plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
jeszcze magnez jest dobry na skurcze macicy:)
no właśnie nie wiem czy to skurcze po prostu czuje bój który nasila się by za chwilę zniknąć i tak co jakiś czas no nic do 15.20 wytrzymam więc wzięłam no spę i poczekam co mi moja ginka powie...
to się dopiero Kobiecina zdziwi jak jej dwa testy na biurko położeRucia, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
Fredzia idź kup sobie magnez z wit. B6. Mi pani doktor poleciła na sile skurcze/bóle. Łykaj 2-3 razy dziennie.Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
no właśnie nie wiem czy to skurcze po prostu czuje bój który nasila się by za chwilę zniknąć i tak co jakiś czas no nic do 15.20 wytrzymam więc wzięłam no spę i poczekam co mi moja ginka powie...
to się dopiero Kobiecina zdziwi jak jej dwa testy na biurko położe
A myślisz że tak szybko będą wyniki bety - tzn. dziś? Chyba masz niezłe wtyki w laboratoriumShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
no racja:)ginka ci doradzi co najlepsze:)moim zdaniem macicia sie rozciaga:)musi miejsce dla dzidzi być:)Fedra a m juz wie?jesli tak to jak zareagował? -
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia wrote:Wosebko ty małpiszonie jeden ale nas w balona zrobiłaś
Też sie ciesze ze Cie widze kochana;)aha a Twoja Kinia wygladała przepięknie:)jak wczoraj ogladałam fotki na fb to aż mi wróciły wspomnienia z mojej komunii:)
Ciesze się, że się cieszyszI dziękuję za komplementy
Kinia już tyle ich zebrała, że chyba zacznę je upychać do szuflady
Selena lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
A myślisz że tak szybko będą wyniki bety - tzn. dziś? Chyba masz niezłe wtyki w laboratorium
w Klinice mają laboratorium na miejscu więc możliwe ze na cito mi zrobi zobaczymy
jeśli chodzi o magnez i wit B6 na razie poczekam do wizyty nie chce wychodzić teraz z domu bo i tak za dwie godziny jadę a znowu mnie gdzieś ból w drodzę chwyci...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Selena wrote:Rucia wrote:Wosebko ty małpiszonie jeden ale nas w balona zrobiłaś
Też sie ciesze ze Cie widze kochana;)aha a Twoja Kinia wygladała przepięknie:)jak wczoraj ogladałam fotki na fb to aż mi wróciły wspomnienia z mojej komunii:)
Jeszcze tylko prosimy o Twoje zdjęcie z uroczystości... Na pewno wyglądałaś równie elegancko, jak Kinga, choć pewnie nie w bieli -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
Fasolindra się mości
Też myślę, że będzie córa
he he he Ola a poczym wnosisz ze to córa będzie?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
Fasolindra się mości
Też myślę, że będzie córa
he he he Ola a poczym wnosisz ze to córa będzie?
Intuiszyn...Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
no racja:)ginka ci doradzi co najlepsze:)moim zdaniem macicia sie rozciaga:)musi miejsce dla dzidzi być:)Fedra a m juz wie?jesli tak to jak zareagował?
wie dostał na maila zdjęcia testów jego pierwsze pytanie "co to?" potem "to Twoje?" i trzecie "i co to znaczy?" no to mu napisałam ze nędzie Tatą własnie mi napisał ze na razie kwiatków mi nie kupi zeby nie zapeszaćRucia, Libra, Selena, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80, gocha04, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:ja pierdziele... ja to mam dzisiaj dzień... takie rewelacje z rana i tyle szczęścia.... a teraz mega stresy:( ja już dzisiaj w tej robocie nie dam rady!
Libra uciekaj stamtąd nie daj się im...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Selena wrote:Rucia wrote:Wosebko ty małpiszonie jeden ale nas w balona zrobiłaś
Jeszcze tylko prosimy o Twoje zdjęcie z uroczystości... Na pewno wyglądałaś równie elegancko, jak Kinga, choć pewnie nie w bieli
W ecruNie mam żadnego zdjęcia Mayuś ... tak to jest jak się stoi po drugiej stronie aparatu. A mi nawet nie przyszło do głowy, żeby ktoś nam zrobił zdjęcie we trójkę. A szkoda ... No nic. Dziś w kościele mają nam pokazać zdjęcia które wczoraj były robione podczas mszy, może będa na płytce DVD więc coś wrzucę. Tylko i tak nie będzie widac kiecki, bo siedziałam w płaszczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 10:51
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:Selena wrote:Fedra wrote:ok to biorę no spę bo mam taki ból przeszywajacy i kończący się w plecach i cały czas mi dziwnie burczy w brzuchu he he he śmieszne to
no racja:)ginka ci doradzi co najlepsze:)moim zdaniem macicia sie rozciaga:)musi miejsce dla dzidzi być:)Fedra a m juz wie?jesli tak to jak zareagował?
wie dostał na maila zdjęcia testów jego pierwsze pytanie "co to?" potem "to Twoje?" i trzecie "i co to znaczy?" no to mu napisałam ze nędzie Tatą własnie mi napisał ze na razie kwiatków mi nie kupi zeby nie zapeszać
Mmmm no takFacetowi trzeba wszystko łopatologicznie wyjaśnić
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:ja pierdziele... ja to mam dzisiaj dzień... takie rewelacje z rana i tyle szczęścia.... a teraz mega stresy:( ja już dzisiaj w tej robocie nie dam rady!
Libra uciekaj stamtąd nie daj się im...
zaraz mam iść na zeznania... zhaftowałam się kolejny raz... do tego zgagii dostałam... ja pierdole... w mordę dostać od młota czy kowadła?