plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia
Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internetWięc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam
Aaach pochwalę sięDziś mamy 3 rocznicę ślubu
Jak ja lubię niezabobonne osoby...
Piona! -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia
Dziś nie posiedzę z wami za długo, bo maż kazał mi w końcu posprzątać. Jeżeli tego nie zrobię, to odetnie mi internetWięc siedzę do 10:00 zjem śniadanie i uciekam
Piona!
Ola weź mi wytłumacz o co chodzi bo nie kumamczemu jestem niezabobonna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:17
-
Libra wrote:plemniczka wrote:Hej. A co tak malo was z rana
Ja czuje sie troszku nie wyspana, a co ma powiedziec w takim razie Libra i Gocha jak wstaly jeszcze wczesniejShaggi pewnie jeszcze chrapie
ja wstaje i zbieram sie do pracy, ciekawe jak dzisiaj bedzie.
Ja wyglądam jak zombie... I właśnie przez okno widzę jak ku mnie zmierza Pan z kontroli... I juz mi ciepło...
Swoja droga nawet przystojny:)
Trzymaj się, nie daj się!
Nie zapomnij tylko wyłączyć Ovu i wyczyścić historii -
nick nieaktualnyRucia wrote:Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia
wszystkiego najlepszego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:plemniczka wrote:Hej. A co tak malo was z rana
Ja czuje sie troszku nie wyspana, a co ma powiedziec w takim razie Libra i Gocha jak wstaly jeszcze wczesniejShaggi pewnie jeszcze chrapie
ja wstaje i zbieram sie do pracy, ciekawe jak dzisiaj bedzie.
Ja wyglądam jak zombie... I właśnie przez okno widzę jak ku mnie zmierza Pan z kontroli... I juz mi ciepło...
Swoja droga nawet przystojny:)
Trzymaj się, nie daj się!
Nie zapomnij tylko wyłączyć Ovu i wyczyścić historii
To i tak nic nie da... Wprawiony informatyk odnajdzie wszystkie informacje;)
A ja nadaje z tel:DEffcia28, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki,żebym ja wiedziała,że tu wczoraj wieczorem takie rozmowy się prowadzi to bym dołączyła :)gadgetko miło było Cię zobaczyć
Libruś powodzenia z przystojniakiem
Ruciu samych kolejnych szczęśliwych dni u boku męża
Olka fajnie że jesteśplemniczka, mauysia, Libra, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Wiem Mayuś, ale mam wyżuty sumienia
Piona!
Ola weź mi wytłumacz o co chodzi bo nie kumamczemu jestem niezabobonna?
Bo w maju nie ma "er". -
nick nieaktualnyNo Ola, ja jak zwykle nie załapałam o co chodzi
Nie jestem zabobonna, nie wierzę w takie bujdy
Jak wybierałam datę, to wypisałam sobie wszystkie soboty od maja do września z 2010 roku i akurat 8 maja tak ładnie wyglądał, poza tym dziś są też imieniny mojego dzidziusia, więc przy okazji zrobiłam mu imprezę imieninową na weselu
Fedra lubi tę wiadomość
-
Mmm Ruciu, to Wasza SKÓRZANA rocznica
Sądzę, że to dobry pretekst, żeby sprawić sobie jakieś nowe skórzane obuwie
My w ubiegłą niedzielę mieliśmy rocznicę CUKROWĄ (albo żelazną, ale wolę to pierwsze) - szóstą. Pamiętam, jak 6 lat temu niektórzy goście nas przeklinali
że zabraliśmy im długi majowy weekend
Rucia, Libra, plemniczka, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:No Ola, ja jak zwykle nie załapałam o co chodzi
Nie jestem zabobonna, nie wierzę w takie bujdy
Jak wybierałam datę, to wypisałam sobie wszystkie soboty od maja do września z 2010 roku i akurat 8 maja tak ładnie wyglądał, poza tym dziś są też imieniny mojego dzidziusia, więc przy okazji zrobiłam mu imprezę imieninową na weselu
Ja też się nie kapnęłam z tym R. Jak wiadomo tez jestem wysoce niezabobonna. Byłam w szoku, gdy prawie każdy, komu mówiłam na kiedy mam teraz termin porodu, od razu - po ułamku sekundy - wyskakiwał z informacją jaki to będzie znak zodiakuNie kapuję czaczy w ogóle
Jak pierwszy raz miało to miejsce, to nie miałam pojęcia o co chodzi koleżance, gdy wypaliła "WAGA". Musiała mi wytłumaczyć o co lotoAle ta reakcja ludzi nadal mnie bawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:45
Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
A a propos dziwnych dat ślubu - w roku mojego ślubu furorę robiła data 07.07.07, szczególnie wśród ludzi mocno związanych z kościołem, co mnie mocno zdziwiło, bo to właśnie oni chyba powinni najsilniej opierać się zabobonom...
Libra, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby...ja tylko na chwilkę (a czemu to zaraz wytłumaczę) , a wstałam już dawno bo przed 8,ale nie mogłam siąść do kompa, bo o 9 Stary wpadł do domu (o czym od wczoraj wiedziałam
) więc same rozumiecie ...wstałam - UBRAŁAM SIĘ, UBRAŁAM MAŁEGO, UCZESAŁAM, ZROBIŁAM ŚNIADANIE I ZARAZ IDZIEMY POD BLOK, czekać na wracającego od chirurga Starego.
A w ogóle to byłam ledwo żywa ...już nieco obudziłam się
Ola, Ty ciekawska Babo!!!!!!!!!! Zamawiałam kolejny już raz na C&A a tym razem tylko bieliznę, figi (MINI) dla siebie i stopki dla Starego...moje MINI figi to meeeeeeeeeeeeeeega majty okazały sięDwie (z siedmiu par) są nie najgorsze (tylko meeeeeeeega wielkie) ale pozostałe 5 białych to meeeeeeeeeeeeeeeeeeega...i gdyby nie to,że podkusiło mnie coś i je otworzyłam,to za darmochę bym je zwróciła...a tak,to muszę uśmiechnąć się do mojej Mamy, może Jej przypasują, choć wątpię...Taka moja historia , Olu, urzekła Cię
?
Ruciu wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy
I teraz uciekammauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:Fedrus-mijam Cie ciagle ale jak bedziesz tu jutro to wiedz ze przeogromnie sie ciesze ze jednak wszystko jest na dobrej drodze do tego bys mogla przystapic z m do procedury in vitro...
i zycze Ci z calego serca powodzenia juz w pierwszym transferze i to najlepiej podwojnego.
Librus za Ciebie tez mocno trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny ktore nie-oczekuja @... niech sie wreszcie cos ruszy razem z prawie letnia aura...
chucham i dmucham...
Witaj Kochana i dziękuje za ciepłe słowa :*gadgeta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Skórzana rocznica mówisz
Hmm nawet nie wiedziałam. Muszę poczytać o tych nazwach.
Mayuś skoro również mieliście rocznice, życze Wam kolejnym owocnych i szczęsliwych lat w miłości
Ja też nie wiedziałam, ale z ciekawości skonsultowałam i Twoją i moją rocznicę z wujkiem Google