plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby...ja tylko na chwilkę (a czemu to zaraz wytłumaczę) , a wstałam już dawno bo przed 8,ale nie mogłam siąść do kompa, bo o 9 Stary wpadł do domu (o czym od wczoraj wiedziałam
) więc same rozumiecie ...wstałam - UBRAŁAM SIĘ, UBRAŁAM MAŁEGO, UCZESAŁAM, ZROBIŁAM ŚNIADANIE I ZARAZ IDZIEMY POD BLOK, czekać na wracającego od chirurga Starego.
A w ogóle to byłam ledwo żywa ...już nieco obudziłam się
Ola, Ty ciekawska Babo!!!!!!!!!! Zamawiałam kolejny już raz na C&A a tym razem tylko bieliznę, figi (MINI) dla siebie i stopki dla Starego...moje MINI figi to meeeeeeeeeeeeeeega majty okazały sięDwie (z siedmiu par) są nie najgorsze (tylko meeeeeeeega wielkie) ale pozostałe 5 białych to meeeeeeeeeeeeeeeeeeega...i gdyby nie to,że podkusiło mnie coś i je otworzyłam,to za darmochę bym je zwróciła...a tak,to muszę uśmiechnąć się do mojej Mamy, może Jej przypasują, choć wątpię...Taka moja historia , Olu, urzekła Cię
?
Ruciu wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy
I teraz uciekam
Aaaaaaaaaaaaaaaaale akcja.......
Ciekawe, czy te meeeeeeega majty weszłyby na mój nadgarstekmauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
A ja jestem zadowolona z moich zakupów w C&A, szczególnie ciążowego stroju kąpielowego (bo za 15 zyli yes yes yes!). W ogóle ta moja paczka (a konkretnie jej zawartość) wygląda na całkiem dobrej jakości, nie jakieś byle szmatki.
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Co do zabobonów to odkąd mieszkam na wsi ciągle robię jakieś wtopy i przerażam tym ludzi wokół. Już nie mówię o bzdurach jak kładzenie torebki na podłogę ale ostatnio wyrwano mi z rąk dziecko, bo stanęłam z nim przed lustrem:( Nawet nie wiedziałam, że jest z tym związany jakiś zabobon, nie kusiłabym przecież losu.....
Chłopiec ten miał zresztą grzywkę sięgającą do brody popodpinaną kilkoma spinkami - nie wiedziałam, że nie wolno obcinać włosów małym dzieciom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 07:59
-
Ola_czeka wrote:Co do zabobonów to odkąd mieszkam na wsi ciągle robię jakieś wtopy i przerażam tym ludzi wokół. Już nie mówię o bzdurach jak kładzenie torebki na podłogę ale ostatnio wyrwano mi z rąk dziecko, bo stanęłam z nim przed lustrem:( Nawet nie wiedziałam, że jest z tym związany jakiś zabobon, nie kusiłabym przecież losu.....
Chłopiec ten miał zresztą grzywkę sięgającą do brody popodpinaną kilkoma spinkami - nie wiedziałam, że nie wolno obcinać włosów małym dzieciom.
Ooo, ja tez budzę przerażenie wśród żeńskiej części otoczenia, kładąc torebkę na podłodze. Ale o lustrze nic nie wiedziałam, wtajemnicz mnie, bo jeszcze ściągnę jakąś klątwę na moje dziecko!kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Co do zabobonów to odkąd mieszkam na wsi ciągle robię jakieś wtopy i przerażam tym ludzi wokół. Już nie mówię o bzdurach jak kładzenie torebki na podłogę ale ostatnio wyrwano mi z rąk dziecko, bo stanęłam z nim przed lustrem:( Nawet nie wiedziałam, że jest z tym związany jakiś zabobon, nie kusiłabym przecież losu.....
Chłopiec ten miał zresztą grzywkę sięgającą do brody popodpinaną kilkoma spinkami - nie wiedziałam, że nie wolno obcinać włosów małym dzieciom.
Ooo, ja tez budzę przerażenie wśród żeńskiej części otoczenia, kładąc torebkę na podłodze. Ale o lustrze nic nie wiedziałam, wtajemnicz mnie, bo jeszcze ściągnę jakąś klątwę na moje dziecko!
Nie wiem o co chodzi, nie wytłumaczę Ci:( Ale po reakcji kuzyna, który podbiegł i wyrwał mi swego syna z rąk sądzę, że patrzenie w lustro grozi dziecku czymś naprawdę potwornym. -
No nadrobiłam i się Witam i się zegnam od razu bo jakaś nie wyspana dzisiaj jestem
Ruciu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
swoją drogą musze sprawdzić co oznacza 7 rocznica
Ola jak miło Cię widzieć
i reszczie Dziewczynek przesyłam buziole :*
Libra nie daj się bądź twardamauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
Sandraa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
I tylko dodam ze krwiowa równowaga wróciła i naszło mnie otrzeźwienie w czwartek na progesteron nie idę nie dam sięw ięcej kłóć przynajmniej w tym tygodniu
co ma być to będzie a ja idę pić kawę bo moje logiczne myslenie mnie zawodzi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Ferdra ja już mam Dużą Kawę i teraz czytam co Libra i Shagga80 na klikały i inne koleżanki bo buszowały widzę
ja najpierw przeczytałam co napisały a potem kawę sobie zrobiłam kolejnosc nie właściwa jak zawsze no ale cóż ja nigdy nie robie nic w normalnej kolejności
Kaja, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Ferda ,a ja kawa zrobiona w Pidzamie latam jeszcze już 3 kurier przed domem mamy i teraz chyba trzeba się ubrać bo kto wie kto jeszcze zawita
,ale czytałam ,że Fochy nawet były hehehehe
ja w sumie jak popatrze to tez w piżamie znaczy koszulka i getry już byłam z psem to tylko dres zarzuciłam i już mnie listonosz nawiedził ale On przyzwyczajony do moje dziwnego ubioru
a co do fochów cóż jak ziemia długa i szeroka zawsze były są i będą wazne żeby mówić sobie w prost co się czuje a nie owijać w bawęłnę i udawać ze jest sielankowo chociaz tak w cale nie jest, więc lepiej pewne rzeczy sobie od razu wyjaśniać oczyszcza to atmosferę i na jakąs chwilę wraca cisza spokój i miłosć
widac ze kawy nie skończyłam pićale ja dzisiaj chrzanie bez sensu
Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:A ja się właśnie dowiedziałam, że nasz synio musi mieć wycinane migdałki
Ale jak trzeba to trzeba...
Któraś z Was miała wycinane? Czy długo boli po operacji?
Mayuś moja Kinga będzie miała wycinany 3 migdał. Sąsiadka wycinała synowi, mówiła, że 2-3 dni dziecko dochodziło do siebie, bo trochę go gardło bolało, mieli nieprzespane noce, ale podobno da się przeżyć.
Sąsiadka bardziej to przezywała niż dziecko, ale to chyba jak każda matka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 09:01