to Rucia leci se ostatnio w kulki.
Rucia a ja na dzremke poszłam o 11 i wstałam po 14
No witamy witamy ponownie naszą świeżo upieczoną brzemiennąFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo matko:) za chiny was nie doczytam:)
skoro już dziś dostałam @ więc wpadłam jeszcze na koniec dnia ładnie się pożegnać:*
leczącym się życzę szybkiego powrotu do zdrowia... i szybkiego, owocnego powrotu do staranek
strającym życzę dużo siły, wytrwałości i w szybkim czasie ujrzenia 2 kreseczek
zaciążonym życzę przyjemnego oczekiwania na maleńkie cudeńkaBlondi22, Rucia, mauysia, Shagga_80, Ilona, Gunia, aisa, Dodi, Ola_czeka, jeju, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Pod względem pisania to Rucia leci se ostatnio w kulki.
Rucia a ja na dzremke poszłam o 11 i wstałam po 14
No ewidentnie objaw ciążowy !Śpij Fredzia jak najdłużej i jak najwięcej. Sen jest bardzo potrzebny.
Wpadłam do was na chwilę między zupą a odkurzaniemShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adelajda82 wrote:Rucia wrote:adelajda82 wrote:własnie mam adres laboratorium gdzie pewnie sie uda od mojego gin. , ja juz sama nie wiem co jest nie tak.. juz tak znam sowje ciało , hormony i wszytsko co z czym , a nie idzie , wiem ze nie ja 1 i nie ostatnia , i ze teraz trudniej , lekarz który prowadził mi ta ciaze powiedział ze zdarza sie , pewnie tylko jesli zna sie juz to uczucie to trudniej myslec ze cos moze sie stac nie dobrego.. i jesli sie w 6 tyg słyszy serduszko , a pozniej wizyta jest wyrokiem .. a nie radoscią
Adelajda, mi się udało zaciązyć po 18 miesiącach od poronienia, sytuacja podobna jak u ciebie. W między czasie wyszło, ze mam niski progesteron, dostałam duphaston i zaszłam w pierwszym cyklu jego brania. Dodam tylko, ze po poronieniu brałam duphaston przez 4-5 miesięcy i mi nie pomógł. Także trzeba po prostu cierpliwie czekać i walczyć.
robiłam progesteron w 21 dc i wyszedł 18 na norme 15 wiec owu była ..teraz aktualnie czekam na @ dzis lub jutro przyjdzie ...lub nie choc sie nie łudze ze nie . bo juz tych cykli było 5 i nic z tego.... zrobiłam hormony w 1 cyklu i wszytskie idealnie, u gina tez ładnie wszytsko, jede co nie meczy to wyniki krwi .. mam niedokrwistosc .. przez to poronienie moje organizm oszalał, mocno krwawiłam , dzis juz lepiej jest , ale moja anemia wróciła..
Adelajda a ja Ci powiem moją historię ale krótko:
staralismy się od kilku lat, problem okazał się po stronie mojego meża...
wczoraj mieliśmy umówioną wizyte by ustalać protokół in vitro ale rano zrobiłam tes potem drugi a wieczorem betę i co okazało się ze jestem w ciąży...
od taka historia lekarze zawsze powtarzali ze w Naszym przypadku naturalnie niestety nie damy rady a tu proszę dwa przytulania w cyklu i stało się... co prawda jeszcze nie wiem jak ale stało się
więc życzę cierpliwośći i powodzenia...
no i koniecznie niech Twój zrobi badanie nasienia to ze sie udało nie znaczy ze wyniki ma dobre...Shagga_80, Ilona, aisa, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi