plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:mala29_ wrote:Wiecie co to sprawka jest tych bocianow co nad muzarcia krarzyly i przesladowaly
Skoro te bociany mają taką sprawczą moc to je tez będę liczyć na cud, bo mąż mówił, że nad naszą działką kilka latało ostatnio.
ja ostatnio u tesciwo widziałam dwa bociany jak latałyheh
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
A tak wogole sie witam;)
U mnie latoooooooo;)
Muzi tu również ci gratuluje i trzymam kciuki oby tym razem było wszystko ok;)
no i czekam aż założysz nowe konto.
Gadgetka super że wizyta ok widzisz nie trzeba było sie martwic a dzidzia spokojnie poczeka na swoja kolej wyjscia na ten świat w odpowiednim momencie
mauysia miłego spotkania i fotki zróbciemauysia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki ja niestety bocianów żadnych nie widziałam ,ale za to kaczkę dziś u nas na stawie-może też coś symbolizuje
Muzarcia gratuluję kochana
Mayusia i Olcia super że się spotkacie
Sylwia ja mieszkam z teściami i jakoś nie przejmuję się tym co oni sobie pomyślą w końcu jesteśmy młodzi i nam się należy
Gadgetko super informację i trzymam kciuki żeby Kubusiowi się jak najdłużej podobało w brzuszku:)
mauysia, Kfjatus, Rucia, Fedra, zbikowa, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
No wlasnie Effcia nasi tesciowe tej kiedyś byli młodzi o korzystali z życia a teraz na nas przyszla kolej
Ludzie w blokach mieszkaja i też przez ściany rózne odgłosy słychac i jakos ludzie żyja
dla mnie to naturalne jestKfjatus, Rucia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Effcia masz rację
My mieszkamy z moimi rodzicami i nigdy nie mieliśmy tego typu problemów. Życie człowieka składa się z wielu elementów, a jednym z nich jest miłość dwóch kochających się osób, chyba normalne i nieuniknione.
Sylwia jeżeli masz ciągle ten sam problem, to albo go rozwiąż (np. pogadaj z teściową), albo się przyzwyczajzbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylwia wiem,że nie czujesz się u teściów komfortowo ale ja na Twoim miejscu bym sobie pogadała z teściówką tak od serca,kupiłabym to łoże małżeńskie i robiłabym wszystko żeby być z moim mężczyzna.Nie mówię że masz się z nią kłócić ale np.w pewnych sytuacjach powiedziałabym grzecznie że to jest teraz mój mąż i mamusia musi się do tego przyzwyczaić.
Ja tak myślę i tak bym zrobiła :)pozdrawiam CięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 07:54
Blondi22, Kfjatus, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia – my barabara robimy gdzie nam się podoba.. a jak teściowa by spróbowała skomentować, to zaraz bym jej wypaliła, że ona w taki sam sposób za młodu dzieci płodziła i nic w tej materii się nie zmieniło… a jak jej „odgłosy” przeszkadzałyby, to bym jej poleciła zakup korków do uszu…
Gadgetko – to dobre wieści:) trzymam kciuki, na pewno wszystko się dobrze ułoży:)
Mauysia – nudna wizyta u Endo, ale ja to bym chciała wszystkim ciężarnym życzyć takich nudnych wizyt czy u Endo czy u ginka, bo wieści super:) czekam na fotki malucha:)
Muzarciu – bardzo gratuluję Ci fasolki… oby teraz wszystko poszło dobrze i doczekałabyś się szczęśliwego zakończenia:)
Marysia – zastosuje się i usuwam konto od następnego cyklu, a ten potraktuję jak okres przygotowawczy do odcięcia pępowiny…
Shagga – ja mam dzisiaj wkurz na mojego, więc tez chętnie się wybiorę na zakupy w celu poprawienia humoru… szkoda tylko, że przez pierdzieloną kontrolę nie mogę sobie wziąć na jutro urlopu…
Witam dziewczynki i zarazem żegnam… mam makabrę w pracy! Więc i czasu nie mam, może zajrzę wieczorkiem i nadrobię dzisiejszy dzień (przynajmniej poczytam i zalakuje;)… jeżeli nie padnę tak jak wczoraj…Blondi22, Kfjatus, Effcia28, mauysia, Rucia, Fedra, zbikowa, gadgeta, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libruś, nie strasz mnie! Ja żartowałam!!!!
ja nikogo nie straszę i nie myśl, że to Twoja wina:) NIE NIE NIE:)
może skoro u mniejest w miarę z badaniami (no prócz guza) to może właśnie potrzeba mi takiego urlopu na całego???
hmm kwestia do przemyślenia... do końca cyklu jeszcze 5-6 dni, więc jest trochę czasu do zastanowienia się...Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość