X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu chyba nie warto się tym denerwować :)
    Rozumiem Cię doskonale, bo też chyba wtedy coś poradziłam Sylwii. Nigdy nie uważałam żadnej z dziewczyn za głupią i chyba nie będę uważała. Postów Sylwii tez postaram się nie komentować, bo to mija się z celem, a potem i tak nam się obrywa - za to, że doradzimy, odpowiemy na pytanie czy skomentujemy. Szkoda nerwów psuć :) I naprawdę nie mam nic do Ciebie Sylwia, ale prowokujesz do tego, by nie komentować tego, co piszesz. Sorry.

Effcia28, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no właśnie już mi przeszło :P

No widzisz, dobrze, że tak szybko :D

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę Sylwia Ty na prawdę jesteś bardzo ładna dziewczyna,i nie miałabyś takich problemów ani z facetem ani z teściową gdybyś wzięła sprawy w swoje ręce.Dobry plan i rozegranie sytuacji i facet jest Twój.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:06

Rucia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rozumiem Cię doskonale, bo też chyba wtedy coś poradziłam Sylwii. Nigdy nie uważałam żadnej z dziewczyn za głupią i chyba nie będę uważała. Postów Sylwii tez postaram się nie komentować, bo to mija się z celem, a potem i tak nam się obrywa - za to, że doradzimy, odpowiemy na pytanie czy skomentujemy. Szkoda nerwów psuć :) I naprawdę nie mam nic do Ciebie Sylwia, ale prowokujesz do tego, by nie komentować tego, co piszesz. Sorry.

Tylko znając życie będzie miała do nas pretensję że nie zwracamy na nią uwagi.A to co teraz piszę pewnie odbierze jak atak na jej osobę-a ja na prawdę tego nie robię.
    Staram się być miła.
    wiem,że Sylwia nie ma nikogo z kim mogłaby sobie o pewnych problemach pogadać,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:11

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Kfjatus wrote:

Tylko znając życie będzie miała do nas pretensję że nie zwracamy na nią uwagi.A to co teraz piszę pewnie odbierze jak atak na jej osobę-a ja na prawdę tego nie robię.
    Staram się być miła

Ja też :) Jestem miłą, sympatyczną koleżanką z forum :) jeszcze na nikogo nie nakrzyczałam, nie pokłóciłam się i nie rzucałam w nikogo jakimiś wirtualnymi kamieniami :D.

Effcia28, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Effcia28 wrote:
    Kfjatus wrote:

Staram się być miła

Ja też :) Jestem miłą, sympatyczną koleżanką z forum :) jeszcze na nikogo nie nakrzyczałam, nie pokłóciłam się i nie rzucałam w nikogo jakimiś wirtualnymi kamieniami :D.

no widzisz mnie jeszcze nigdy żaden jej post nie wkurzył-do dzisiaj :)

ale tak jak mówisz nie ma co się denerwować,prolaktyna mi skoczyła aby i tyle dobrego z tego mam :D
    gdybym paliła papierosy to bym właśnie na niego poszła :)

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski :)

Mayusiu, w ogóle zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie :) tekst z dziewicą orleańską dooobryyy! :) fajnie że wam się spotkanie udało i z chęcią bymporwała Twojego Herubina-Leona ;p

Wszystkim życzę miłego dnia zwłaszcza kolejnej dwójce spotykającej sie w realu ;)

PS. z małych radości to owu zaznaczył mi owulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:18

mauysia, Fedra, aisa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Żbiczku! :) Co słychać ? :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    nic się nie stało po prostu wkurzyłam się i tyle!
    Od czasu do czasu człowiek musi wybuchnąć :)
    musiało być ostre wejście żebyście mnie zauważyły-żart
    Idę bo mam takiego nerwa,że powiem coś czego będę żałować

Narazie:)

na nas?
    przepraszam:(

Kupimy Jej coś może, Libra :P ?

I tym optymistycznym akcentem będę się żegnała...bo mam masę roboty do zrobienia przed wyjazdem...masę rzeczy do zabrania (dla Młodego) no i trzeba zrobić się na bóstwo, hehehe.

Miłego dnia dziewczynki...ja może zajrzę jeszcze przed wylotem :P

no właśnie jestem za :)
    coś pięknego dla Effci możecie kupić :D

mauysia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

heej :)
    u mnie dobrze... tylko wczoraj tak pomagałam koleżance z walizą, żę zrzuciłam ją z caaałych ruchomych schodów, dobrze że na nikogo po drodzenie trafiła.
    a poza tym idziemy dziś w miasto, już sie nie moge doczekać!

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Kfjatus wrote:

heej :)
    u mnie dobrze... tylko wczoraj tak pomagałam koleżance z walizą, żę zrzuciłam ją z caaałych ruchomych schodów, dobrze że na nikogo po drodzenie trafiła.
    a poza tym idziemy dziś w miasto, już sie nie moge doczekać!

o kurcze! Wizualizacja w mojej głowie zadziałała :), to taka przykro - śmieszna historia (dobrze, że nic się nie stało!)

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi jest bo na forum dziewczyny ciagle na mnie najezdzaja... cieszylam sie bardzo ze moglam sie komus zwierzac ze ktos sie mna interesuje zwlaszcza ze nigdy na nikogo nie moglam liczyc- nie mialam swojej bratniej duszy...wiem moj charakter jest moze dziwny na swoj sposob - i wiekszosc napisala ze sie nie interesuje tym co inni pisza i sie nie wypowiadam ale taka juz jestem czasem sie poprostu boje- nigdy nikomu nie doradzalam bo nikt nigdy mnie o to nie prosil- nikomu nie bylam potrzebna - zawsze czulam sie samotnie, odosobniona- nawet rodzice i dziadkowie nigdy nie przejawiali jakiejs wielkiej milosci do mnie i nie pamietam zebym sie ich kiedykolwiek o cos radzila- zawsze sama ciagle sama musialam sobie radzic ze wszystkim...
    nie rozmawialam z rodzicami na osobiste tematy zawsze swoje problemy tlamsilam w sobie a po nocach szlochalam bo tego naprawde bylo czasem duzo - za duzo jak na mnie !!! i wreszcie zalozylam konto na Ovu- wreszcie moglam sie komus zwierzac i wreszcie moglam liczyc na czyjas pomoc....bedac w pracy myslalam kiedy tylko zajrze na Ovu i doczytam co ktora napisala cos do mnie.Myslalam kurcze wreszcie sie ktos mna zainteresowal....
    Dziekuje bardzo Shagga Muzi i Karoam na ktore moglam liczyc i czasem naprawde poprawialy mi humor....Wiem moze mam bzika na punkcie ciazy ale chce miec kogos kto da mi bezwarunkowa milosc i pragne dac komus to - czego ja nigdy w zyciu nie mialam - PRAWDZIWEJ MILOSCI

Zycze wam dziewuszki moje z calego serca byscie byly szczesliwe i wreszcie zafasolkowaly ..... moze i do mnie usmiechnie sie wreszcie jakies male szczescie.....

mauysia, Shagga_80, Fedra, gocha04, Libra, Sandraa, plemniczka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki uciekam:)
    Idę sobie z teściem pogadać i kawkę na tarasie wypić:)

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    nie nie:)nie na Was.

Po prostu przeczytałam wczorajsze posty (jak zawsze zresztą )i tam post od Sylwii,że my na nią najeżdzamy,że uznajemy ją za "głupią"i takie tam strona 2701,ja wiem że nie które z Was nie przepadają za nią,nie które już się nie odzywają i nie odpisują.Ja to szanuję.
    Zdaję sobie też sprawę że i mnie ktoś może nie lubić,czy kogoś może wkurzać to co piszę.Shagusia cały czas podtrzymuje ją na duchu,ja staram się jej odpisać tak jak każdej z Was,być taka sama dla Was wszystkich,nie oceniam jej.I to co przeczytałam po prostu podniosło mi ciśnienie i tyle.
    Sorry Sylwia ale ja już Ci nic nie napiszę.
    Do tej pory nie chciałam żebyś poczuła się jakaś gorsza od innych że do Ciebie się np. nie odzywam,czy przechodzę obok Twoich postów obojętnie.Sorry ale mnie te jej słowa dotknęły i tyle

Pewnie stwierdzicie ,że błachy albo żaden powód do wkurzenia się,ale ja jestem bardzo impulsywna co myślę to piszę i pewne rzeczy robię po prostu w emocjach. no taka jestem!

Effciu Kochana co ja Ci mogę powiedzieć jakiś czas temu przechodziłam podobne emocje teraz mam to w nosie :)
    a Tobie radzę Kochana przeatać się denerwować bo przyjadę i natrzaskam po tyłku :P

a swoją drogą ja tez jestem impulsywna ale niestety już tak mam że jak mi coś leży na sercu to to mówie :)

a Ja Cię lubie :D a jak przestane co Ci powiem wprost :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Sylwia, nie zauważasz, że pisze do Ciebie w dobrej wierze i życzę jak najlepiej. Jest mi przykro, że nie zauważasz, że inni naprawdę mają wobec Ciebie dobre intencje. Ale przepraszam, że może znów Cię uraziłam. Już milczę.

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Effcia28 wrote:
    Kfjatus wrote:

Staram się być miła

a ja jestem wręcz odwrotna :P
    jestem nie miłą koleżnką z forum ktora juz z niejedną zamieniła kilka ostrzejszych slów :P
    ale jak to się mówi lepiej sobie dac po razie bo potem jest czystsza atmosfera...
    a jakby nie było czasem kubeł zimnej wody się przydaje tak na otrzeźwienie :P

Dodi lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda się poprawiła u mnie :)
    Wyszło słońce :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jaka ty jesteś ślepa. Tobie młotem nawet człowiek by nie natłukł do głowy tego co staramy się przekazać.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Effcia28 wrote:
    nie nie:)nie na Was.

Po prostu przeczytałam wczorajsze posty (jak zawsze zresztą )i tam post od Sylwii,że my na nią najeżdzamy,że uznajemy ją za "głupią"i takie tam strona 2701,ja wiem że nie które z Was nie przepadają za nią,nie które już się nie odzywają i nie odpisują.Ja to szanuję.
    Zdaję sobie też sprawę że i mnie ktoś może nie lubić,czy kogoś może wkurzać to co piszę.Shagusia cały czas podtrzymuje ją na duchu,ja staram się jej odpisać tak jak każdej z Was,być taka sama dla Was wszystkich,nie oceniam jej.I to co przeczytałam po prostu podniosło mi ciśnienie i tyle.
    Sorry Sylwia ale ja już Ci nic nie napiszę.
    Do tej pory nie chciałam żebyś poczuła się jakaś gorsza od innych że do Ciebie się np. nie odzywam,czy przechodzę obok Twoich postów obojętnie.Sorry ale mnie te jej słowa dotknęły i tyle

Pewnie stwierdzicie ,że błachy albo żaden powód do wkurzenia się,ale ja jestem bardzo impulsywna co myślę to piszę i pewne rzeczy robię po prostu w emocjach. no taka jestem!

Effciu Kochana co ja Ci mogę powiedzieć jakiś czas temu przechodziłam podobne emocje teraz mam to w nosie :)
    a Tobie radzę Kochana przeatać się denerwować bo przyjadę i natrzaskam po tyłku :P

a swoją drogą ja tez jestem impulsywna ale niestety już tak mam że jak mi coś leży na sercu to to mówie :)

a Ja Cię lubie :D a jak przestane co Ci powiem wprost :P

Dziękuję :)chociaż Ty :P
    Ja od dziś też postaram się mieć to w nosie-bo tak będzie lepiej :P

A Sylwia uważa mnie za jakiegoś wroga,chociaż ja starałam się jej pomóc,no ale cóż tak bywa :(
    dobra nie ważne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:35

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra każdy jest inny, ale myślę, że dlatego się tu pięknie uzupełniamy, od komediowych bohaterów, po twarze dramatu czy sensacji - przegląd - dla każdego coś odpowiedniego :D

Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2698 2699 2700 2701 2702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ