X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ile jest u mnie stopni? Wiecie? Nie wiecie to ja wam powiem :D 31 stopni w cieniu !!

Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    sorry laski ze nie wczuwam sie w temat małych dupek i dużych gaci, ale ja tu przezywam moje pierogi, których żadna z Was nie skomentowała, że "ooo jak fajnie, ooo też bym zjadła, zazdroścmy ci żbiku"
    tak więc wiecie.
    foch.
    ;)

NO PRZECIEŻ MÓWIE ŻE JA SIE OBRAZIŁAM.

robicie mi słoik czy jak? (taka zabaw z dzieciństwa że wszyscy sobie rozmawiają ignorując jedną osobę i udając ze jej nie ma... nie znam podlejszej)

My dziś też będziemy jeść ruskie ...pewnie nie umywają się do Twoich i straaaaaaaaaaaaaaasznie Ci zazdroszczę, uwielbiam ruskie a najbardziej te swojej roboty, a nie jak moje z Biedry :/

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    sorry laski ze nie wczuwam sie w temat małych dupek i dużych gaci, ale ja tu przezywam moje pierogi, których żadna z Was nie skomentowała, że "ooo jak fajnie, ooo też bym zjadła, zazdroścmy ci żbiku"
    tak więc wiecie.
    foch.
    ;)

NO PRZECIEŻ MÓWIE ŻE JA SIE OBRAZIŁAM.

robicie mi słoik czy jak? (taka zabaw z dzieciństwa że wszyscy sobie rozmawiają ignorując jedną osobę i udając ze jej nie ma... nie znam podlejszej)

Nie znam takiej zabawy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiecie ile jest u mnie stopni? Wiecie? Nie wiecie to ja wam powiem :D 31 stopni w cieniu !!

A przyszło Ci do głowy,że może u kogoś właśnie leje deszcz i jest Mu w tym momencie najnormalniej przykro,że Ty masz pogodę?
    Wstydź się!!

Ola_czeka, Libra, Gunia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc skoro my o pierogach, lubię lubię, aczkolwiek zastanawiam się trzy razy zanim kupię te z mięsem, domyślając się co za MOM w nich umieścili. A czasem w błogiej nieświadomości lubię się nimi objeść...
    Na odchodnym zadam Wam pewne nurtujące mnie pytanie... Czym się różnią kopytka od szarych klusek?

Jutro odczytam Wasze odpowiedzi, bo już się zmywam :) Pa!

PS) zbikowa - może być? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 13:31

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

A przyszło Ci do głowy,że może u kogoś właśnie leje deszcz i jest Mu w tym momencie najnormalniej przykro,że Ty masz pogodę?
    Wstydź się!!

A Tobie przyszło do głowy, że jak wygrzewałaś się u mamy na słońcu, to ja siedziałam w dwóch bluzach w domu? :P

Wstydź się ! :D haha teraz ja mam lepiej :D

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No więc skoro my o pierogach, lubię lubię, aczkolwiek zastanawiam się trzy razy zanim kupię te z mięsem, domyślając się co za MOM w nich umieścili. A czasem w błogiej nieświadomości lubię się nimi objeść...
    Na odchodnym zadam Wam pewne nurtujące mnie pytanie... Czym się różnią kopytka od szarych klusek?

Nie znam klusek szarych...znam kluski w dziurką i jedne od drogich różnią się mąką jaką dodaje się do nich...chyba :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 13:35

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Wstydź się!!

A Tobie przyszło do głowy, że jak wygrzewałaś się u mamy na słońcu, to ja siedziałam w dwóch bluzach w domu? :P

Wstydź się ! :D haha teraz ja mam lepiej :D

Hehehe
    EDIT:
    1:0 dla Ciebie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 13:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

O jezu pierwsze słyszę o szarych kluskach o.O A co to takiego? Zdążyłam wygooglować że są popularne w WLKP.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie,to mnie termometr na pulpicie windowsa mówi,że w moim mieście jest 26 stopni...ale ja uważam,że może i być 31 :P

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różnica między kopytkami a szarymi kluskami jest taka, że te pierwsze robiła moja mama a drugich nie.
    wszystko jasne?

no skoro w końcu podniosłyście temat, postanawiam że daje Wam drugą szansę i się odobrażam!
    :)

Rucia, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wiem :D
    Szare kluski robi się ze starch surowych ziemniaków a kopytka z ugotowanych :D yes yes yes nagroda będzie? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

O jezu pierwsze słyszę o szarych kluskach o.O A co to takiego? Zdążyłam wygooglować że są popularne w WLKP.

Aż też wygoogluję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki uciekam, padam na twarz, idę trochę odsapnać i zjeść zupę, bo te leniwe jakoś przeszły i nawet ich nie poczułam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaaaa to znam te kluski!
    U nas mówimy kluski zżynane :) I robiłam je całkiem niedawno robi się je z "ciasta" jak na placki ziemniaczane ale znacznie gęstszego (więcej mąki pszennej dodaję) i potem zżyna się je do gotującej wody, stąd u nas ta nazwa (tzn my tak w domu mówimy,a nie wiem,jak inni mówią a danie to przywiózł mój Ojczym,ze swoich stron, z Mazowsza za Płockiem), a kopytka ja robię z gotowanych ziemniaków EDIT (plus mąka pszenna z mąką ziemniaczaną). Tyle wiem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 13:39

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, i Ty w Poznaniu mieszkasz? Wstyd.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczynki uciekam, padam na twarz, idę trochę odsapnać i zjeść zupę, bo te leniwe jakoś przeszły i nawet ich nie poczułam :(

Uciekam i ja...po tym jak nie-obraziłam Was, poszłam sobie i z Młodym zjedliśmy ugotowany w tak zwanym międzyczasie krupniczek..a pozmywać się samo nie chce...

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    U nas mówimy kluski zżynane :) I robiłam je całkiem niedawno robi się je z "ciasta" jak na placki ziemniaczane ale znacznie gęstszego (więcej mąki pszennej dodaję) i potem zżyna się je do gotującej wody, stąd u nas ta nazwa (tzn my tak w domu mówimy,a nie wiem,jak inni mówią a danie to przywiózł mój Ojczym,ze swoich stron, z Mazowsza za Płockiem), a kopytka ja robię z gotowanych ziemniaków EDIT (plus mąka pszenna z mąką ziemniaczaną). Tyle wiem :P

wszystko ok, tylko to są kluski LANE
    zżynać to można na kartkówce z chemii za co dostać dwie pały (za zżynanie i wiedze, czy piszę o sobie? no skąd!)

Rucia, Gunia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a nie przyszło Wam do głowy, że może ja nie mam internetu i nie mam jak googlować? Chyba serio odejdę z Ovu.

Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Shagga_80 wrote:

wszystko ok, tylko to są kluski LANE
    zżynać to można na kartkówce z chemii za co dostać dwie pały (za zżynanie i wiedze, czy piszę o sobie? no skąd!)

Lane kluski z ziemniaków?! Ty już lepiej zostać przy kupnych pierogach, ok?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

‹‹ 2682 2683 2684 2685 2686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ