plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny, ale dziś dzień, aż się gęba śmieje do siebie.
Plemniczka, Fedra trzymam kciuki za prawidłowe betki! I bardzo bardzo mocno GRATULUJĘ!mauysia, Fedra, Libra, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:a teraz droga Fredziu powiedz nam, jakie to będzie uczucie wpisać przy swoim nicku - FASOLINKA?????????????????????? jeny jakbym mogła to bym normalnie żetkę dzisiaj wzięła na tą okazję żeby się z Wami dziewczyny pocieszyć :*
Dodi Kochana nie wiem jakie to będzie uczucie...
jak na razie nie dociera to wszystko do mnie...
chyba po prostu jeszcze nie wierzę...
poczekam na betę a potem na potwierdzenie od lekarza ze to nie jakaś pozamaciczna czy coś i wtedy moze uwirze i się wpisze i wtedy Ci powiem jak to odczuwałam, na razie czuje strach niepokój...
Kurcze, jestem taaaaaaaaaaaaaaaaka podekscytowana ,że aż nie wiem co napisać
PS. Co powiedziałybyście, gdyby w najbliższych dnia kolejne dwie ciąże się ujawniły?
JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a która to wychodzą z pracy nogami klaskała w powietrzu w pogodne dni? he he a może to Musia była
ja dzisiaj powinnam zrobić to samo, podwójnie tylko że tak po 1 to mogłabym się z moją wagą od podłogi za wysoko nie oderwać a po 2 jest też opcja żebym wpadła do piwnicy więc może zostanę na ziemi
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Dobra laski ja się muszę na chwilę położyć i ochłonąć i ogarnac jakoś ból brzucha tak więc jak coś będe wiedziała to napiszę
a tym czasem prosze mie się tu ogarnać i normalnie funkcjonowaćDodi, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Sagga ja bym się na kolejne dwie nie obraziła wrecz byłabym szczęśliwa
Mam kilka typów
PS. Dodi, wyspałam się o dziwo!
kurcze ja tak średniotzn. już jest trochę lepiej ale o 9 masakra, bo ja o 2:30 zasnęłam dopiero... tyle intencji teraz mam do modlenia się - pamiętaj!!!
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a która to wychodzą z pracy nogami klaskała w powietrzu w pogodne dni? he he a może to Musia była
ja dzisiaj powinnam zrobić to samo, podwójnie tylko że tak po 1 to mogłabym się z moją wagą od podłogi za wysoko nie oderwać a po 2 jest też opcja żebym wpadła do piwnicy więc może zostanę na ziemi
Buahahahahha nastrój odświętny prysł, leżę ze śmiechu...
A była to Muska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 08:57
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
o ja:)Fredzia kochana:)Gratuluje z calego serca:)cieszę sie bardzo:)normalnie jakby to mi sie udało:)
:)bedzie miesiac cudów:)aż sie muszę ujawnić:)tu wasza stara Woseba:)
Shagga_80, Dodi, she, gocha04, Kaja, Blondi22, Libra, Fedra, Rucia, plemniczka, karoam, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:o ja:)Fredzia kochana:)Gratuluje z calego serca:)cieszę sie bardzo:)normalnie jakby to mi sie udało:)
:)bedzie miesiac cudów:)aż sie muszę ujawnić:)tu wasza stara Woseba:)
O TY SPRYCIARO!!! Teraz już Cię nie puścimyOla_czeka, Effcia28, Selena, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
no wogóle to witam Was wszystkie:)tak wpadłam byle jak..ale nie mogłam sie powstrzymać:)tak sie ciesze że sie udało Fredzi naszej:)a no i dla Plemniczki tez gratuklacje z całego serca:)oby teraz było dobrze:)
Dodi, Effcia28, mauysia, Fedra, Libra, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość