plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:"Ola opowiadaj proszę! To musiała być niezła historia! Jak to było?! Ze szczegółami! Jak to go walnęłaś?! Gadaj szybko, umieramy z ciekawości!"
Spadam stąd, już nic Wam nie powiem nigdy o moim życiu.
Olka toż nawet wizualizację stworzyłam, więc może teraz napraw moje przypuszczenia i napisz jak byłoFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a teraz czuję motylki bo Kajowym wykresie, oby mnie nie zmylił
Fasolkowe mamuski nawołuję idżcie do niej dajcie wsparcieFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:Beata wrote:mam nową przyjaciółkę !!!
To dobrze?
a pewnie heheh
choć powiem wam ŻE OSTATNIO moja córcia powiedziała mi że ma za dużo przyjaciół i nie ogarnia ich żeby z kazdym sie pobawićFedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Beata wrote:zajadam sobie pyszne precelki cynamonowe chce któraś?
ja nie lubie he he
a ja dopiero parę dni temu odkryłam wiec narazie pycha
smakują jak ciasto (takie półfrancuzkie)Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie do was .. czy miałyscie problemy z PMs ?
bo mnie po tym poronieniu strasznie dokuczaja objawy PMS.. i jak przychodzi okres to ulga , piersi mnie bola krzyż, jajniki , czuje sie czasem rozdrazniona i wtedy to lepiej bez kija nie podchodź ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 10:34