plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana Fredziu modle sie za Ciebie:)i wierze ze jeszcze fasoleczka sie pokaże:)musi być dobrze:)a ta lekarka jakaś nie poważna chyba..przecież każda ciąża i każda kobieta jest inna..ja trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze:)
Ilona, mauysia, plemniczka, aisa, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:W trosce o moją serdeczna przyjaciółkę Żbikową zarządzam, że od dziś słowo PO-MI-DO-ROWKA zastępujemy słowem "aftermetogroove".
Olka ty masz z deklem, to oficjalne.
Jakby kto nie zrozumiał to : wpisałam w słownik
"after me to groove"
i wyszlo:
"po-mnie-do-rowka"
Mayusia a likopeny to po poznańsku?
I co Mauysiu, jak się teraz czujesz?! Seseseseseses <grzmot za oknem, błyskawica rozjaśnia ponure wnętrze>
Czuję się dobrze, bo mi jeszcze nikt tu nie powiedział, że mam z deklemEffcia28, Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mayuś miałam ci wysłać smsa z newsem , ale mój telefon odmówił współpracy
Na szczęście pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam po przyjściu tu o 7:30 było zajrzenie na selenkowy wykres
Niee no, po prostu rewelacja, ale dziewczyny się ucieszą jak wejdą
I JAK TAM WOSEBKO??? Opisz nam proces robienia testuno i reakcję męża!!!
Selena, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedruś, mogę w 100% napisać to, co Rucia, że głupia pinda Cię wystraszyła, a jesteś jeszcze na takim wczesnym etapie! Normalnie we łbie się nie mieści... Za godzinę wyniki bety - mam jeszcze godzinę na pomodlenie się za Ciebie...
Czekamy na pozytywne wieści!zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś miałam ci wysłać smsa z newsem , ale mój telefon odmówił współpracy
Na szczęście pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam po przyjściu tu o 7:30 było zajrzenie na selenkowy wykres
Mayuś:)zmierzyłam temp..dalej wysoka..więc sobie mysle a machne test...żeby wam pokazać ze nic z tego..a tu taka niespodzianka:)i pierwsze co to pomyślałam że dziewczyny moje kochane jednak miałąy racje..:)ide do m z testem..pokazuje mu...i tak jak zawsze jeszce on godzinke spi jak ja wstaje..to juz nie spał:)ale mówi że dopiero naprawde ucieszy sie jak beta bedzie pozytywna:)pierwszy test zrobiłam z allegro...dlatego potem ten drugi z apteki też walnęłam:)ale na tym z allegro lepsza krecha wyszła;)mauysia, Ilona, gocha04, Rucia, Kfjatus, aisa, Dodi, zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Wosebko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Co za nius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeju kochana tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matka Boska ma pełne ręce roboty w tym maju!!!!!!!!!!!!
mauysia, Ilona, Effcia28, Rucia, plemniczka, aisa, Dodi, jeju, zbikowa, Selena lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś miałam ci wysłać smsa z newsem , ale mój telefon odmówił współpracy
Mayuś:)zmierzyłam temp..dalej wysoka..więc sobie mysle a machne test...żeby wam pokazać ze nic z tego..a tu taka niespodzianka:)i pierwsze co to pomyślałam że dziewczyny moje kochane jednak miałąy racje..:)ide do m z testem..pokazuje mu...i tak jak zawsze jeszce on godzinke spi jak ja wstaje..to juz nie spał:)ale mówi że dopiero naprawde ucieszy sie jak beta bedzie pozytywna:)pierwszy test zrobiłam z allegro...dlatego potem ten drugi z apteki też walnęłam:)ale na tym z allegro lepsza krecha wyszła;)
No to w takim razie teraz tylko czekamy na wynik betyIlona lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś miałam ci wysłać smsa z newsem , ale mój telefon odmówił współpracy
Mayuś:)zmierzyłam temp..dalej wysoka..więc sobie mysle a machne test...żeby wam pokazać ze nic z tego..a tu taka niespodzianka:)i pierwsze co to pomyślałam że dziewczyny moje kochane jednak miałąy racje..:)ide do m z testem..pokazuje mu...i tak jak zawsze jeszce on godzinke spi jak ja wstaje..to juz nie spał:)ale mówi że dopiero naprawde ucieszy sie jak beta bedzie pozytywna:)pierwszy test zrobiłam z allegro...dlatego potem ten drugi z apteki też walnęłam:)ale na tym z allegro lepsza krecha wyszła;)
Ach ten niedowiarek! Ale niech mu będzie, zrobimy i betę!Ilona, Selena lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No dobra, to mi teraz wytłumaczcie, "Plemniczka, Staraczka i Tyśka":
Plemniczka to wiadomo :*
Ty Wosebko to Staraczka czy Tyśka?
Staraczka:)
dziekuje za gratki:)
no o 9 wychodze na przepustke do lab:)
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość