X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laseczki,

Plemniczko - piękna czarna kropa :) Za parę dni w tej czarnej kropie zapewnie pojawi się biała mniejsza kropa, a potem już z górki :)

Ola - to Wy w lesie macie tę chatkę??? No to wracajta czemprędzej, ja już zapisuję moją rodzinę na turnus :) A teraz podczas Waszej nieobecności możemy jeździć doglądać włości, żeby dom nie popadł w ruinę. No i fajne zakupy z targu. Trzymadełko na książkę podoba mi się najbardziej - zawsze wkurzają mnie te zamykające się strony! A reszta fajna, ale do podziwiania - ja bym sama pewnie nie wpadła na zakup tych pozostałych bibelotów :)

A co do początków neta... Racja - kupowało się czas w kafejkach internetowych, czasem też łaziłam do kolegi, który miał internet (który to był rok - chyba koło 1996/7) i nawet korzystałam u niego z IRC-a :D na którym wyhaczałam jakichś kolesi z zagramanicy i z nimi pisałam. A potem pierwsze filmy na DivX... Pamiętam że mój pierwszy pirat na płytce to był - jakżeby inaczej - Matrix :)

Selena, plemniczka, Shagga_80, jeju, zbikowa, mala29_, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą wykres bardzo ładny, ale jak mówisz - miewałaś już takie, więc w napięciu czekamy na piątek. Miło by było, gdybyś dołączyła do Plemniczki, reszta z nas musiałby przecież iść za przykładem nestorek :)

Selena, Shagga_80, jeju, mala29_, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Och Selenko, ja milczę jak zaklęta, bo organizm kobiety to taki Joker, że lubi człowieka wkręcić a potem wybucha histerycznym chichotem i wiem, że bez względu co ja myślę, co myśli Rucia i co myślisz Ty - organizm ma już plan, więc możemy tylko czekać ;)

No właśnie Olcia masz rację:)jeśli coś zakiełkowało to i tak sie o tym dowiem:)a teraz staram się skupić na czym innym:)i nie myśle o tym:)
    a wogóle to nasza Fedra wczoraj miała wizyte..i ja pytam..czemu nic nie napisała na ten temat???

Shagga_80, jeju, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No słuchajcie lasencje, wtopka... Zapomniałyśmy sobie z Dorą strzelić fotki :( :( :( DONT LINCZ MI!
    Ale spotkanko baaaardzo przyjemne, choć w kawiarni był zepsuty ekspres do kawy :) No i miałam tez przyjemność poznać męża Dory. Bardzo mile spędzone 2 godzinki :) Państwo Dorowie mają od zeszłego weekendu chrześniaka w P-niu, więc domyślam się, że będzie jeszcze okazja do cyknięcia słit foci ze spotkania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 06:13

Rucia, Selena, Shagga_80, Effcia28, jeju, zbikowa, mala29_, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hejka laseczki,

Plemniczko - piękna czarna kropa :) Za parę dni w tej czarnej kropie zapewnie pojawi się biała mniejsza kropa, a potem już z górki :)

Ola - to Wy w lesie macie tę chatkę??? No to wracajta czemprędzej, ja już zapisuję moją rodzinę na turnus :) A teraz podczas Waszej nieobecności możemy jeździć doglądać włości, żeby dom nie popadł w ruinę. No i fajne zakupy z targu. Trzymadełko na książkę podoba mi się najbardziej - zawsze wkurzają mnie te zamykające się strony! A reszta fajna, ale do podziwiania - ja bym sama pewnie nie wpadła na zakup tych pozostałych bibelotów :)

A co do początków neta... Racja - kupowało się czas w kafejkach internetowych, czasem też łaziłam do kolegi, który miał internet (który to był rok - chyba koło 1996/7) i nawet korzystałam u niego z IRC-a :D na którym wyhaczałam jakichś kolesi z zagramanicy i z nimi pisałam. A potem pierwsze filmy na DivX... Pamiętam że mój pierwszy pirat na płytce to był - jakżeby inaczej - Matrix :)

Nie nie nie, nie w lecie i nie mówię tego po to, by Cię odstraszyć:) Dom we wsi, tylko na przeciwko domu mały gaik. A tak, to jak na wsi - droga i domy po obu stronach.

Ale zapraszam serdecznie Was wszystkie. Mamy mnóstwo pokoi (pokojów?), projekt wybieraliśmy na etapie, kiedy myślałam, że będziemy mieć rodzinę wielodzietną :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 06:15

Shagga_80, jeju, mala29_, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Rucia wrote:
    Selenka była by pierwszą lutową mamą :)

Ruciu no detektor mi pokazuje ze jeśli jestem w ciąży to termin 29 styczeń...

Aha, czyli zamykałabyś styczniową listę :)

jeju lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, Fedra ma dziś wizytę.

Selena, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Hejka laseczki,

Nie nie nie, nie w lecie i nie mówię tego po to, by Cię odstraszyć:) Dom we wsi, tylko na przeciwko domu mały gaik. A tak, to jak na wsi - droga i domy po obu stronach.

No dobra, tak czy inaczej wracajcie już, bo czuję w kościach, że cierpisz na syndrom Mickiewicza, czyli na obczyźnie czujesz się jak wygnaniec. Czekamy!

PS) Tym bardziej że w perspektywie masz mieszkanie w TAKIM FAJNYM, WŁASNYM DOMKU!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 06:15

jeju, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No słuchajcie lasencje, wtopka... Zapomniałyśmy sobie z Dorą strzelić fotki :( :( :( DONT LINCZ MI!
    Ale spotkanko baaaardzo przyjemne, choć w kawiarni był zepsuty ekspres do kawy :) No i miałam tez przyjemność poznać męża Dory. Bardzo mile spędzone 2 godzinki :) Państwo Dorowie mają od zeszłego weekendu chrześniaka w P-niu, więc domyślam się, że będzie jeszcze okazja do cyknięcia słit foci ze spotkania.

Nie zapomnijcie zrobić dzióbków!

Selena, jeju lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Hejka laseczki,

No dobra, tak czy inaczej wracajcie już, bo czuję w kościach, że cierpisz na syndrom Mickiewicza, czyli na obczyźnie czujesz się jak wygnaniec. Czekamy!

PS) Tym bardziej że w perspektywie masz mieszkanie w TAKIM FAJNYM, WŁASNYM DOMKU!

Przejrzałaś mnie :(

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś, jak się dziś czujesz?

jeju lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebko, Fedra ma dziś wizytę.

o widzisz a ja byłam pewna że w tym samym dniu co Plemniczka..:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop :) Wosebko az mi sie oczy zaswiecily na zielono jak spojrzalam dzis na twoj wykres... kiedy masz termin @? ajajajaj niechze to bedzie TO!

Selena, jeju, mala29_, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysiu a kiedy pojawia sie ta biala kropka, czyli serduszko tak?

jeju, mala29_, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauyś, jak się dziś czujesz?

Katar niestety nadal pustoszy moje nozdrza :( Ale gardło jakby mniej boli, więc jest szansa, że idzie ku lepszemu. Zauważyłam jedno - w pracy objawy się pogarszają :)

Na razie zaopatrzyłam się w różne naturalnie specyfiki: szprycuję się herbą z miodem i cytrą, no i sokiem z hyćki :)

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wspomnień z początków neta, to ja czatowałam na yahoo z punkiem z Arizony, którego imienia nie pomnę oraz ze Stefano z Włoch, a odbywało się to z kafejki internetowej w osiedlowym domu kultury :) A potem przez kilka lat czatowałam na WP na czacie Film, super ekipa tam była.

Ech...

Shagga_80, mauysia, Rucia, jeju, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    mauysiu a kiedy pojawia sie ta biala kropka, czyli serduszko tak?

Chyba to jest tak, że czarny pęcherzyk to pęcherzyk ciążowy, a biały to już zarodek (ale może mylę pojęcia...). Pamiętam, że było widać mój zarodek na USG w 5t5d, miał 2 mm.

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Hop hop :) Wosebko az mi sie oczy zaswiecily na zielono jak spojrzalam dzis na twoj wykres... kiedy masz termin @? ajajajaj niechze to bedzie TO!

Hej Plemniczko:)kochana ciesze sie ze juz widać pecherzyk u Ciebie:)oby teraz szybko pojawiło się serduszko:)no termin @ według owu mam jutro..ale według mnie 24.05..

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A co do wspomnień z początków neta, to ja czatowałam na yahoo z punkiem z Arizony, którego imienia nie pomnę oraz ze Stefano z Włoch, a odbywało się to z kafejki internetowej w osiedlowym domu kultury :) A potem przez kilka lat czatowałam na WP na czacie Film, super ekipa tam była.

Ech...

A ja chyba - nie wiedzieć czemu - koncentrowałam się na kolesiach z Bałkanów ;)

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko a jak dlugą masz zawsze faze lutealna?

jeju lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2841 2842 2843 2844 2845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ