X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zapomniałam Wam napisać jaki koszmarny miałam dziś sen-śniło mi się, że poroniłam :( .Najpierw plamienia dostałam a potem jak robiłam siku- wylatywały ze mnie skrzepy-strzępy bleeeeeeeeeee.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 10 maja 2013, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Ruciuś ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 10 maja 2013, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas na razie jest ładnie i u Ciebie chyba też-prawda?dopiero popołudniu zapowiadają burze w naszym regionie.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    Kopciuszku- nie zamartwiaj się... Cóż to za sen...

mauysia, Fedra, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek wszystkim :) witam was w ten piątkowy poranek. Życzę wszystkim udanego, wspaniałego dnia :)
    Kopciuszek nie martw się wiesz sny trzeba czytać na opak więc u Ciebie będzie wszystko dobrze z szczęśliwym rozwiązaniem :)

mauysia, Rucia, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku snami się w ogóle nie przejmuj :) Na szczeście to tylko nasza wyobraźnia.

mauysia, Libra, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się z Wami witam dziewczynki :)
    U mnie dziś pochmurno i kropi, ale jest 16 stopni, więc pogoda orzeźwia :)

Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią" :D

Libra, Rucia, Kfjatus, Blondi22, zbikowa, aisa, Fedra, Sandraa, Shagga_80, gocha04, gadgeta, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piątkowo!
    Sporo mam dziś pracy, ale nadal średnio się czuję :/. Muszę ogarnąć trochę w domu, zrobić obiad i przygotować się do szkoły, bo jutro mam zjazd, a nic jeszcze nie zrobiłam.
    Muzi przytulam mocno i życzę jak najlepiej :*
    Kopciuszku to tylko zły sen, nie przejmuj się Kochana. :) Będzie dobrze :)
    Dodi oby główka zdrowa była :)
    Dziewczyny zakupowe- oby zakupy się udały i nie było problemów jak u Shaggi: na kogo pasują te majtki? :D
    Wczoraj miałam spotkanie z mamą i dziewczynką, będę z Małą pracować od przyszłego tygodnia. Śliczna dziewczynka z upośledzeniem - nawet dokładnie lekarze nie potrafią powiedzieć, co jej jest, bo tak wiele ma schorzeń :/. Dziecko nie mówi, ma słaby słuch, ma problemy z połykaniem. Mam nadzieję, że złapię z nią kontakt i uda nam się powolutku wspólnie coś osiągnąć, choć rodzice nie liczą na cud, tylko na systematyczną pracę, żeby dziecko się rozwijało.
    A wiecie co mnie rozczuliło najbardziej, jak ta mama głaskała tą Małą, patrzyła z taką miłością i rozczuleniem i nazywała ją swoją księżniczką. Taka radość z nich biła, że aż miło było popatrzeć :)

mauysia, Rucia, Libra, Blondi22, Effcia28, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Potem może wkleję zdjątko z mojego wczorajszego spotkanka z Olą. A jej fajność najlepiej podsumował mój synio (również był na spotkaniu), który, gdy rozchodziłyśmy się na koniec spotkania - Ola na tramwaj, ja do auta - kazał mi iść samej do samochodu i stwierdził, że on "idzie z ciocią" :D

To zdrajca mały :P

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

To na pewno przez to, że Ola przekupiła go drożdżówką ;)

Rucia, Libra, zbikowa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

Ola ma bajer, na pierwszej randce daje facetowi drożdżówkę i już jest jej :D

mauysia, Rucia, Libra, zbikowa, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

hehehe... się mu pierwsza kobieta spodobała (no oczywiście oprócz mamusi;)

Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

aaaa podstępna;D

Kfjatus lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maysiu ale macie fajnie ze moglyscie sie spodkac :-) z niecierpliwoscia czekam na zdjecia a maly... No cuz mama sie widocznie znudzil a ciocia byla fajniejsza :-)
    Kfjatus w takich rodzinach najbardziej widac ta milis rodzicielska :-) zycze Ci aby udalo ci sie zalapac kontakt z mala i dobrze Ci sie pracowalo :-)

Kfjatus lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa :)
    Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła ;D
    To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna :)

Rucia, Libra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Fedra, Shagga_80, gadgeta, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Maysiu ale macie fajnie ze moglyscie sie spodkac :-) z niecierpliwoscia czekam na zdjecia a maly... No cuz mama sie widocznie znudzil a ciocia byla fajniejsza :-)
    Kfjatus w takich rodzinach najbardziej widac ta milis rodzicielska :-) zycze Ci aby udalo ci sie zalapac kontakt z mala i dobrze Ci sie pracowalo :-)

Dzięki :) Oby się udało :) To dla mnie duże wyzwanie, ale i motywacja do działania :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może udałoby mi się kiedyś spotkać z Beatą, Gochą, przecież mamy do siebie rzut beretem.

Libra, mauysia, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Ola? Bo chciałabym wysłuchać też jej opinii i wspomnień ze spotkania :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:13

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa :)
    Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła ;D
    To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna :)

dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)

PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?

Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2693 2694 2695 2696 2697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ