plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Wariatki
A nie mam ich na d.pie bo zamierzam je sprezentować Mamie
PS. Pewnie ZNÓW wykazałam się nietaktem, ALE KURCZE dla mnie to rozmiar ze 2 razy większy od tego jaki noszę,albo i więcej
no to teraz to dopiero poczułam się grubo
Fedra, spoko, my (w sensie ja i Ty) po prostu mamy figurę a la Beyonce albo J.Lo
-
mauysia wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Wariatki
A nie mam ich na d.pie bo zamierzam je sprezentować Mamie
PS. Pewnie ZNÓW wykazałam się nietaktem, ALE KURCZE dla mnie to rozmiar ze 2 razy większy od tego jaki noszę,albo i więcej
no to teraz to dopiero poczułam się grubo
Fedra, spoko, my (w sensie ja i Ty) po prostu mamy figurę a la Beyonce albo J.Lo
ta tylko ze ja nie tylko mam wielki tyłek przy wzroście 173 waże ponad 70 kg i jak na złośc tłuszczyk odkłada się równo wszędzie
ale spoko zdążyłam przywyknąć kiedyś piękna i młoda teraz stara i gruba17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra laski ja się zmywam
musze ruszyć swój wielki tyłek i wyprowadzić psa a potem się ewakuować na angielski a na pocieszenie kupie sobie pół kilograma krówek a co duży tyłek mam to mi wolno
pewnie już dzisiaj nie dam rady zajrzeć to wpadnę rano tylko nie piszcie za dużo bo znowu będę godzine nadrabiać
trzymcie się ciepłomauysia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wpadłam w zen
wlaśnie odkryliśmy koło pracy polską knajpkę z domowej roboty pierogami , wciągnęłam ruskie, teraz zagryzam piernikiem toruńskim
troche dobrzego żarcia wystarczy mi pod nos podsunąć a już mi morale skacze w góre...
Fedra, mauysia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dobrze, że dziecko zgłodniało mi, to musiałam się ewakuować...bo widzę,że wszystkie poobrażałam
Ja się najbardziej obraziłam na ten notes, uważam, że zanim wkleisz takie zdjęcie powinnaś się upewnić, czy my wszystkie taki mamy, bo możesz komuś zrobić przykrość. Nie chcę być niemiła, ale trochę to wygląda, jakbyś się chwaliła wszem i wobec swoim notesem. Ja od dawna chcę mieć notes i bardzo się staram, ale póki co - nie mam. Ale jestem pewna, że jak już go zdobędę, to nie będę jego zdjęć wklejać na forum, no chyba, że na forum osób posiadających notesy.Fedra, mauysia, zbikowa, Libra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ale kogo poobrażałaś
?
Ja się tylko śmieje z majteka raczej dużych majtek na mały tyłek Shaggowy.
Sądząc po "Lubię" Mayusi to np Ją
Kurcze ,chyba dla odmiany teraz mnie przyda się odwyk od forum
Tak na marginesie, powiedzcie mi jak to jest? Jak ktoś żartuje z tego,że ktoś jest niski, chudy itd to ta osoba powinna się CIESZYĆ a jak powie się, że coś jest dla mnie za duże (dla drobiny wagi piórkowej!) to nagle wszystkie się obrażają? To ponad moje siły.
Dzięki Ruciu,że chociaż Ty nie zlinczowałaś mnie -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Dobrze, że dziecko zgłodniało mi, to musiałam się ewakuować...bo widzę,że wszystkie poobrażałam
Ja się najbardziej obraziłam na ten notes, uważam, że zanim wkleisz takie zdjęcie powinnaś się upewnić, czy my wszystkie taki mamy, bo możesz komuś zrobić przykrość. Nie chcę być niemiła, ale trochę to wygląda, jakbyś się chwaliła wszem i wobec swoim notesem. Ja od dawna chcę mieć notes i bardzo się staram, ale póki co - nie mam. Ale jestem pewna, że jak już go zdobędę, to nie będę jego zdjęć wklejać na forum, no chyba, że na forum osób posiadających notesy.
Dzięki Ola, jak zwykle poprawiłaś mi humor -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Ale kogo poobrażałaś
?
Tak na marginesie, powiedzcie mi jak to jest? Jak ktoś żartuje z tego,że ktoś jest niski, chudy itd to ta osoba powinna się CIESZYĆ a jak powie się, że coś jest dla mnie za duże (dla drobiny wagi piórkowej!) to nagle wszystkie się obrażają? To ponad moje siły.
Dzięki Ruciu,że chociaż Ty nie zlinczowałaś mnie
Shagguś ale ja cię doskonale rozumiem bo sama się ubieram w dziale dziecięcym
Jak mi ktoś mówi, że jestem za chuda, to odbieram to tak samo jak osoba otyła. Jest mi przykro, bo nie trzeba podkreslać tego na każdym kroku
Podsumowując : Twoje majtki są normalnej wielkości tylko ty dupy nie masz prostezbikowa, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, mauysia, Libra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Ale kogo poobrażałaś
?
ta a teraz ja nie załapałam o co chodzi... bo jeśli o mnie chodzi to ja się nie obraziłam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Ale kogo poobrażałaś
?
Shaggi, mnie się nie da obrazić - zapamiętaj raz na zawsze
Zalajkowałam, bo rozbawiło mnie to, że myślisz, że kogoś poobrażałaś - lasencje, chyba musimy trochę przyhamować z nasza ironią
Żeby było jasne - wszystkie moje dzisiejsze wypowiedzi dotyczące dessous Shaggi "miały charakter żartobliwy i ironiczny"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 13:15
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No to wybaczcie, widocznie mam problemy ze zrozumiem...ja odniosłam wrażenie,że uraziłam każdą, na które moje "mini figi" w najmniejszym możliwym rozmiarze były nie tak wielkie jak na mnie.
No i happy end, nikt się na nikogo nie obraziłFedra lubi tę wiadomość
-
sorry laski ze nie wczuwam sie w temat małych dupek i dużych gaci, ale ja tu przezywam moje pierogi, których żadna z Was nie skomentowała, że "ooo jak fajnie, ooo też bym zjadła, zazdroścmy ci żbiku"
tak więc wiecie.
foch.
NO PRZECIEŻ MÓWIE ŻE JA SIE OBRAZIŁAM.
robicie mi słoik czy jak? (taka zabaw z dzieciństwa że wszyscy sobie rozmawiają ignorując jedną osobę i udając ze jej nie ma... nie znam podlejszej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 13:24
mauysia, Libra, Blondi22, Gunia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:sorry laski ze nie wczuwam sie w temat małych dupek i dużych gaci, ale ja tu przezywam moje pierogi, których żadna z Was nie skomentowała, że "ooo jak fajnie, ooo też bym zjadła, zazdroścmy ci żbiku"
tak więc wiecie.
foch.
W pewnym sensie Rucia skomentowała pisząc o swoich leniwych...Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny