plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Przykro mi jest bo na forum dziewczyny ciagle na mnie najezdzaja... cieszylam sie bardzo ze moglam sie komus zwierzac ze ktos sie mna interesuje zwlaszcza ze nigdy na nikogo nie moglam liczyc- nie mialam swojej bratniej duszy...wiem moj charakter jest moze dziwny na swoj sposob - i wiekszosc napisala ze sie nie interesuje tym co inni pisza i sie nie wypowiadam ale taka juz jestem czasem sie poprostu boje- nigdy nikomu nie doradzalam bo nikt nigdy mnie o to nie prosil- nikomu nie bylam potrzebna - zawsze czulam sie samotnie, odosobniona- nawet rodzice i dziadkowie nigdy nie przejawiali jakiejs wielkiej milosci do mnie i nie pamietam zebym sie ich kiedykolwiek o cos radzila- zawsze sama ciagle sama musialam sobie radzic ze wszystkim...
nie rozmawialam z rodzicami na osobiste tematy zawsze swoje problemy tlamsilam w sobie a po nocach szlochalam bo tego naprawde bylo czasem duzo - za duzo jak na mnie !!! i wreszcie zalozylam konto na Ovu- wreszcie moglam sie komus zwierzac i wreszcie moglam liczyc na czyjas pomoc....bedac w pracy myslalam kiedy tylko zajrze na Ovu i doczytam co ktora napisala cos do mnie.Myslalam kurcze wreszcie sie ktos mna zainteresowal....
Dziekuje bardzo Shagga Muzi i Karoam na ktore moglam liczyc i czasem naprawde poprawialy mi humor....Wiem moze mam bzika na punkcie ciazy ale chce miec kogos kto da mi bezwarunkowa milosc i pragne dac komus to - czego ja nigdy w zyciu nie mialam - PRAWDZIWEJ MILOSCI
Zycze wam dziewuszki moje z calego serca byscie byly szczesliwe i wreszcie zafasolkowaly ..... moze i do mnie usmiechnie sie wreszcie jakies male szczescie.....
Ja też wiele razy pisałam Ci o wynikach badań,opisywalam moje spostrzerzenia do Twojego wykresu czy zwykle to byś zlala teściową...
Ale chyba to juz chyba nie ma znaczeniaFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewoje, usunęłam już tę fotkę. Jeśli któraś się nie załapała, to proszę o cynka, to prześlę linka na priva
Życzę Wam przyjemnego weekendu, choć zapowiada się buro...
A my jutro idziemy głaskać krowy
Pa!Fedra, Ilona, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też kończę pracę i jadę na spotkanie z Shaggą
ale fajowo:D
trzymta się... pewnie jeszcze wpadnę pożyczyć miłego weekendu, bo przecież muszę zdać relację ze spotkania:D
więc tymczasem... borem lasem...Fedra, Effcia28, Shagga_80, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Na chwile przerywam milczenie. Chce żebyście wiedziały, ze jestem. Nie udzielam sie, ale na bieżąco was czytam. Przez ostatni czas wyciszylam sie i zaczęłam trochę inaczej podchodzić do tematu ciazy. Juz nie jest to dla mnie tak priorytetową sprawa, nie zrozumcie mnie zle, dalej pragnę dzidziusia, tylko teraz podchodzę do tego bardziej na luzie, jak będzie to będzie, nie musi to byc na juz i teraz.
Ale wam zazdroszczę tych spotkań
Ola i Mauysia super fotka, ale z was radosne dziewczyny. Nie wspomnę o tym małym przystojniaku. Sama slodycz.
Librus i Schagga udanego spotkania liczę na wasze fotki.
Karoam gratuluje nowe pracy.
Aisa u mnie dzisiaj mnóstwo chmur, z chęcią ich sie pozbęde.
Kfiatuszku wzruszajaca była Twoja opowieść.
Fedra życzę powodzenia w staraniach, bardzo sie cieszę, ze jest światełko w tunelu.
Blondi cieszę sie ze juz zdrowotnie dobrze. Zdrowie jest najważniejsze.
Rucia dobra dusza z Ciebie, Twoja przyjaciółka ma szczęście.
Kopciuszku to tylko sen.
Plemniczko dobrze, ze Ci w pracy sie układa.
Dodi jesteś bardzo dzielna
Muzi przykro mi z powodu bety.
Sylwia postaraj sie nieraz zobaczyć trochę wiecej niż czubek swojego nosa, jesteś super dziewczyna.
Zbiku jeszcze trochę sie pourlopuje. Dobrze mi to robi, ale obiecuje, ze od czasu do czasu coś skrobne.
Mam nadzieje, ze o żadnej nie zapomniałam, a jesli tak to obiecuje sie poprawić w kolejnym poście. Chciałam odpisać o sprawach, które najbardziej mi utkwily.
Ściskam was mocnoKfjatus, Blondi22, Fedra, Libra, aisa, kopciuszek126, Effcia28, Shagga_80, plemniczka, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
no ja juz jestem ale pewnie wszystkie uciekły
byłam na kawce u koleżanki ,kuba pobawił sie z dzieciakami .
hej Ilona dawno cie nie widzialam ,super podejscie co do checi posiadania dzidziusia
Libra pamietaj o fotkach
hej OlaFedra, Ilona, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny i miłego odpoczynku weekendowego życzę.
mam zachrzan w pracy i brakuje mi czasu na pisanie do Was, ale czytam i lajkuję.
chyba dobre trafiłam z robieniem testów owu, bo dziś kreska szybko się pokazała i są takiego samego koloru. Normalnie, aż w szoku jestem.ale nie ma co się podniecać różnie może być.
Super focie strzeliłyście sobie Mauysia i Ola. Nawet bym powiedziała, że na pierwszy rzut oka trochę podobne jesteście do siebie.
aha,
już nie wiem czy pisałam wcxześniej czy tylko jak czytałam to sobie pomyślałam. MUZI żenua z tą betą straszna, jestem nie pocieszona tym faktem. Przytulam.:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 17:02
Fedra, Libra, Ilona, Effcia28, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyhej dziewczynki:) milego wieczorka wszystkim zycze :*
ja dzisiaj strasznie zmulona- mam wrazenie ze w Toruniu tak niskie cisnienie ze zaraz mnie przygniecie do ziemi, i glowa boli i nic mi sie nie chce i w ogole jakis ten dzien dzieny i do d...
Mauysiu i Olenko- ciesze sie ze spotkanie bylo udane:) niestety nie zalapalam sie na Wasza fotke wiec bylabym wdzieczna gdybym mogla ja dostac na priva. obiecuje ze nikomu jej nie udostepnie;P
Librus i Shaggi- mam nadzieje ze chociaz na Wasze zdjecie sie zalapie co? no i udanego rajdu po sklepach i owocnych zakupow:)
Kfiatus- podziwiam Cie ! swego czasu tez mialam przyjemnosc uczestniczyc w zajeciach ruchowych i usprawniajacych u chlopca z porazeniem mozgowym w ramach praktyk wiec wiem ile to pracy-nie tylko dla takiego dziecka ale tez jego rodzicow i innych opiekunow... Szacun dla Ciebie...
Ruciu-juz wiem o czym zapomnialam dopisac wczoraj...! Wybacz spoznienie-ale zyczenia jak najbardziej szczere:) niech Wam mina jeszcze dlugie lata w szczesciu milosci zgodzie i radosci. Mauysiu dla Ciebie tez!
Kopciuszku nie martw sie snami... mi sie ostatnio takie glupoty snia ze juz dawno powinnam zwariowac... to tylko nasze wyobraznie plataja nam figle i wyolbrzymiaja nasze strachy... Co do bolu i rwy kulszowej o ktorej z Dora pisalyscie to ja tez mialam cos podobnego mniej wiecej w polowie ciazy-taki silny klujacy bol promieniujacy na prawa noge- tlumaczylam to sobie tym ze pewnie malenstwo uciskalo na jakis nerw i dlatego bolalo... po kilku tygodniach przeszlo a teraz czasem tylko mi dokucza bol kregoslupa- chyba buntuje sie ze ma brzuszek do dzwigania;P
Dodi-mam nadzieje ze bol glowy juz Ci przeszedl. Czy juz masz wyniki badania (sa dobre?) czy tez musisz na nie jakis czas jeszcze czekac?
Ilonko- dobrze ze sie pojawilas chociaz na chwilke, wroc do nas jak juz sie pourlopujesz...
Sylwia- naprawde dobrze Ci zycze i przykro mi z powodu Twojej obecnej sytuacji i koniecznosci mieszkania z tesciowa... ale wiesz jak to jest-jest nas tu kilkanascie i kazdej jest milo kiedy ktos inny ja zauwazy i napisze cos do niej-ma sie wtedy wrazenie ze jest sie dla tej osoby w jakis sposob wazna. A Ty najczesciej wpadasz, piszesz o sobie i nawet sie slowem nie odezwiesz do innych- a tu tyle sie dzieje... Napisz cos kiedys co bedzie swiadczylo ze jestes TU NAPRAWDE czytasz nas i Cie to co piszemy i nasze sprawy interesuja... Nie jestes tu sama pamietaj o tym...!
I naprawde nie pisze tego zeby Cie urazic! Ale w kazdej relacji (nawet forumowej) jest tak ze sie angazuja OBIE strony... a nie tylko jedna...
Gosiu- wiec owocnego dzialania zycze:) oby zakonczylo sie zielenia:)
ps. wiem ze sama wpadam tu tylko czasem i napisze cos i uciekam ale jakby cos to prosze sie nie gniewac-ZWALAM TO NA CIAZE hehe
i tak w ogole to ja tez sie bym chciala w koncu z kims spotkac tu z forum no! nikt sie nie wybiera czasem niedlugo do Torunia he...? przywitam piernikami i nie tylko... (kusze... kusze...)
Rucik-czy to nie Ty nas kiedys zapraszalas na majowke nad Twoj piekny basen...??
chyba czas sie wywiazac z obietnicy co...?
jakby cos to kielbase na grilla przywioze...Torunska hihi...
gocha04, Ilona, Fedra, Libra, Effcia28, kopciuszek126, Shagga_80, plemniczka, Rucia, Dodi, zbikowa, Ola_czeka, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Gadgetka bzykanko przytulanko było i wczoraj i przed wczoraj, a dziś M poszedł na browarka to pewnie guzik z tego będzie, ale co za dużo to nie zdrowo przecież.
Libra jak po spotkaniu z Shaggą? I Shagga jak po spotkaniu z Librą?Ilona, Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyhej Ilonka:)
I po spotkaniu:) Shagga to jest kruszynka (bynajmniej ja się przy niej jak kawał kobity) wiec nic dziwnego, że te majteczki były na nią za wielkie... Ogólnie jest taka jak na forum... Mogłybyśmy gadać i gadać, pewnie nocy by nam zabrakło:P
No i Kubuś - uroczy slodziak...śmiał się w niebogłosy:D hehehe fajowo pobawil się na placu zabaw-torze z przeszkodami z główna atrakcją w postaci zjezdzalni...
Potwierdzam to co dziewczyny pisały wcześniej...niby wirtualna znajomość a człowiek miał wrażenie jakby spotkał się ze "starą" kumpelą
Shagga ma pamiątkową fotkę... Starałam się jak mogłam z tym zdjęciem... Ale oczywiście wyszłam jak blaza:DIlona, aisa, Fedra, Effcia28, Sandraa, Shagga_80, Rucia, Dodi, zbikowa, gadgeta, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra myślę, że nie jest tak źle jak Ci się wydaje. I czekamy na focie od Shaggi.
Fajnie się czyta o tych waszych spotkaniach. Trza się spiknąć z Beatą i Rucią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 18:29
Fedra, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
ja pewnie się na fotke nie załapię więc od razu na priv poprosze co bym jutro mogła popatrzeć
a tym czasem zegnam sie dziewczynki spokojnej nocki i udanego weekendu Wam zyczę :*gocha04, Libra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
też uciekam, bo muszę lakiery do paznokci wypróbować i zacząć czytać 50 twarzy Greya. W końcu przekonam się czy warte to czytania czy nie.
BuziakiEffcia28, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
To ja tez poprosze na priv linka do zdjecia ze spodkanka:-)
A za dzisiejsze usuniecie zdjatka ktorego mala26_ nie widziala to jestem zlabo tez chcialam zobaczyc a nie moglam bo jadac do pracy kozystam z telefonu zeby z wami poklikac i cos mi sie zrobilo i nie moglam go zobaczyc
. Szkoda . No coz mowi sie trudno. Mam nadzieje ze uda mi sie zobaczyc bynajmiej zdjecie z jutrzejszego spodkanka
.
I tymi slowami zmykam bo spiaca jestem a jeszcze mamy isc do znajomego mojeho m.na jakis browarek . Wiec zycze wszystkim milej nocki i udanego weekendubuziaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 19:27
Dodi lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyWitam!!!!!Jestem i ja!
Zanim wyjechałam z PT, a oczywiście musiałam zabłądzić to trochę minęło, potem zanim wróciłam te swoje 50 km do domu, zanim nakarmiłam Młodego, wykąpaliśmy się to sporo czasu minęło, dlatego dopiero teraz siadam do kompa, zrzucam fotkę i jestem
Co do Libry...hmmm, muszę napisać to samo co Ona, tzn, że nagadać się nie mogłyśmy i rozstać tym bardziej....gdyby nie moja mama , to nie wiem,czy jeszcze byśmy nie siedziały u Grycanów
A teraz obiecana fotka...a wierzcie mi, łatwo nie było...najpierw obstawiałam,że nasz jedyny Facecik nam zrobi, ale dziś nie szło Mu (zwykle robi niezłe fotki) wreszcie wyszło
A macie :
http://imageshack.us/a/img17/3784/20130510175949.jpg
Libra, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, gadgeta, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny