plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
Olu udowodniłam przedewszystkim sobie samej
a teraz Was zaskocze w tym cyklu przytulałam się z moim tylko dwa razy idę udostępnić wykres cobyście zobaczyły na włąsne oczy a co śmiesznego jeszcze jest... mieliśmy wcale się nie prztulać bo czekałam na wyniki badań ale stwierdziliśmy ze do puki ich nie ma to takie dwa niewinne razy nie zaszkodzą
no i chyba w niewinności sukces 
Dwa razy a dobrze !!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
a teraz Was zaskocze w tym cyklu przytulałam się z moim tylko dwa razy idę udostępnić wykres cobyście zobaczyły na włąsne oczy a co śmiesznego jeszcze jest... mieliśmy wcale się nie prztulać bo czekałam na wyniki badań ale stwierdziliśmy ze do puki ich nie ma to takie dwa niewinne razy nie zaszkodzą
Ja pierdzielę, jak to wszystko się w życiu może zdarzyć... Rucia też pamiętam że serduchowała 2x na krzyż, bo postanowili odpuścić starania przed HSG...
To się po prostu w pale nie mieści...
Rucia, Dodi, Fedra, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDodi wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra nastepna para to my ilona Kiti ....i inne my strzelały teraz

ten cykl na pewno nie mój... ale modły moje zostały wysłuchane!!! obiecałam Bogu, że w podzięce mszę zamówię! i tak zrobię, jak tylko piękniutka beta wyjdzie!
choć droga Fedro nikt Cię u mnie nie zna, więc zapewnę będę jedyną wyjącą osobą na mszy!
gdzie to cza na tą mszę jechac???????
ja ją na pewno zamówię w tym Kościele, do którego kaplicy niemalże codziennie po pracy zaglądałam (choć to nie moja parafia, ale mam nadzieję, że ksiądz się zgodzi!)
Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodi wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra nastepna para to my ilona Kiti ....i inne my strzelały teraz

ten cykl na pewno nie mój... ale modły moje zostały wysłuchane!!! obiecałam Bogu, że w podzięce mszę zamówię! i tak zrobię, jak tylko piękniutka beta wyjdzie!
choć droga Fedro nikt Cię u mnie nie zna, więc zapewnę będę jedyną wyjącą osobą na mszy!
gdzie to cza na tą mszę jechac???????
ja ją na pewno zamówię w tym Kościele, do którego kaplicy niemalże codziennie po pracy zaglądałam (choć to nie moja parafia, ale mam nadzieję, że ksiądz się zgodzi!)
jakbyście bliżej były to od razu bym przyjechała
a żeby msza nie była anonimowa to za Fedrę niech będzie he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 08:22
Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
Ja pierdzielę, jak to wszystko się w życiu może zdarzyć... Rucia też pamiętam że serduchowała 2x na krzyż, bo postanowili odpuścić starania przed HSG...
Oj tak właśnie było
całe 2 razy
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:mauysia wrote:
jasny gwint, jakie zajebiste dwie krechy wow.... jupi, jupi jej jej
kurde to dopiero Akcja Poród bedzie gratulacje ,a tak cicho siedziała .....
Fedra ten mój dzisiejszy spadek to kropla w porównaniu do twojego SZCZESCIE....Jupiiiiiiiiiii
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
Oj tak właśnie było
całe 2 razy 
Lachy odtąd wstrzemięźliwość i dwa razy od niechcenia.
Dodi, Fedra, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
no właśnie w "pale "się zmieściło
Dzień dobry wszystkim:)
gratulację dla zafasolkowanych :* i
Do widzenia wszystkim
mauysia, Ola_czeka, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Fedruś - o jak się cieszę!!!! Co za cudowny dzień dzisiaj - aż się uaktywniłam na forum, bo zawsze cicho Was podczytuję i staram się nadrobić

13-ty a taki szczęśliwy!!! Ściskam Cię mocno :*
Dodi, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Mała, Rucia, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
no właśnie w "pale "się zmieściło
Dzień dobry wszystkim:)
gratulację dla zafasolkowanych :* i
Do widzenia wszystkim
O ty niegrzeczna Effciu ... ;P
Effcia28 lubi tę wiadomość

-
I jak nie wierzyć w to, że cud może się zdarzyć

Czekanie wymaga cierpliwości, a ona zostaje nagrodzona
Czekam na kolejne dobre wieści, które umocnią pozostałe dziewczyny w wierze, że cud się spełni i nadejdzie szczęśliwy dzień dla każdej, bez wyjątku!
.
Fedra, Libra, Dodi, Shagga_80, Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
she wrote:Dodi - u mnie ok, dobrze się czuję. Tylko brzuchol już zaczyna doskwierać hehe ale jeszcze tylko 1,5 miesiąca przede mną
teraz kochana to już z górki masz
a no mam nadzieję, że chodzi Ci tylko o rozmiar brzucha?
a co tam, w końcu mały szkrab tam mieszka, więc musi o sobie dawać znać
dobrze, że jest dobrze
Fedra lubi tę wiadomość
-
she wrote:Fedruś - o jak się cieszę!!!! Co za cudowny dzień dzisiaj - aż się uaktywniłam na forum, bo zawsze cicho Was podczytuję i staram się nadrobić

13-ty a taki szczęśliwy!!! Ściskam Cię mocno :*
a jakby się dzidzia 13-tego urodziła to by się ciocia Dorcia nie pogniewała bo przecież z 13 to same gwiazdy he he (czyt. ja
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 08:31
Libra, Blondi22, Effcia28, Fedra, Rucia, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a teraz droga Fredziu powiedz nam, jakie to będzie uczucie wpisać przy swoim nicku - FASOLINKA?????????????????????? jeny jakbym mogła to bym normalnie żetkę dzisiaj wzięła na tą okazję żeby się z Wami dziewczyny pocieszyć :*
mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
jasne.... super tak swoje avatary post po poście oglądać....
co Wy wszystkie beczycie ze szczęścia po kątach? wracać tu ze mną rozmawiać bo się za chwilę do pracy będę zbierała
Ola_czeka, Blondi22, zbikowa lubią tę wiadomość