plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek wszystkim
witam was w ten piątkowy poranek. Życzę wszystkim udanego, wspaniałego dnia
Kopciuszek nie martw się wiesz sny trzeba czytać na opak więc u Ciebie będzie wszystko dobrze z szczęśliwym rozwiązaniemmauysia, Rucia, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
I ja się z Wami witam dziewczynki
U mnie dziś pochmurno i kropi, ale jest 16 stopni, więc pogoda orzeźwia
Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią"Libra, Rucia, Kfjatus, Blondi22, zbikowa, aisa, Fedra, Sandraa, Shagga_80, gocha04, gadgeta, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam piątkowo!
Sporo mam dziś pracy, ale nadal średnio się czuję. Muszę ogarnąć trochę w domu, zrobić obiad i przygotować się do szkoły, bo jutro mam zjazd, a nic jeszcze nie zrobiłam.
Muzi przytulam mocno i życzę jak najlepiej :*
Kopciuszku to tylko zły sen, nie przejmuj się Kochana.Będzie dobrze
Dodi oby główka zdrowa była
Dziewczyny zakupowe- oby zakupy się udały i nie było problemów jak u Shaggi: na kogo pasują te majtki?
Wczoraj miałam spotkanie z mamą i dziewczynką, będę z Małą pracować od przyszłego tygodnia. Śliczna dziewczynka z upośledzeniem - nawet dokładnie lekarze nie potrafią powiedzieć, co jej jest, bo tak wiele ma schorzeń. Dziecko nie mówi, ma słaby słuch, ma problemy z połykaniem. Mam nadzieję, że złapię z nią kontakt i uda nam się powolutku wspólnie coś osiągnąć, choć rodzice nie liczą na cud, tylko na systematyczną pracę, żeby dziecko się rozwijało.
A wiecie co mnie rozczuliło najbardziej, jak ta mama głaskała tą Małą, patrzyła z taką miłością i rozczuleniem i nazywała ją swoją księżniczką. Taka radość z nich biła, że aż miło było popatrzećmauysia, Rucia, Libra, Blondi22, Effcia28, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki
Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią"
To zdrajca mały -
Rucia wrote:mauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki
Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią"
To zdrajca mały
To na pewno przez to, że Ola przekupiła go drożdżówkąRucia, Libra, zbikowa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki
To zdrajca mały
To na pewno przez to, że Ola przekupiła go drożdżówką
Ola ma bajer, na pierwszej randce daje facetowi drożdżówkę i już jest jejmauysia, Rucia, Libra, zbikowa, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki
hehehe... się mu pierwsza kobieta spodobała (no oczywiście oprócz mamusi;)Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:I ja się z Wami witam dziewczynki
To zdrajca mały
To na pewno przez to, że Ola przekupiła go drożdżówką
aaaa podstępna;DKfjatus lubi tę wiadomość
-
Maysiu ale macie fajnie ze moglyscie sie spodkac
z niecierpliwoscia czekam na zdjecia a maly... No cuz mama sie widocznie znudzil a ciocia byla fajniejsza
Kfjatus w takich rodzinach najbardziej widac ta milis rodzicielskazycze Ci aby udalo ci sie zalapac kontakt z mala i dobrze Ci sie pracowalo
Kfjatus lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Rucia wrote:Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu
No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa
Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła
To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawnaRucia, Libra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80, gadgeta, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Maysiu ale macie fajnie ze moglyscie sie spodkac
z niecierpliwoscia czekam na zdjecia a maly... No cuz mama sie widocznie znudzil a ciocia byla fajniejsza
Kfjatus w takich rodzinach najbardziej widac ta milis rodzicielskazycze Ci aby udalo ci sie zalapac kontakt z mala i dobrze Ci sie pracowalo
DziękiOby się udało
To dla mnie duże wyzwanie, ale i motywacja do działania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu
No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa
Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła
To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna
dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)
PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość