plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Shagga wycałuj i wyściskaj jutro swojego Jubilata od ciotek z forum
(to jutro jest ten ważny dzień w życiu Kubusia prawda?)
TakJutro o 12:05 skończy 3 latka
I już strasznie nie może się doczekać dmuchania świeczek
A Matka zawaliła i nie kupiła baterii do aparatuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 21:16
zbikowa, mauysia, sylwia1985, Effcia28, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Wiadomo, poważny wiek
Pewnie szybko Ci te 3 lata zleciały i jak dziś pamietasz ten dzień, co? A on już zupełnie niedługo będzie miał zarost, będzie wyższy od Ciebie i będzie mówił "Mama, ale weź nie rób mi obciachu!" jak go będziesz próbowała publicznie pocałowaćShagga_80, Ilona, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:zbikowa wrote:Shagga wycałuj i wyściskaj jutro swojego Jubilata od ciotek z forum
A Matka zawaliła i nie kupiła baterii do aparatu
a ja mam w tel jeszcze jego zdjęcia ze spotkania:)
uściskaj go od cioci Beatki i życz samych pogodnych dni:*Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, dosmażyłam 6 naleśników (choć niedawno dowiedziałam się,że lista gości skróciła się o Bratową Starego i Ich dwoje dzieci) i powinnam iść spać,bo rano po 6 pobudka...a tak teraz mi się nie chce...posłucham chwile Norah Jones...to tak wycisza
Ilona, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Wiadomo, poważny wiek
Pewnie szybko Ci te 3 lata zleciały i jak dziś pamietasz ten dzień, co? A on już zupełnie niedługo będzie miał zarost, będzie wyższy od Ciebie i będzie mówił "Mama, ale weź nie rób mi obciachu!" jak go będziesz próbowała publicznie pocałować
Całować już się nie lubi i strasznie się wyciera jak Go ktoś całujezbikowa, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:zbikowa wrote:Shagga wycałuj i wyściskaj jutro swojego Jubilata od ciotek z forum
A Matka zawaliła i nie kupiła baterii do aparatu
a ja mam w tel jeszcze jego zdjęcia ze spotkania:)
uściskaj go od cioci Beatki i życz samych pogodnych dni:*
On wciąż wspomina te kulki i "mówi", że był z Mamą, Ciocią, Babcią (choć zaraz dodaje,że Babci nie było) i Taty nie było...bo ostatnio kilka razy na dzień widzi w tv takie kulki
Jutro wyściskam Go oczywiście Ciotki, czy tego będzie chciał,czy nieLibra, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyApropo wspomnień, to wciąż pamiętam jak po tym strasznym wysiłku (jakim był poród) położyli mi Go na brzuchu i płakałam jak głupia...zresztą wyłam jeszcze dość długo...nawet na avatarowej fotce byłam zryczana
zbikowa, Ilona, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, zdominowałam chwilowo forum (a to zwykle działka Olki!) więc uciekam... Jeszcze przed snem pomodlę się, za fasolkę Fedrusi...a jutro czekam na same pozytywne wieści...i tak teraz sobie myślę,nawet gdyby ta beta była jutro wysoka to nie wydaje mi się,że to musi o czymś złym świadczyć! Będzie dobrze, jestem tego pewna!
zbikowa, Ilona, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ja tylko na moment...
Fedrusiu jestem z Toba myslami i GLEBOKO WIERZE W TO ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE... nie zawsze pecherzyk pojawia sie ksiazkowo- w tym a w tym dniu... u Plemniczki tez okazalo sie ze jest za wczesnie a po 3 dniach pokazal sie pecherzyk. U Ciebie tez tak bedzie!
Ilonko-a Tobie ogromnie gratuluje!!! Tak sie ciesze ze mamy kolejna fasolke...
Selenko- Witaj ponownie- dobrze ze wrocilas! Twoj wykres wyglada baaardzo ciekawie...;P
pozdrowienia dla wszystkich, pozapominalam juz co i do kogo mialam napisac bo oczy mi sie kleja (za duzo tego nadrabiania- tempo macie zabojcze...)wiec zmykam do lozeczka
buzki spijcie dobrze kobietki
Librus dobrze Cie bylo poczytac-wpadaj czesciej:)Shagga_80, mauysia, Ilona, Effcia28, plemniczka, aisa, zbikowa, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Libruś dzięki za informacje. Nie pamiętam kiedy tak się z rana wkurzyłam na ginekologa. Co za głupia baba! Po co od razu prorokować ciąże pozamaciczną? Przecież Fredzia jest w 4w.5d. i teoretycznie ciaza może być młodsza ( u mnie według USG jest młodsza o 5 dni ). Matko kochana jak ona biedna musiała się zmartwić
Fredzia jak to czytasz, to głowa do góry, zobaczysz, że będzie dobrze! Ja ci to obiecałam, i słowa dotrzymamNa moim przykładzie możesz być dopiero w 4 tygodniu, więc jeszcze nic straconego
Shagga_80, mauysia, Ilona, plemniczka, aisa, Kfjatus, Dodi, zbikowa, Blondi22, gadgeta, aga83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,dziewczynki z rana, my własnie będziemy po śniadanku zmykać do Łodzi...oczywiście mamy już poślizg czasowy
Buziaki dl Fedry, uszy do góry, Kochana! A Libra, Ty wiesz,że czekam na wieści.
PS. dziś Któraś ma urodziny - Kfjatus??? Boże wybaczcie
Tak czy inaczej wszystkiego naj naj najlepszegoplemniczka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 05:34
mauysia, Ilona, sylwia1985, gocha04, Effcia28, karoam, aisa, Kfjatus, Dodi, AGA 30, Blondi22, a-koczek, gadgeta, aga83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jak możesz kochana to zmiejsz te zdjęcia w jakimś programie bo ja musiałam sobie zmiejszyć rozdzielczość przeglądarki żeby zobaczyć te dwie piękne kreski
No własnie w pracy nie mam jak..a m nie pojecia jak to zrobić...plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny