plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Kajusia, a co Ty taka milcząca dziś?
A ja zalatana jestem i urlop szykuje z moim ....
Jak sobie radzi kot-inwalida?
Brak słów w sobotę był , a oko teraz całe czerwone jeśli mogę nazwać to okiem ....szlaja się po wsi i tylko go słychać jak tam się bije .... -
Czemu mi nikt nie powiedział że Kasia Cichopek jest w ciąży?
W ogóle wyobrażacie sobie, że np taka Plemniczka albo Mayusia jest na prawde Kasią Cichopek i sie nie przynaje nam tu, że sława, pieniądze, flesze itp?
sorki, wyobraźnia mnie poniosła. ;P
Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:Teraz mam pytanie ile wizyt jest przy monitoringu ? wiecie może ?!?
Ja zwykle miałam trzy, czasem 4 jak sprawdzaliśmy czy pękło. Zwykle kasę brał raz, więc nie zrujnował mnie.
Jessooo ta moja odpowiedź strasznie brzmi wyrwana z kontekstu, nie....?zbikowa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Czemu mi nikt nie powiedział że Kasia Cichopek jest w ciąży?
W ogóle wyobrażacie sobie, że np taka Plemniczka albo Mayusia jest na prawde Kasią Cichopek i sie nie przynaje nam tu, że sława, pieniądze, flesze itp?
sorki, wyobraźnia mnie poniosła. ;P
Nie papuguj, ok? Nie papuguj, Pani "Ja jestem śmieszniejsza".Shagga_80, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kurde noooo i zapomniałam co miałam Wam napisać, muszę wracać tych kilka stron
Oczywiście Plemniczce składam gratulację gratulacje z racji ujawnienia się Córci;)
Shagga, chciałabym być taką Rozsądną Mamą, jak Ty, serio (pominę fakt, że w ogóle chciałabym być mamą i jakbym miała wybierać - Mama-szurnięta i nadgorliwa, a Nie-Mama to się głęboko nad tym muszę zastanowić...)
Jak się leczy uzależnienie od Forum? Po pracy przyciągnęłam laptop do kuchni żeby przygotować obiad i Was czytać!!!Ilona, plemniczka, aisa, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyPlemniczko wpadam i tu powiedzieć,że baaaaaaaaaardzo się z Twoich wieści
Zbikowa, jednak przylazła @ ?...ehhh, Wy to chyba robicie na złość!
My właśnie wróciliśmy z zakupów na środę, Młody właśnie wypakowuje mi zakupyA Stary pojechał pożyczyć stół na imprezę (swoją drogą to coś za długo Go nie ma już!) i odstawić auto do mechanika, niech mi się nie waży nie odebrać go jutro!!!!!!!!!
Kopciuszku, widzę,że i Ty sporo przeszłaś z Młodym...a Twoja historia tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że jak my Matki nie będziemy czujne to kto...ja jakiś czas temu byłam w Banku i babka, która nas obsługiwała patrzy na Młodego w okularach i pyta "jakie ma szkła, od kiedy nosi" a potem dodaje, "jaka ja jestem zła,że mojemu dopiero jak miał 6 lat wykryli wadę wzroku a dotąd wszystkie bilanse przechodził i nikt nic nie zauważył, a teraz ma okulary jak denka od słoika...może jakby miał wcześniej stwierdzoną wadę,to nie rozwinęłaby się aż tak"...a dodam,że mój też bilans 2 latka przeszedł bez problemowo a wszyscy dookoła mówili "co Ty wymyślasz,gdzie Mu oczko ucieka?" i gdyby nie moja intuicja i upór to nie wiedziałabym,że dziecko ma wadę wzroku..teraz mam nadzieję,że wada się cofnie a przede wszystkim nie pogorszy się.
I teraz uciekam. Młody wszystkiego sam nie zrobi...niestetyOla_czeka, Ilona, plemniczka, kopciuszek126, zbikowa, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Kurde noooo i zapomniałam co miałam Wam napisać, muszę wracać tych kilka stron
Oczywiście Plemniczce składam gratulację gratulacje z racji ujawnienia się Córci;)
Shagga, chciałabym być taką Rozsądną Mamą, jak Ty, serio (pominę fakt, że w ogóle chciałabym być mamą i jakbym miała wybierać - Mama-szurnięta i nadgorliwa, a Nie-Mama to się głęboko nad tym muszę zastanowić...)
Jak się leczy uzależnienie od Forum? Po pracy przyciągnęłam laptop do kuchni żeby przygotować obiad i Was czytać!!!
Jak znajdziesz sposób na uzależnienie to daj znać
A ja póki co dziękuję za komplementIlona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia - 100 lat, spełnienia najskrytszych marzeń, duuuużo radości i Fasolineczki oczywista!
Kfatus - super czytać, że domek już stoi i już, już niedługo będziesz go urządzać(też o tym marzę).
Hmmmm... Wydaje mi się, że opłacona położna nie załatwi sprawy. Moja koleżanka chodziła prywatnie do lekarza (do Polikliniki...), tam tez miała rodzić - naturalnie, gdy pojechała rodzić, kilka godzin się męczyła ze skurczami itp., podali jej oksytocynę na wywołanie porodu, podłączona cały czas była do KTG i czekali... Po jakimś czasie zadecydowali, że dość męczenia dziewczyny (ona oczywiście wykończona szlochała), trzeba robić cesarkę i okazało się, że Mały był dwa razy owinięty pępowiną... i tak niewiele od tragedii... Inna znajoma - nic nie płaciła, rodziła w szpitalu, też przemęczyła się noc w szpitalu, podłączona do KTG, no i ni z tego ni z owego - na blok i cięcie (jak się okazało - serduszko przestało bić) i tez owinięty chłopak pępowiną! Nie ma rady, o! Nikomu nie życzę bo to jest naprawdę straszne przeżycie (sama nie przeżyłam, ale wyobraźnia działa). Co nie zmienia faktu, że bez podłechtania pielęgniarek, położnej czekoladkami, kawami itp. to raczej nawet bokiem nie spojrzą na rodzącą, a tak, w razie akcji poinformują lekarza...
Shagga przecudnie wyglądasz, a zwłaszcza Twój brzunio... No i jak możesz to się przyznaj wreszcie, że masz 23 lata, a nie tu w nicku rocznik 80' - będę wdzięczna... a jeśli naprawdę '80- to błagam, nie fotografuj jakiejś Młodocianej bo wpadam w kompleksy:/
Długości "drugich palców" u stóp nie komentuję, bo niestety paluch i ten drugi mam tylko równechlip, chlip, chlip... buuuu
U mnie nadal lato w pełnej krasie, duszno było w dzień, ale teraz przyjemny wiaterek wieje i słoooońceeee:)
Aisa, serdecznie Cię pozdrawiam, poszłam za Twym przykładem dziś i postanowiłam skomentować większość Dziewczyn w jednym poście! P.s. Lubię Cię :*
Ann2224 fajne te Twoje posty, pisz więcej:)
Kaja... urlop... mmmm... cóż... zazdroszczę!!! Mój pewnie tradycyjnie we wrześniu na jakiejś boskiej plaży (mam czas schudnąć) (yh, wszystkie wiemy, jak to się smutno skończy:()
Fedra, jednak bym się cieszyła, gdybyś dała komuś sms-kiem znać co i jak i ten Ktoś by nam tu napisał... ale myślę, że będziesz miała tyle "Powera" po wizycie, że sama nam napiszesz
Ola wypytuje o Kota-inwalidę, a podobno nie ich nie lubi..., tzn. przerażają Ją ich oczy - czyli Ola-masochistka?!:o
Żbiku - gratuluję błotnej płukanki na praniu, życzę by ten Nowy Cykl był Twym ostatnim
A spotkań Waszych nie komentuję bo do mnie tu nikt nie przyjedzie
Karoam wyślę książkę, gdy "odpalę" swego starego, wysłużonego, mulastego kompa...
P.s. Brakuje mi Dodi bardzo, i Libry też... Pozdrówcie, jak macie kontakt.
Idę jeść gulasz, paaaaaa :*Shagga_80, Ola_czeka, zbikowa, aisa, karoam, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...