Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mala29_ wrote:
    Wiecie co to sprawka jest tych bocianow co nad muzarcia krarzyly i przesladowaly :-)

Skoro te bociany mają taką sprawczą moc to je tez będę liczyć na cud, bo mąż mówił, że nad naszą działką kilka latało ostatnio :D.

ja ostatnio u tesciwo widziałam dwa bociany jak latały ;) heh

Kfjatus lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć!
    Muzarcia, gratulacje!
    Shagga też tak robie jak chce pieknemu wygarnąć na spokojnie ;)
    Mayusia, Ola wbrew pozorom nie jest psychopatą ;)
    ide zbierać sie do roboty.
    buzi!

mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole sie witam;)

U mnie latoooooooo;)

Muzi tu również ci gratuluje i trzymam kciuki oby tym razem było wszystko ok;)
    no i czekam aż założysz nowe konto.
    Gadgetka super że wizyta ok widzisz nie trzeba było sie martwic a dzidzia spokojnie poczeka na swoja kolej wyjscia na ten świat w odpowiednim momencie ;)
    mauysia miłego spotkania i fotki zróbcie ;)

mauysia, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorący dzien sie zapowiada już 20 stopni w cieniu ;)
    a wczoraj już troche sie oplailam ;)

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki ja niestety bocianów żadnych nie widziałam ,ale za to kaczkę dziś u nas na stawie-może też coś symbolizuje :)

Muzarcia gratuluję kochana :)
    Mayusia i Olcia super że się spotkacie :)
    Sylwia ja mieszkam z teściami i jakoś nie przejmuję się tym co oni sobie pomyślą w końcu jesteśmy młodzi i nam się należy :D
    Gadgetko super informację i trzymam kciuki żeby Kubusiowi się jak najdłużej podobało w brzuszku:)

mauysia, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Effcia nasi tesciowe tej kiedyś byli młodzi o korzystali z życia a teraz na nas przyszla kolej ;)
    Ludzie w blokach mieszkaja i też przez ściany rózne odgłosy słychac i jakos ludzie żyja ;)
    dla mnie to naturalne jest

Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do Sylwii

czy Twoja teściowa ma już jakieś wnuki?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia masz rację :)
    My mieszkamy z moimi rodzicami i nigdy nie mieliśmy tego typu problemów. Życie człowieka składa się z wielu elementów, a jednym z nich jest miłość dwóch kochających się osób, chyba normalne i nieuniknione.
    Sylwia jeżeli masz ciągle ten sam problem, to albo go rozwiąż (np. pogadaj z teściową), albo się przyzwyczaj :)

zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wiem,że nie czujesz się u teściów komfortowo ale ja na Twoim miejscu bym sobie pogadała z teściówką tak od serca,kupiłabym to łoże małżeńskie i robiłabym wszystko żeby być z moim mężczyzna.Nie mówię że masz się z nią kłócić ale np.w pewnych sytuacjach powiedziałabym grzecznie że to jest teraz mój mąż i mamusia musi się do tego przyzwyczaić.

Ja tak myślę i tak bym zrobiła :)pozdrawiam Cię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 07:54

Blondi22, Kfjatus, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia – my barabara robimy gdzie nam się podoba.. a jak teściowa by spróbowała skomentować, to zaraz bym jej wypaliła, że ona w taki sam sposób za młodu dzieci płodziła i nic w tej materii się nie zmieniło… a jak jej „odgłosy” przeszkadzałyby, to bym jej poleciła zakup korków do uszu…

Gadgetko – to dobre wieści:) trzymam kciuki, na pewno wszystko się dobrze ułoży:)

Mauysia – nudna wizyta u Endo, ale ja to bym chciała wszystkim ciężarnym życzyć takich nudnych wizyt czy u Endo czy u ginka, bo wieści super:) czekam na fotki malucha:)

Muzarciu – bardzo gratuluję Ci fasolki… oby teraz wszystko poszło dobrze i doczekałabyś się szczęśliwego zakończenia:)

Marysia – zastosuje się i usuwam konto od następnego cyklu, a ten potraktuję jak okres przygotowawczy do odcięcia pępowiny…

Shagga – ja mam dzisiaj wkurz na mojego, więc tez chętnie się wybiorę na zakupy w celu poprawienia humoru… szkoda tylko, że przez pierdzieloną kontrolę nie mogę sobie wziąć na jutro urlopu…:/

Witam dziewczynki i zarazem żegnam… mam makabrę w pracy! Więc i czasu nie mam, może zajrzę wieczorkiem i nadrobię dzisiejszy dzień (przynajmniej poczytam i zalakuje;)… jeżeli nie padnę tak jak wczoraj…

Blondi22, Kfjatus, Effcia28, mauysia, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo sił Libra zycze na dzisiejszy dzień

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na budowie właśnie zalewają sufit nad parterem, będę miała dach nad głową :P

Kaja, Blondi22, nick nieaktualny, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś, nie strasz mnie! Ja żartowałam!!!! :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam bede póxniej ;)
    pa

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak nadrabiam czytanie to gawęda na całego jak się przywitam-cisza!

Uciekam więc!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia nie zauważyłaś, że ostatnio w ogóle ciszej się zrobiło na forum? :) I to na pewno nie z twojej winy :P

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam i to wszystko przez tą pogodę :)
    Uciekam bo łapie jakieś schizy :D

jak ładnie się prezentuję te 10 tygodni u Ciebie :P
    a Kinii złóż życzenia w dniu pierwszej Komunii ode mnie :*
    a teraz żegnam się pięknie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Effciu :) Faktycznie ta 10 napawa mnie ogromną radością ;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziękuję Effciu :) Faktycznie ta 10 napawa mnie ogromną radością ;)

No, w końcu 1/4 ciąży już za Tobą :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libruś, nie strasz mnie! Ja żartowałam!!!! :)

ja nikogo nie straszę i nie myśl, że to Twoja wina:) NIE NIE NIE:)
    może skoro u mniejest w miarę z badaniami (no prócz guza) to może właśnie potrzeba mi takiego urlopu na całego???
    hmm kwestia do przemyślenia... do końca cyklu jeszcze 5-6 dni, więc jest trochę czasu do zastanowienia się...

Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

‹‹ 2687 2688 2689 2690 2691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ