X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy dobrą nowinę :D

Jest kolejna fasolka !!!

Zafasolkowana pochwal się szybko :D

kopciuszek126, Libra, Fedra, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko kochana :) Cesarka wcale nie jest taka zła :) Ominą cię te wszystkie skurcze, bóle, krzyki i wrzaski :) Upominamy Kubusia, żeby nie spieszył się zbytnio na ten świat, w mamowym brzuchu jest o wiele bezpieczniej. W końcówce warto bardziej uważać na siebie, bo samo chodzenie może wywołać poród.
    Mam nadzieję, że wszystko dobrze się u Was skończy, i Kubuś przyjdzie na swiat w odpowiednim czasie.

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nie było, ze jestem kłótliwa nie skomentuję kolejnych super erotycznych wynurzeń Sylwii, która bądź co bądź jest po ślubie i ma prawo uprawiać seks ze swoim mężem w domu swoich teściów, ale Sylwia chyba jest jakaś inna, trzeba to uszanować.

Fedra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten jakże piękny czwartek! :) Idę lukać która teraz na tapecie.

mauysia, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś jak u Endo?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobitki :-)
    Gadgeta bede mocno zaciskac kciuki :-)
    Rucia mow szybko kto to taki. Co za szczesciara ma fasolke ?

gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Witam was kobitki :-)
    Gadgeta bede mocno zaciskac kciuki :-)
    Rucia mow szybko kto to taki. Co za szczesciara ma fasolke ?

Mała podpowiedź :) ta która przesiaduje całymi dniami w ogródku. Nasza kopalnia wiedzy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 06:16

Kfjatus, kopciuszek126, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezartuj :-) naprawde ale ja sie ciesze kurcze a jeszcze ostatnio mowila ze ma wszystkiego dosc i konczy z ty. Jejku to naprawde wspaniala wiadomosc. :-)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dedykacją od Muzarci: :)

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/521/imag0189h.jpg/]imag0189h.jpg[/URL]

mauysia, Kfjatus, zbikowa, Blondi22, gocha04, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje drogie!

Ruciu - u endo nuuuudy ;), tak jak podejrzewałam. Już wczoraj rano znałam swoje wyniki TSH i FT4 z neta, więc wiedziałam, że jest OK. Kobitka tylko potwierdziła moją dawkę, zmierzyła ciśnienie, tętno i takie pierdołki :) A za tydzień w czwartek wyczekana wizyta u gina, mam nadzieję, że zrobi chociaż jakieś skromne USG, bo chciałabym zobaczyć mojego bąbla! :)

Gadgetko - no to świetne wiadomośći nam przynosisz. A z tym łożyskiem to przecież nie jest jakaś sczególnie zła wiadomość - to przecież dosć powszechne zjawisko i - jak mówisz - jeśli będziesz się oszczędzać, to wszystko będzie w porząsiu, w co oczywiście w 100% wierzę!

No i jestem pod wrażeniem dyskusji pierogowo/kluskowej, która wywiązała się wieczorkiem... Ja sama nie znałam odpowiedzi na pytanie, ale przeczytałam Wasze wypowiedzi, sprawdziłam w Google i rzeczywiście wychodzi na to że kopytka są z gotowanych, a szare z surowych ziemniaków. Moja mama nigdy nie robiła mi szarych za moich dziecięcych czasów, stąd moja ignorancja... Wstyd mi, bo szare kluchy to przecież typowo wlkp potrawa...
    Ale trzeba przyznać, że prezentują się zacnie, szczególnie ze skwareczkami! O np. na tym zdjęciu: http://figowesmaki.blox.pl/2012/07/Szare-kluski.html
    Chyba niebawem sama je zrobię!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 06:25

Shagga_80, Rucia, kopciuszek126, zbikowa, Libra, Fedra, gadgeta, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, a dostałaś upoważnienie od Muzarci? :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Ja jestem po kiepskiej nocy,bo mieliśmy mega spięcie ze Starym wieczorem i choć wiem,że głównie to moja wina (czy raczej moich hormonów i nagromadzonych nerwów) .
    Nie mam już ochoty na rozmowę, więc rano jak poszedł do pracy siadłam i napisałam Mu list (kiedyś często to robiłam,coby przekazać wszystko co myślę i nie zdenerwować się zbytnio) wyszło UWAGA 4 kartki (dwustronnie zapisane of kors) formatu A4! Po robocie poczytać będzie miał co...tyle w tym temacie.

Gadgetko cieszę się,że wieści od Endo uspokoiły Cię...co do wieści od Gina to teraz co? Leż i odpoczywaj a my będziemy pamiętać o kciukach i modlitwie, by Kubuś pozostał w brzuszku do 36 co najmniej :)

Sylwia, co do seksu u Teściów...hmm, jak myślę nad zamieszkaniem u mojej mamy to zawsze zastanawiam się,jak byłoby właśnie z tymi sprawami, coś czuję,że też mogłabym się krępować, szczególnie,że moja mama nie ma zwyczaju pukać...i myślę,że nie chodzi tu o fakt, dziewczynki, czy Sylwia ma ślub cywilny czy miałaby (jak ja) kościelny. No i w ogóle uważam, że nie tylko Sylwii zdarza się wpadać, napisać zdanie i uciekać,taka Jej uroda :)

A tymczasem zmykam karmić Młodego.

mauysia, kopciuszek126, zbikowa, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

jak najbardziej :) Nie wkleiłabym nic bez jej widzy, ani nic nie powiedziała. Nasza Muzi usunęła konto i teraz ma problem z założeniem drugiego, dlatego ja się wypowiadam w jej imieniu :)

Kleopatra, Kfjatus, zbikowa, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nie wiem czy ona to widzi co ja pisze. Ale mam nadzieje ze tak to barzo ale yo bardzo mocno gratuluje i wiedzialam ze jak bede mocno trzymac kciuki za ciebie to sie uda. Jestem taka szczesliwa jak bym to ja byla :-). Muzarciu moje najserdeczniejsze gtatulacje , spokojnych 9miesiecy. Kurcze JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sie ciesze ze az podskakuje z radosci :-) :-*

kopciuszek126, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, ja uwielbiam nasze zżynane a Twoje szare właśnie z twarogiem i skwarkami z boczku, mniam...jedliśmy chyba w sobotę ostatnią :D
    Super,że u Endo było wszystko w porządku :)
    I już mnie tu nie ma :)

mauysia lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu to przekarz jej ta wczesniejsza wypowiedz moja :-) z gory dziekuje

Rucia lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!!!
    przed chwilą Muzi zalogowała się na nk!!!Nic nie wiedziałm,ze jej się udało ;) Ale się cieszę ;)SUPERRRRR!!!!!! Gratulacje!

Rucia lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

jak najbardziej :) Nie wkleiłabym nic bez jej widzy, ani nic nie powiedziała. Nasza Muzi usunęła konto i teraz ma problem z założeniem drugiego, dlatego ja się wypowiadam w jej imieniu :)

TO KARA ZA USUNIĘCIE KONTA :D :D :D

Shagga_80, kopciuszek126, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

Ale z drugiej strony patrzcie... Muzzi usunęła konto i następnego dnia... dwie kreski...

USUWAJCIE KONTA DZIEWCZYNY! TO KLUCZ DO SUKCESU!

Rucia, kopciuszek126, zbikowa, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

Mówiłam jej, że jest impulsywna :P

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2685 2686 2687 2688 2689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ