plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:zbikowa wrote:Shagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaaaa to znam te kluski!
U nas mówimy kluski zżynaneI robiłam je całkiem niedawno robi się je z "ciasta" jak na placki ziemniaczane ale znacznie gęstszego (więcej mąki pszennej dodaję) i potem zżyna się je do gotującej wody, stąd u nas ta nazwa (tzn my tak w domu mówimy,a nie wiem,jak inni mówią a danie to przywiózł mój Ojczym,ze swoich stron, z Mazowsza za Płockiem), a kopytka ja robię z gotowanych ziemniaków EDIT (plus mąka pszenna z mąką ziemniaczaną). Tyle wiem
wszystko ok, tylko to są kluski LANE
zżynać to można na kartkówce z chemii za co dostać dwie pały (za zżynanie i wiedze, czy piszę o sobie? no skąd!)
Lane kluski z ziemniaków?! Ty już lepiej zostać przy kupnych pierogach, ok?
Gdyby nie to,że naprawdę w trosce o swoje małżeństwo musze iść naprawdę na zmywak, to podjęłabym temat tej twojej chemii Zbikowa!zbikowa, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie to leci powoli a do przodu!!!Zaliczyłam dziś basenik mój M już dziś wraca do domu to od jutra mam weekend już
A tak to bez starań w głowie luz bluz !!!!Jeszcze półtora miesiąca na anty a potem się zobaczy co z tego wyjdzie!!!
A to miłej imprezki babskiej życzę!!! -
nick nieaktualny
-
U Ciebie Aga cicho i spokojnie przez te anty, bo nie masz czym się emocjonować
Ja też jakoś w tym cyklu zaczynam na spokojnie. Zaangażowałam się w moją "nibypracę ", a że to praca z dzieciakami, to pochłania mnie bardzo, więc wyłączam gdybanie i rozmyślanie
A z imprezki się cieszę, bo potrzebują odreagować i spędzić miły wieczór.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 15:46
AGA 30, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Blondi, uwielbiam jak pojawiasz się ni stąd ni zowąd i włączasz się do rozmowy. Zawsze sobie wizualizuję jak nagle wynurzasz głowę zza monitora i do nas mówisz
bo ja was czytam codziennie na bierząco.
ok to juz nic nie bede pisacFedra lubi tę wiadomość
-
Dziś z tego co przeczytałam to były różne tematy, ale z tego co pamiętam:
spotkanie na żywo Mauysi i Oli, majtki Shaggi, kluski Żbikowej, krupnik ( chyba Ruci i Shaggi), piękna pogoda u większości dziewczyn... hmm... a co jeszcze, to sobie doczytajcie
mala29_, Shagga_80, Rucia, aisa, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny