plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:BellaRosa wrote:Libra wrote:Rucia wrote:O ja pierdziele ale jazda ale czad aaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Nie wierzę o cholera pokaż ten test !!!!!!!!!!!!!!!!!! Móiwłam cuda się zdażają małpo jedna !!!!!!!!!!!!!!!!
pokaż wszystkie testy które dzisiaj zrobiłaś
Jak to WSZYSTKIE?To ile tego było? :> Fedra DAWAJ TESTY!
bo jeden to za mało, żeby uwierzyć...
Fedra ile ich zrobiłaś? bo się w końcu zgubiłam... 3 czy 4?
he he he spokojnie zrobiłam dwa
na razie się umiarkowanie cieszę ponieważ wiadomo ze wszystko się moze zdażyć
ale za życzenia i gratulacje dziękujeIlona, Kaja, Libra, Blondi22, Shagga_80, zbikowa, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:aż się poryczałam przez was
ahhhh te hormony! Normalnie dzisiaj się zawlokę do kościoła choćby i na kolanach i za te dwie dzisiejsze Fasolki podziękuję...
wcale Ci się nie dziwię
też już dzisiaj się nieźle poryczałam ze szczęścia:D od samego rana same emocje, aż się shaftowałam:)
z 20 min. do ładu w wc się doprowadzałam po takich wieściach:)
wstąpiły we mnie wielkie nadzieje!!!Dodi, Fedra, Shagga_80, BellaRosa, aisa, mala29_, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezus Maria, że tak nadużyję, ale dziś się chyba nie pogniewają. Ja tu chcę pisać a ludzie się zgromadzili wokół mojego laptopa cos tam sprawdzę Jezu w takiej chwili, więc tylko przekląć mogłam a teraz juz na spokojnie (jasne) rzeczowo (tajest) krzyknę
Feeeeeeeeeeeedra bejbi gratulacje, dobrze, że ta kawa nie wyszła, kofeina szkodzi. Gratulacje!!!!!!
Idę ryczeć. Boże, jesteś niemożliwy!Libra, Dodi, Fedra, mauysia, Shagga_80, zbikowa, Selena, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zdjecie wkleje na FB niestety tu nie umiem i niechce sie uczyć
a Libra jest w pracy więc moze po pracy uda jej się wkleić
zdjęcie jest troche rozmazane ale jak się uprzecie to zrobie wyraźniejsze ale na razie ręce mi się trzęsąLibra, Dodi, Rucia, mauysia, zbikowa, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dziewczyny zdjecie wkleje na FB niestety tu nie umiem i niechce sie uczyć
a Libra jest w pracy więc moze po pracy uda jej się wkleić
zdjęcie jest troche rozmazane ale jak się uprzecie to zrobie wyraźniejsze ale na razie ręce mi się trzęsą
przekleję je w domu!! na bank!Fedra lubi tę wiadomość
-
Fredziu ciesz sie, nie bój sie tego. Przepraszam wszystkie, ale Tobie naprawdę ta Fasolka sie należy. Mam nadzieje, ze żadna sie nie obrazi na mnie za to. Poprostu wydaje mi sie, ze po tak długim czasie walki i czekania to jest zasłużona nagroda. Dajesz mi wielka nadzieje, ze trzeba wierzyć
Cuda sie zdarzająDodi, Fedra, Shagga_80, zbikowa, BellaRosa, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
boziu ja tu wpis mój od pół godziny klecę a tu co chwila nowe, coraz to lepsze wieści... mój posta zaraz zginie jak go wkleję! Rucia Ty nigdzie nie wychodź bo niewiadomo ile fasolek się jeszcze pojawi dzisiaj, jak to w takim tempie idzie
Ola_czeka, mauysia, Fedra, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość