plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek wszystkim
witam was w ten piątkowy poranek. Życzę wszystkim udanego, wspaniałego dnia 
Kopciuszek nie martw się wiesz sny trzeba czytać na opak więc u Ciebie będzie wszystko dobrze z szczęśliwym rozwiązaniem
mauysia, nick nieaktualny, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja się z Wami witam dziewczynki

U mnie dziś pochmurno i kropi, ale jest 16 stopni, więc pogoda orzeźwia
Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią"
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, Blondi22, zbikowa, aisa, Fedra, Sandraa, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

-
Witam piątkowo!
Sporo mam dziś pracy, ale nadal średnio się czuję
. Muszę ogarnąć trochę w domu, zrobić obiad i przygotować się do szkoły, bo jutro mam zjazd, a nic jeszcze nie zrobiłam.
Muzi przytulam mocno i życzę jak najlepiej :*
Kopciuszku to tylko zły sen, nie przejmuj się Kochana.
Będzie dobrze 
Dodi oby główka zdrowa była
Dziewczyny zakupowe- oby zakupy się udały i nie było problemów jak u Shaggi: na kogo pasują te majtki?
Wczoraj miałam spotkanie z mamą i dziewczynką, będę z Małą pracować od przyszłego tygodnia. Śliczna dziewczynka z upośledzeniem - nawet dokładnie lekarze nie potrafią powiedzieć, co jej jest, bo tak wiele ma schorzeń
. Dziecko nie mówi, ma słaby słuch, ma problemy z połykaniem. Mam nadzieję, że złapię z nią kontakt i uda nam się powolutku wspólnie coś osiągnąć, choć rodzice nie liczą na cud, tylko na systematyczną pracę, żeby dziecko się rozwijało.
A wiecie co mnie rozczuliło najbardziej, jak ta mama głaskała tą Małą, patrzyła z taką miłością i rozczuleniem i nazywała ją swoją księżniczką. Taka radość z nich biła, że aż miło było popatrzeć
mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, Effcia28, zbikowa, aisa, Fedra, nick nieaktualny, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki

Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią"
To zdrajca mały
-
Rucia wrote:mauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki

To zdrajca mały
To na pewno przez to, że Ola przekupiła go drożdżówką
nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

-
mauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki

To zdrajca mały
Ola ma bajer, na pierwszej randce daje facetowi drożdżówkę i już jest jej
mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki

hehehe... się mu pierwsza kobieta spodobała (no oczywiście oprócz mamusi;)
Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki

To zdrajca mały
aaaa podstępna;D
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaysiu ale macie fajnie ze moglyscie sie spodkac
z niecierpliwoscia czekam na zdjecia a maly... No cuz mama sie widocznie znudzil a ciocia byla fajniejsza 
Kfjatus w takich rodzinach najbardziej widac ta milis rodzicielska
zycze Ci aby udalo ci sie zalapac kontakt z mala i dobrze Ci sie pracowalo
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa
Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła
To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, zbikowa, aisa, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

-
mala29_ wrote:Maysiu ale macie fajnie ze moglyscie sie spodkac
z niecierpliwoscia czekam na zdjecia a maly... No cuz mama sie widocznie znudzil a ciocia byla fajniejsza 
Kfjatus w takich rodzinach najbardziej widac ta milis rodzicielska
zycze Ci aby udalo ci sie zalapac kontakt z mala i dobrze Ci sie pracowalo 
Dzięki
Oby się udało
To dla mnie duże wyzwanie, ale i motywacja do działania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa
Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła
To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna
dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)
PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?
Fedra, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

.Najpierw plamienia dostałam a potem jak robiłam siku- wylatywały ze mnie skrzepy-strzępy bleeeeeeeeeee.