plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, tak, a teraz analizujecie o co tej kozie chodziło...
Co Wam powiem, to powiem, Gulasz wyszedł zarąbisty i jestem z niego dumna, o! Bo nienawidzę gotować. I mało kiedy smakuje mi to, co przyrządzę.
Żbikowa - czytaj przez palce - gulasz też jest Pomidorowy ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 17:31
zbikowa, aisa, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Guniu, też Cię lubię
:* Fajnie, że gulasz wyszedł
Żbiczku, przykro mi, że @ przylazł
U mnie pogoda się poprawiła i znajomi przyjechali na grila. Posiedzieliśmy i było miło. Teraz M piecze chleb a ja zajrzałam do Was, ale zaraz uciekam..
Miłego wieczoru!Gunia, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
No więc, to moje doniczusie, puste, ale zadbam o ich wnętrze jak wrócę do Polski:
http://imageshack.us/f/826/doniczki.jpg/
Nadmienię, że za zestaw zapłaciłam 4 funty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 19:08
Gunia, zbikowa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Tu są koty, które kupiłam nikt nie wie czemu, bo nie lubię kotów, ale te jakoś do mnie przemówiły - 1 funt za 2 sztuki. Może będą na prezent, a może zostaną przez zasiedzenie. Aranżacja książek naprędce, nie myślcie sobie, że w wolnej chwili sięgam po Tołstoja.
http://imageshack.us/photo/my-images/69/kotyt.jpg/Gunia, zbikowa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Wniosek nr 1 z wklejania zdjęć:
Jeśli nazywasz zdjęcie - unikaj polskich liter, w przeciwnym wypadku zamiast słowa "ciężarki" wyjdzie "ciarki".
Wniosek nr 2 z wklejania zdjęć:
Chcę do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 19:13
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Idę spać.
W związku ze zbliżającą się burzą ciśnienie spadło tak nagle, że Luby w oczekiwaniu na wolną łazienkę zasnął w fotelu... i nie dam rady Go obudzić...
Aha, postanowiłam oszczędzać pisanie ponieważ za dwanaście postów stanę się Autorytetem, a tego przecież nie chcemy
Olu, też bym chciała byś już wróciła, z kotami
Dobranoc, Dziewczętaaisa, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
A propo kotów, widziałam ostatnio w sklepie zestaw kubków z kociakami, ale jakoś nie kupiłam... Może następnym razem... zobaczymy...
Olu, super rzeczy kupiłaś!!
Uciekam do M. Zrobił popcorn i chce jakiś film obejrzeć. Napiję się winka (niestety nie z lidla) i będzie miły wieczór
Słodkich snów wszystkim życzęOla_czeka, Fedra, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola udaje, że nie lubi kotów, ale przy każdej nadarzającej się okazji kupuje rzeczy z motywem kociaków
Nazwy zdjęć w ogóle ciekawe wyszły, kotyt, ciarki i ksikau
Raz człowieka podkusi i zaraz takie mocne słowa...Shagga_80 lubi tę wiadomość