plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:A ja się właśnie dowiedziałam, że nasz synio musi mieć wycinane migdałki
Ale jak trzeba to trzeba...
Któraś z Was miała wycinane? Czy długo boli po operacji?
ochhh ja ci nie podpowiem bo sama migam się od tego bo mam jeden do wycinania ,a że od ponad roku nie było choroby to olałam temat ,ale to co się dowiadywałam ,że nie jest to straszne .... -
mauysia wrote:A ja się właśnie dowiedziałam, że nasz synio musi mieć wycinane migdałki
eee ja nie pomogę jak sięgam pamięciom nikt w rodzinie migdałków wycinanych nie miał więc nie pomogę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Podobno z wycinaniem migdałów jak z zabraniem się do pracy - im wcześniej tym lepiej. (Konfucjusz, 574 p.n.e.)
Mauysia nie czyta priva, idę.
Co nie czytam, co nie czytam! Od momentu Twojego porannego pojawienia się na forum co 10 minut wchodziłam, aż tak mnie to zmęczyło, że postanowiłam zrobić sobie chwilę przerwy! A tu od razu takie inwektywy...Fedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuś a czemu L. musi mieć wycinane migdały?
No bo ma migdałki duże jak - cytując lekarza - "kalafiory". Od dobrych pary miesięcy dawaliśmy mu na to jakieś kropelki, ale nic nie pomogło, więc dziś laryngolog powiedziała, że zalecałaby zabieg. L jest już w miarę wprawiony w pobytach w szpitalu (stety? niestety?) - ma za sobą już operację stopy, pępka i stulejki, więc szoku nie powinno być, tym bardziej, że usunięcie migdałków to chyba jest zabieg ambulatoryjny. -
nick nieaktualnyMayuś Kinga będzie miała wycinany w szpitalu pod narkozą na sali operacyjnej. Nie wiem czy to jest standard. Aczklwiek w celu usunięcia migadała, dostałyśmy normalnie skierowanie do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 09:17
zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ja miałam, ale jako dziewięciolatka, więc z tej perspektywy to był koszmar dla mnie. ale w rzeczywistości posmarkałam z 3 dni krwawymi glutami i było ok. no i kuracja lodami bardzo mi odpowiadała
dacie rademauysia, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:A ja się właśnie dowiedziałam, że nasz synio musi mieć wycinane migdałki
Ja miałam, ale jako dziewięciolatka, więc z tej perspektywy to był koszmar dla mnie. ale w rzeczywistości posmarkałam z 3 dni krwawymi glutami i było ok. no i kuracja lodami bardzo mi odpowiadała
dacie rade
Ooo kuracja lodami! No to już widzę, że łatwo będzie przekonać Leosławazbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mayuś Kinga będzie miała wycinany w szpitalu pod narkozą na sali operacyjnej. Nie wiem czy to jest standard. Aczklwiek w celu usunięcia migadała, dostałyśmy normalnie skierowanie do szpitala.
tez tak miałam, ale to było 15 lat temu wiec nie wiem jak aktualne są te dane -
kasias wrote:hej dziewczyny mam do was pytanie troszkę z innej beczki, ale może któraś z was mi pomoże, w jaki sposób mogę zrobić wydruk cyklu dot.tylko 1 cyklu ( drukuje mi razem z bieżącym ). z góry dziękuje za pomoc
ja wchodze na cykl który chce wydrukować i w obcjach drukarki zaznaczam poziomo i drukuj jedną stronę i drukuje mi cykl kóry chce...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia
Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internetWięc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam
Aaach pochwalę sięDziś mamy 3 rocznicę ślubu
Rucia gratuluję i wszystkiego dobrego Wam życzę z tej okazji!
co do sprzątania to przed majówką zepsuł mi się odkurzacz w połowie roboty i dziś rano kurier dostarczył mi nowy JEEEEE i będę mogła wysprzątać ten "teksas" z kurzu i kłaków.
Plemniczko powiem Ci, że nawet się wyspałam i grzecznie wstałam. A nieraz bywa tak, że się przebudzę i jeszcze z 30min podsypiam, bo nie mogę oczy otworzyć.
to ja też nie patrzyłam czy piętnastego stycznia dwa tysiące jedenastego było eRRRRR hehehRucia, Fedra, zbikowa, Libra, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Ruciu, wszystkiego najlepszego z okazji skórzanej rocznicy ślubu
Miłego świętowania!
Mauysiu, u Ciebie już cukrowa.. Wszystkiego co najlepsze
Ps. Migdałki posiadam. Nie posiadam wiedzy co by ktoś z mojej rodzinki miał je wycinane, więc nie pomogę.
mauysia lubi tę wiadomość