X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia :(

Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internet :P Więc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam :)

Aaach pochwalę się :P Dziś mamy 3 rocznicę ślubu ;)

Jak ja lubię niezabobonne osoby...

Piona!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:

Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internet :P Więc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam :)

Piona!

Ola weź mi wytłumacz o co chodzi bo nie kumam :) czemu jestem niezabobonna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:17

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    plemniczka wrote:
    Hej. A co tak malo was z rana :)

Ja czuje sie troszku nie wyspana, a co ma powiedziec w takim razie Libra i Gocha jak wstaly jeszcze wczesniej :):) Shaggi pewnie jeszcze chrapie :P
    ja wstaje i zbieram sie do pracy, ciekawe jak dzisiaj bedzie.

Ja wyglądam jak zombie... I właśnie przez okno widzę jak ku mnie zmierza Pan z kontroli... I juz mi ciepło...
    Swoja droga nawet przystojny:)

Trzymaj się, nie daj się!
    Nie zapomnij tylko wyłączyć Ovu i wyczyścić historii :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

wszystkiego najlepszego

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dzięki dzięęęęęęęęęęęęki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    plemniczka wrote:
    Hej. A co tak malo was z rana :)

Ja czuje sie troszku nie wyspana, a co ma powiedziec w takim razie Libra i Gocha jak wstaly jeszcze wczesniej :):) Shaggi pewnie jeszcze chrapie :P
    ja wstaje i zbieram sie do pracy, ciekawe jak dzisiaj bedzie.

Ja wyglądam jak zombie... I właśnie przez okno widzę jak ku mnie zmierza Pan z kontroli... I juz mi ciepło...
    Swoja droga nawet przystojny:)

Trzymaj się, nie daj się!
    Nie zapomnij tylko wyłączyć Ovu i wyczyścić historii :D

To i tak nic nie da... Wprawiony informatyk odnajdzie wszystkie informacje;)
    A ja nadaje z tel:D

Effcia28, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki,żebym ja wiedziała,że tu wczoraj wieczorem takie rozmowy się prowadzi to bym dołączyła :)gadgetko miło było Cię zobaczyć :D

Libruś powodzenia z przystojniakiem :)
    Ruciu samych kolejnych szczęśliwych dni u boku męża :)
    Olka fajnie że jesteś:)

plemniczka, mauysia, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurczę ja chyba mam się tu nie udzielać,bo co wejdę to wszystkie uciekacie!

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:

Piona!

Ola weź mi wytłumacz o co chodzi bo nie kumam :) czemu jestem niezabobonna?

Bo w maju nie ma "er".

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no kurczę ja chyba mam się tu nie udzielać,bo co wejdę to wszystkie uciekacie!

Effcia gópoló!

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja tez bralam slub bez "r" w lipcu :P ale chociaz cztERnastego :)
    Ruciu wszystkiego najwspanialszego! kolejnych 90 lat razem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:38

Dodi lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ola, ja jak zwykle nie załapałam o co chodzi :) Nie jestem zabobonna, nie wierzę w takie bujdy :) Jak wybierałam datę, to wypisałam sobie wszystkie soboty od maja do września z 2010 roku i akurat 8 maja tak ładnie wyglądał, poza tym dziś są też imieniny mojego dzidziusia, więc przy okazji zrobiłam mu imprezę imieninową na weselu :)

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm Ruciu, to Wasza SKÓRZANA rocznica :) Sądzę, że to dobry pretekst, żeby sprawić sobie jakieś nowe skórzane obuwie :D

My w ubiegłą niedzielę mieliśmy rocznicę CUKROWĄ (albo żelazną, ale wolę to pierwsze :P ) - szóstą. Pamiętam, jak 6 lat temu niektórzy goście nas przeklinali ;) że zabraliśmy im długi majowy weekend :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, plemniczka, nick nieaktualny, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No Ola, ja jak zwykle nie załapałam o co chodzi :) Nie jestem zabobonna, nie wierzę w takie bujdy :) Jak wybierałam datę, to wypisałam sobie wszystkie soboty od maja do września z 2010 roku i akurat 8 maja tak ładnie wyglądał, poza tym dziś są też imieniny mojego dzidziusia, więc przy okazji zrobiłam mu imprezę imieninową na weselu :)

Ja też się nie kapnęłam z tym R. Jak wiadomo tez jestem wysoce niezabobonna. Byłam w szoku, gdy prawie każdy, komu mówiłam na kiedy mam teraz termin porodu, od razu - po ułamku sekundy - wyskakiwał z informacją jaki to będzie znak zodiaku :D Nie kapuję czaczy w ogóle ;D
    Jak pierwszy raz miało to miejsce, to nie miałam pojęcia o co chodzi koleżance, gdy wypaliła "WAGA". Musiała mi wytłumaczyć o co loto ;) Ale ta reakcja ludzi nadal mnie bawi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:45

nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a propos dziwnych dat ślubu - w roku mojego ślubu furorę robiła data 07.07.07, szczególnie wśród ludzi mocno związanych z kościołem, co mnie mocno zdziwiło, bo to właśnie oni chyba powinni najsilniej opierać się zabobonom...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...ja tylko na chwilkę (a czemu to zaraz wytłumaczę) , a wstałam już dawno bo przed 8,ale nie mogłam siąść do kompa, bo o 9 Stary wpadł do domu (o czym od wczoraj wiedziałam :P) więc same rozumiecie ...wstałam - UBRAŁAM SIĘ, UBRAŁAM MAŁEGO, UCZESAŁAM, ZROBIŁAM ŚNIADANIE I ZARAZ IDZIEMY POD BLOK, czekać na wracającego od chirurga Starego.
    A w ogóle to byłam ledwo żywa ...już nieco obudziłam się :)

Ola, Ty ciekawska Babo!!!!!!!!!! Zamawiałam kolejny już raz na C&A a tym razem tylko bieliznę, figi (MINI) dla siebie i stopki dla Starego...moje MINI figi to meeeeeeeeeeeeeeega majty okazały się :P Dwie (z siedmiu par) są nie najgorsze (tylko meeeeeeeega wielkie) ale pozostałe 5 białych to meeeeeeeeeeeeeeeeeeega...i gdyby nie to,że podkusiło mnie coś i je otworzyłam,to za darmochę bym je zwróciła...a tak,to muszę uśmiechnąć się do mojej Mamy, może Jej przypasują, choć wątpię...Taka moja historia , Olu, urzekła Cię :P ?

Ruciu wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy :)

I teraz uciekam :)

mauysia, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skórzana rocznica mówisz :) Hmm nawet nie wiedziałam. Muszę poczytać o tych nazwach.

Mayuś skoro również mieliście rocznice, życze Wam kolejnym owocnych i szczęsliwych lat w miłości :)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Fedrus-mijam Cie ciagle ale jak bedziesz tu jutro to wiedz ze przeogromnie sie ciesze ze jednak wszystko jest na dobrej drodze do tego bys mogla przystapic z m do procedury in vitro...:):) i zycze Ci z calego serca powodzenia juz w pierwszym transferze i to najlepiej podwojnego.
    Librus za Ciebie tez mocno trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny ktore nie-oczekuja @... niech sie wreszcie cos ruszy razem z prawie letnia aura...

chucham i dmucham...

Witaj Kochana i dziękuje za ciepłe słowa :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki ja uciekam. Miłego klikania.

Sandraa lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Skórzana rocznica mówisz :) Hmm nawet nie wiedziałam. Muszę poczytać o tych nazwach.

Mayuś skoro również mieliście rocznice, życze Wam kolejnym owocnych i szczęsliwych lat w miłości :)

Ja też nie wiedziałam, ale z ciekawości skonsultowałam i Twoją i moją rocznicę z wujkiem Google :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2676 2677 2678 2679 2680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ