plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka laseczki,
Plemniczko - piękna czarna kropaZa parę dni w tej czarnej kropie zapewnie pojawi się biała mniejsza kropa, a potem już z górki
Ola - to Wy w lesie macie tę chatkę??? No to wracajta czemprędzej, ja już zapisuję moją rodzinę na turnusA teraz podczas Waszej nieobecności możemy jeździć doglądać włości, żeby dom nie popadł w ruinę. No i fajne zakupy z targu. Trzymadełko na książkę podoba mi się najbardziej - zawsze wkurzają mnie te zamykające się strony! A reszta fajna, ale do podziwiania - ja bym sama pewnie nie wpadła na zakup tych pozostałych bibelotów
A co do początków neta... Racja - kupowało się czas w kafejkach internetowych, czasem też łaziłam do kolegi, który miał internet (który to był rok - chyba koło 1996/7) i nawet korzystałam u niego z IRC-ana którym wyhaczałam jakichś kolesi z zagramanicy i z nimi pisałam. A potem pierwsze filmy na DivX... Pamiętam że mój pierwszy pirat na płytce to był - jakżeby inaczej - Matrix
Selena, plemniczka, Shagga_80, jeju, zbikowa, mala29_, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą wykres bardzo ładny, ale jak mówisz - miewałaś już takie, więc w napięciu czekamy na piątek. Miło by było, gdybyś dołączyła do Plemniczki, reszta z nas musiałby przecież iść za przykładem nestorek
Selena, Shagga_80, jeju, mala29_, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Och Selenko, ja milczę jak zaklęta, bo organizm kobiety to taki Joker, że lubi człowieka wkręcić a potem wybucha histerycznym chichotem i wiem, że bez względu co ja myślę, co myśli Rucia i co myślisz Ty - organizm ma już plan, więc możemy tylko czekać
No właśnie Olcia masz rację:)jeśli coś zakiełkowało to i tak sie o tym dowiem:)a teraz staram się skupić na czym innym:)i nie myśle o tym:)
a wogóle to nasza Fedra wczoraj miała wizyte..i ja pytam..czemu nic nie napisała na ten temat???Shagga_80, jeju, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
No słuchajcie lasencje, wtopka... Zapomniałyśmy sobie z Dorą strzelić fotki
DONT LINCZ MI!
Ale spotkanko baaaardzo przyjemne, choć w kawiarni był zepsuty ekspres do kawyNo i miałam tez przyjemność poznać męża Dory. Bardzo mile spędzone 2 godzinki
Państwo Dorowie mają od zeszłego weekendu chrześniaka w P-niu, więc domyślam się, że będzie jeszcze okazja do cyknięcia słit foci ze spotkania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 06:13
Rucia, Selena, Shagga_80, Effcia28, jeju, zbikowa, mala29_, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hejka laseczki,
Plemniczko - piękna czarna kropaZa parę dni w tej czarnej kropie zapewnie pojawi się biała mniejsza kropa, a potem już z górki
Ola - to Wy w lesie macie tę chatkę??? No to wracajta czemprędzej, ja już zapisuję moją rodzinę na turnusA teraz podczas Waszej nieobecności możemy jeździć doglądać włości, żeby dom nie popadł w ruinę. No i fajne zakupy z targu. Trzymadełko na książkę podoba mi się najbardziej - zawsze wkurzają mnie te zamykające się strony! A reszta fajna, ale do podziwiania - ja bym sama pewnie nie wpadła na zakup tych pozostałych bibelotów
A co do początków neta... Racja - kupowało się czas w kafejkach internetowych, czasem też łaziłam do kolegi, który miał internet (który to był rok - chyba koło 1996/7) i nawet korzystałam u niego z IRC-ana którym wyhaczałam jakichś kolesi z zagramanicy i z nimi pisałam. A potem pierwsze filmy na DivX... Pamiętam że mój pierwszy pirat na płytce to był - jakżeby inaczej - Matrix
Nie nie nie, nie w lecie i nie mówię tego po to, by Cię odstraszyćDom we wsi, tylko na przeciwko domu mały gaik. A tak, to jak na wsi - droga i domy po obu stronach.
Ale zapraszam serdecznie Was wszystkie. Mamy mnóstwo pokoi (pokojów?), projekt wybieraliśmy na etapie, kiedy myślałam, że będziemy mieć rodzinę wielodzietnąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 06:15
Shagga_80, jeju, mala29_, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Hejka laseczki,
Nie nie nie, nie w lecie i nie mówię tego po to, by Cię odstraszyćDom we wsi, tylko na przeciwko domu mały gaik. A tak, to jak na wsi - droga i domy po obu stronach.
No dobra, tak czy inaczej wracajcie już, bo czuję w kościach, że cierpisz na syndrom Mickiewicza, czyli na obczyźnie czujesz się jak wygnaniec. Czekamy!
PS) Tym bardziej że w perspektywie masz mieszkanie w TAKIM FAJNYM, WŁASNYM DOMKU!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 06:15
jeju, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No słuchajcie lasencje, wtopka... Zapomniałyśmy sobie z Dorą strzelić fotki
DONT LINCZ MI!
Ale spotkanko baaaardzo przyjemne, choć w kawiarni był zepsuty ekspres do kawyNo i miałam tez przyjemność poznać męża Dory. Bardzo mile spędzone 2 godzinki
Państwo Dorowie mają od zeszłego weekendu chrześniaka w P-niu, więc domyślam się, że będzie jeszcze okazja do cyknięcia słit foci ze spotkania.
Nie zapomnijcie zrobić dzióbków!Selena, jeju lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Hejka laseczki,
No dobra, tak czy inaczej wracajcie już, bo czuję w kościach, że cierpisz na syndrom Mickiewicza, czyli na obczyźnie czujesz się jak wygnaniec. Czekamy!
PS) Tym bardziej że w perspektywie masz mieszkanie w TAKIM FAJNYM, WŁASNYM DOMKU!
Przejrzałaś mniejeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Mauyś, jak się dziś czujesz?
Katar niestety nadal pustoszy moje nozdrzaAle gardło jakby mniej boli, więc jest szansa, że idzie ku lepszemu. Zauważyłam jedno - w pracy objawy się pogarszają
Na razie zaopatrzyłam się w różne naturalnie specyfiki: szprycuję się herbą z miodem i cytrą, no i sokiem z hyćkijeju lubi tę wiadomość
-
A co do wspomnień z początków neta, to ja czatowałam na yahoo z punkiem z Arizony, którego imienia nie pomnę oraz ze Stefano z Włoch, a odbywało się to z kafejki internetowej w osiedlowym domu kultury
A potem przez kilka lat czatowałam na WP na czacie Film, super ekipa tam była.
Ech...Shagga_80, mauysia, Rucia, jeju, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:mauysiu a kiedy pojawia sie ta biala kropka, czyli serduszko tak?
Chyba to jest tak, że czarny pęcherzyk to pęcherzyk ciążowy, a biały to już zarodek (ale może mylę pojęcia...). Pamiętam, że było widać mój zarodek na USG w 5t5d, miał 2 mm.jeju lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Hop hop
Wosebko az mi sie oczy zaswiecily na zielono jak spojrzalam dzis na twoj wykres... kiedy masz termin @? ajajajaj niechze to bedzie TO!
Hej Plemniczko:)kochana ciesze sie ze juz widać pecherzyk u Ciebie:)oby teraz szybko pojawiło się serduszko:)no termin @ według owu mam jutro..ale według mnie 24.05..jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A co do wspomnień z początków neta, to ja czatowałam na yahoo z punkiem z Arizony, którego imienia nie pomnę oraz ze Stefano z Włoch, a odbywało się to z kafejki internetowej w osiedlowym domu kultury
A potem przez kilka lat czatowałam na WP na czacie Film, super ekipa tam była.
Ech...
A ja chyba - nie wiedzieć czemu - koncentrowałam się na kolesiach z Bałkanówjeju lubi tę wiadomość