plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 wrote:No tak, widać,że Kaję i Kiti trzeba okrzyczeć!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie podanie do Fedry o zmianę w tabelce??????????
nooo najlepiej krzyczec ja sie zamkne w sobie
Łamiecie punkt regulaminu, a to już wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki grzech!!!!!!!zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:ooooooooooooooo wiem te zafalokowane za malo dmuchaja hehehehehehehe i pewnie temu tak nam nie idzie hihihihihihihi
No tak, zwal na mnie!
A ja tylko przypominam,że przykre wieści o nadejściu @ mieliśmy zgłaszać Fedrze,coby w tabelce był porządek!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWosebko cholera jasna u Ciebie jak nic jest fasolka ! 6 dpo spadek, czyli zagnieżdżenie, 7 dpo plamienie a dziś taki skok !!!!!!!!!!!!!!!!
To moja teoria która ma się sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 05:30
Selena, Shagga_80, jeju, zbikowa, Fedra, aisa, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wosebko cholera jasna u Ciebie jak nic jest fasolka ! 6 dpo spadek, czyli zagnieżdżenie, 7 dpo plamienie a dziś taki skok !!!!!!!!!!!!!!!!
To moja teoria która ma się sprawdzić
Ruciu obyś miała racje;)ale wiesz ja zawsze miewam skok na jakieś 2 dni przed @...no może nie taki jak dzis..ale przejrzałam wykresy i prawie na kazdym jet..takze czekam..nawet chciałam dziś test zrobić..ale właśnie to mnie powstrzymało...jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Wosebko z tego co pamiętam nigdy nie miałaś takiego ładnego wykresu
I zazwyczaj plamiłaś dosyć często w fl
A tu jedno jedyne małe plamienie
Trzymam kciuki
No mi też nawet wykresik sie podoba:)no do piątku powinno się wszystko wyjaśnić:)ale kurde jeszcze nigdy nie miałam takiego przeczucia ze się nie udało...jeju, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ola przecież napisałam zmiany zgłaszmy Fedrze czyli Fedra nie robi samowolki tylko wpisuje zgodnie z życzeniem
Zbikowa no zaczynasz poczuciem humoru dorównywac Oli
No pewnie, super. Po prostu świetnie. To może ja już pójdę, skoro macie swoją Żbikową? Po co było to całe mamienie, że jestem dowcipna?! Przychodzi taka i zaczyna błyszczeć "humorem" przez duże hu.
Nie mogła być najmilsza? Najładniejsza? Nie mogła mieć najszybszego auta? Nie, ona musi mieć poczucie humoru. Jakby nie wiedziała, że poczucie humoru jest już zajęte!!
Wszędzie tak jest, zawsze to samo. Jak jestem w towarzystwie najszczuplejsza, to zaraz zjawia się ktoś chudszy, jak najlepiej gotuję, to zaraz jakaś przyjdzie i mówi, że spaghetti to wcale nie jest trudne danie.
A teraz to.
No nic dziewczyny, od dziś jestem najlepsza z algebry.plemniczka, Shagga_80, jeju, Effcia28, zbikowa, mala29_, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry
Zerkałam na wykres .. no i chyba mamy kolejna styczniową mamę..
A ja jutro jadę na rozmowę..Ale jakoś nie mam wygórowanych nadziei ...
No i słonce za oknem , więc cóż chcieć więcej..
No i chce już mierzyć temp. więc niech ten okres idzie już precz:) Bo chciałabym zobaczyć swój własny wykres i co tam się takiego dzieje ..mauysia, Selena, plemniczka, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Och Selenko, ja milczę jak zaklęta, bo organizm kobiety to taki Joker, że lubi człowieka wkręcić a potem wybucha histerycznym chichotem i wiem, że bez względu co ja myślę, co myśli Rucia i co myślisz Ty - organizm ma już plan, więc możemy tylko czekać
Selena, mauysia, Shagga_80, jeju, aisa lubią tę wiadomość