X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia :(

Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internet :P Więc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam :)

Aaach pochwalę się :P Dziś mamy 3 rocznicę ślubu ;)

Jak ja lubię niezabobonne osoby...

Piona!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:

Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internet :P Więc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam :)

Piona!

Ola weź mi wytłumacz o co chodzi bo nie kumam :) czemu jestem niezabobonna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:17

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    plemniczka wrote:
    Hej. A co tak malo was z rana :)

Ja czuje sie troszku nie wyspana, a co ma powiedziec w takim razie Libra i Gocha jak wstaly jeszcze wczesniej :):) Shaggi pewnie jeszcze chrapie :P
    ja wstaje i zbieram sie do pracy, ciekawe jak dzisiaj bedzie.

Ja wyglądam jak zombie... I właśnie przez okno widzę jak ku mnie zmierza Pan z kontroli... I juz mi ciepło...
    Swoja droga nawet przystojny:)

Trzymaj się, nie daj się!
    Nie zapomnij tylko wyłączyć Ovu i wyczyścić historii :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

wszystkiego najlepszego

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dzięki dzięęęęęęęęęęęęki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    plemniczka wrote:
    Hej. A co tak malo was z rana :)

Ja czuje sie troszku nie wyspana, a co ma powiedziec w takim razie Libra i Gocha jak wstaly jeszcze wczesniej :):) Shaggi pewnie jeszcze chrapie :P
    ja wstaje i zbieram sie do pracy, ciekawe jak dzisiaj bedzie.

Ja wyglądam jak zombie... I właśnie przez okno widzę jak ku mnie zmierza Pan z kontroli... I juz mi ciepło...
    Swoja droga nawet przystojny:)

Trzymaj się, nie daj się!
    Nie zapomnij tylko wyłączyć Ovu i wyczyścić historii :D

To i tak nic nie da... Wprawiony informatyk odnajdzie wszystkie informacje;)
    A ja nadaje z tel:D

Effcia28, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki,żebym ja wiedziała,że tu wczoraj wieczorem takie rozmowy się prowadzi to bym dołączyła :)gadgetko miło było Cię zobaczyć :D

Libruś powodzenia z przystojniakiem :)
    Ruciu samych kolejnych szczęśliwych dni u boku męża :)
    Olka fajnie że jesteś:)

plemniczka, mauysia, Libra, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurczę ja chyba mam się tu nie udzielać,bo co wejdę to wszystkie uciekacie!

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:

Piona!

Ola weź mi wytłumacz o co chodzi bo nie kumam :) czemu jestem niezabobonna?

Bo w maju nie ma "er".

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no kurczę ja chyba mam się tu nie udzielać,bo co wejdę to wszystkie uciekacie!

Effcia gópoló!

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja tez bralam slub bez "r" w lipcu :P ale chociaz cztERnastego :)
    Ruciu wszystkiego najwspanialszego! kolejnych 90 lat razem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:38

Dodi lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ola, ja jak zwykle nie załapałam o co chodzi :) Nie jestem zabobonna, nie wierzę w takie bujdy :) Jak wybierałam datę, to wypisałam sobie wszystkie soboty od maja do września z 2010 roku i akurat 8 maja tak ładnie wyglądał, poza tym dziś są też imieniny mojego dzidziusia, więc przy okazji zrobiłam mu imprezę imieninową na weselu :)

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm Ruciu, to Wasza SKÓRZANA rocznica :) Sądzę, że to dobry pretekst, żeby sprawić sobie jakieś nowe skórzane obuwie :D

My w ubiegłą niedzielę mieliśmy rocznicę CUKROWĄ (albo żelazną, ale wolę to pierwsze :P ) - szóstą. Pamiętam, jak 6 lat temu niektórzy goście nas przeklinali ;) że zabraliśmy im długi majowy weekend :D

Rucia, Libra, plemniczka, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No Ola, ja jak zwykle nie załapałam o co chodzi :) Nie jestem zabobonna, nie wierzę w takie bujdy :) Jak wybierałam datę, to wypisałam sobie wszystkie soboty od maja do września z 2010 roku i akurat 8 maja tak ładnie wyglądał, poza tym dziś są też imieniny mojego dzidziusia, więc przy okazji zrobiłam mu imprezę imieninową na weselu :)

Ja też się nie kapnęłam z tym R. Jak wiadomo tez jestem wysoce niezabobonna. Byłam w szoku, gdy prawie każdy, komu mówiłam na kiedy mam teraz termin porodu, od razu - po ułamku sekundy - wyskakiwał z informacją jaki to będzie znak zodiaku :D Nie kapuję czaczy w ogóle ;D
    Jak pierwszy raz miało to miejsce, to nie miałam pojęcia o co chodzi koleżance, gdy wypaliła "WAGA". Musiała mi wytłumaczyć o co loto ;) Ale ta reakcja ludzi nadal mnie bawi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:45

Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a propos dziwnych dat ślubu - w roku mojego ślubu furorę robiła data 07.07.07, szczególnie wśród ludzi mocno związanych z kościołem, co mnie mocno zdziwiło, bo to właśnie oni chyba powinni najsilniej opierać się zabobonom...

Libra, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...ja tylko na chwilkę (a czemu to zaraz wytłumaczę) , a wstałam już dawno bo przed 8,ale nie mogłam siąść do kompa, bo o 9 Stary wpadł do domu (o czym od wczoraj wiedziałam :P) więc same rozumiecie ...wstałam - UBRAŁAM SIĘ, UBRAŁAM MAŁEGO, UCZESAŁAM, ZROBIŁAM ŚNIADANIE I ZARAZ IDZIEMY POD BLOK, czekać na wracającego od chirurga Starego.
    A w ogóle to byłam ledwo żywa ...już nieco obudziłam się :)

Ola, Ty ciekawska Babo!!!!!!!!!! Zamawiałam kolejny już raz na C&A a tym razem tylko bieliznę, figi (MINI) dla siebie i stopki dla Starego...moje MINI figi to meeeeeeeeeeeeeeega majty okazały się :P Dwie (z siedmiu par) są nie najgorsze (tylko meeeeeeeega wielkie) ale pozostałe 5 białych to meeeeeeeeeeeeeeeeeeega...i gdyby nie to,że podkusiło mnie coś i je otworzyłam,to za darmochę bym je zwróciła...a tak,to muszę uśmiechnąć się do mojej Mamy, może Jej przypasują, choć wątpię...Taka moja historia , Olu, urzekła Cię :P ?

Ruciu wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy :)

I teraz uciekam :)

mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skórzana rocznica mówisz :) Hmm nawet nie wiedziałam. Muszę poczytać o tych nazwach.

Mayuś skoro również mieliście rocznice, życze Wam kolejnym owocnych i szczęsliwych lat w miłości :)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Fedrus-mijam Cie ciagle ale jak bedziesz tu jutro to wiedz ze przeogromnie sie ciesze ze jednak wszystko jest na dobrej drodze do tego bys mogla przystapic z m do procedury in vitro...:):) i zycze Ci z calego serca powodzenia juz w pierwszym transferze i to najlepiej podwojnego.
    Librus za Ciebie tez mocno trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny ktore nie-oczekuja @... niech sie wreszcie cos ruszy razem z prawie letnia aura...

chucham i dmucham...

Witaj Kochana i dziękuje za ciepłe słowa :*

gadgeta lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki ja uciekam. Miłego klikania.

Sandraa lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Skórzana rocznica mówisz :) Hmm nawet nie wiedziałam. Muszę poczytać o tych nazwach.

Mayuś skoro również mieliście rocznice, życze Wam kolejnym owocnych i szczęsliwych lat w miłości :)

Ja też nie wiedziałam, ale z ciekawości skonsultowałam i Twoją i moją rocznicę z wujkiem Google :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2676 2677 2678 2679 2680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ