plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:Olaaaaaaaaaaaaa!
A masz:
http://imageshack.us/a/img11/8326/20130508130434.jpg
Masz taaaaaaaaaaaaaaakie ręce?
PS. Ten kalendarz z boku (formatu A5) jest w celu zobrazowania rozmiaru .
ja nie mam takich nadgarstków ale mam taki tyłek albo i większy musze sprawdzić najpierw jaki to format A5
Zeszyt zwykły
no to nie mam większy tyłek17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Pasuje na demotywator:
"Shagga - w trosce o Twoje samopoczucie wrzuci na forum zdjęcie wielkich gaci"
Ja tam jestem rozgoryczona, że obok jakiegoś zeszytu, a nie na Shaddze!
Miała się nimi omotać jak mumia?!mauysia, Fedra, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Wariatki
A nie mam ich na d.pie bo zamierzam je sprezentować Mamie
PS. Pewnie ZNÓW wykazałam się nietaktem, ALE KURCZE dla mnie to rozmiar ze 2 razy większy od tego jaki noszę,albo i więcej
Nietakt goni nietakt... Shagguś idź na jakiś dłuższy spacer, bo wszystkich tu sobie poobrażasz!
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Shaggusia uwielbiam Cię.
O, jest Ta, Co Nie Czyta Privów
No i kto nie czyta?! Łyso Ci?
To ja jeszcze dodam, że jutro jest czwartek. Na wsz wyp, jakbyś nie przeczytała mojego kolejnego priva...
Przeczytałam, o czym wiedziałabyś, gdybyś przeczytała priva.mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
A czy jak my na forum mówimy o privie to to jest nietakt? Czy nietakty dotyczą tylko dużej płodności i szczupłej sylwetki?
Aż zedytowałam, żeby nikt nie miał wątpliwości o czyje nietakty chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 12:11
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:A czy jak my na forum mówimy o privie to to jest nietakt? Czy nietakty dotyczą tylko dużej płodności i szczupłej sylwetki?
Aż zedytowałam, żeby nikt nie miał wątpliwości o czyje nietakty chodzi.
Nasze privowe aluzje chyba nikogo nie gorszą, bo ja tu już zdążyłam zapowiedzieć, że będziemy się widzieć, więc babeczki zapewne domyślają się, o czem rozprawiamy prywatnie... -
Shagga_80 wrote:A tak na marginesie,to dziś starczy mi spaceru
Wyszliśmy koło 10 i Młody nie chciał wracać, a gorąco jak nie wiem , ostatecznie wróciliśmy po 13...teraz gotuję zupkę, a jak Stary wróci to idziemy do wujka obciąć włosy Młodemu, wybacz Ola !
Wynocha z forum. Dopiero teraz przyznaję, że zachowujesz się nietaktownie.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A czy jak my na forum mówimy o privie to to jest nietakt? Czy nietakty dotyczą tylko dużej płodności i szczupłej sylwetki?
Aż zedytowałam, żeby nikt nie miał wątpliwości o czyje nietakty chodzi.
Nasze privowe aluzje chyba nikogo nie gorszą, bo ja tu już zdążyłam zapowiedzieć, że będziemy się widzieć, więc babeczki zapewne domyślają się, o czem rozprawiamy prywatnie...
Aha, czyli nie powiemy im, że tak naprawdę na privie bluzgasz i lżysz niemożliwie wszystkie nasze koleżanki z forum?
Tak tak dziewczyny. Na privie w Mauysię wstępuje szatan, zaczyna ona używać rynsztokowego języka i pluje jadem na nas wszystkie. Mi też się dostało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 12:19
Shagga_80, mauysia, Fedra, zbikowa, Libra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:A tak na marginesie,to dziś starczy mi spaceru
Wyszliśmy koło 10 i Młody nie chciał wracać, a gorąco jak nie wiem , ostatecznie wróciliśmy po 13...teraz gotuję zupkę, a jak Stary wróci to idziemy do wujka obciąć włosy Młodemu, wybacz Ola !
Wynocha z forum. Dopiero teraz przyznaję, że zachowujesz się nietaktownie.
Spadam! -
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:A tak na marginesie,to dziś starczy mi spaceru
Wynocha z forum. Dopiero teraz przyznaję, że zachowujesz się nietaktownie.
Spadam!
No dobra, wracaj. -
Shagga_80 wrote:Wariatki
A nie mam ich na d.pie bo zamierzam je sprezentować Mamie
PS. Pewnie ZNÓW wykazałam się nietaktem, ALE KURCZE dla mnie to rozmiar ze 2 razy większy od tego jaki noszę,albo i więcej
no to teraz to dopiero poczułam się grubo17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi