plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:tak Ruciu mam i biore nadal, a od wczoraj zwiekszylam sobie dawke do dwóch tabletek na dzien. Oby tylko to plamienie juz nie wrocilo! poki co sucho.
Bierz bierz, mi duphaston uratował życiejakbyś miała silne bóle/skurcze to łykaj magnez z wit. B6.
O ranyI by była pierwsza styczniowa dziecina
she, plemniczka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dobra jeszcze dzisiaj pozaglądam tu troche
bo wiadomość Plemniczki mnie bardzo uradowała więc musiałam się pojawić
Plemniczko jeszcze raz gratulacje ze szczerego serduszka :*plemniczka, mauysia, Libra, Rucia, Dodi, Shagga_80, Blondi22, zbikowa, aisa, Sandraa, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:Olu no nie ma u nas takich cycników
i z tą zniżką to wątpie, jak sie dowiedzą to jedynie co bedą chcieli mi dac to kopa w dupe!
E no bez przesady. Jeszcze trochę przecież popracujesz, nie jest tak, że się wypniesz na nich, więc nie będą mieli w co kopać -
Dzień dobry
Witam sie i ja.
Plemniczko moje najszczersze Gratulacje, życzę Ci Kochana nudnych 9 miesięcy
Fredziu udanego urlopowania i mam nadzieje, ze wrócisz z radosna nowina.
Ruciu Kinia wyglądała jak anioł.
Sandra to tylko auto, najważniejsze, ze Ty jesteś cała.
Ja dzisiaj w domu Wiki sie rozchorowala, pogoda u nas straszna, raz gorąco ze nie idzie wytrzymać, a na drugi dzień zimno i deszczowo. Teraz epidemia chorób, dzieci w przedszkolu jedno za drugim chorują.
Jutro jedziemy z M do kliniki, mamy pierwsze spotkanie, pewnie będzie to spotkanie bardziej organizacyjne, ale juz sie nie moge doczekać.
Miłego dnia wszystkimmauysia, Ola_czeka, Rucia, Dodi, Fedra, Shagga_80, zbikowa, aisa, Sandraa, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyjejku, jejku, jajku... zaraz narobię z wrażenia!!!
mam parę dla Plemniczki!!! siądźcie wygodnie, bo dla niektórych to może być szokiem...
a teraz werble w oczekiwaniu.... i?... tadadadam!
Kto zgadnie pierwszy?Rucia, Kaja, Dodi, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Blondi22, zbikowa, aisa, Sandraa, mala29_, plemniczka, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:jejku, jejku, jajku... zaraz narobię z wrażenia!!!
mam parę dla Plemniczki!!! siądźcie wygodnie, bo dla niektórych to może być szokiem...
Kto zgadnie pierwszy?
Libra ty !karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:jejku, jejku, jajku... zaraz narobię z wrażenia!!!
Kto zgadnie pierwszy?
Libra ty !
chciałabym, ale TA nowina JEST PO STOKROĆ LEPSZA!!!!!!Shagga_80, mala29_, karoam lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:jejku, jejku, jajku... zaraz narobię z wrażenia!!!
Kto zgadnie pierwszy?
gadaj a nie tu stresa robisz! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny