X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Selena wrote:
    Ilona wrote:
    Selena wrote:
    Ilona wrote:
    Selenko a Ty kiedy testujesz?

No niewiem..Może jutro...o ile temp nie spadnie

To trzymam kciuki za Ciebie, musi sie udać ;D

No kciuki się przydadzą:)ale ja myśle że będzie jedna krecha...

Nie chce Cię nakrecac, okaże sie jutro. Trzeba myśleć pozytywnie, wiem, ze Tobie moze byc cieżko, ale ja będę i pewnie dziewczyny tez ;D &&&&&

Staram się myśleć pozytywnie:)ale też nie chce się potem zbytnio rozczarować...jutro się wszystko okaże:)

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ciekawe jak tam nasza Fedra:)mam nadzieję że wpadnie chć na chwilkę napisać jak wizyta:)no i wpisać sie do tabelki:)

Ilona, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez czekam na wieści od Fedry.

aisa lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaglądam, ale wciąż cisza...

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny, nie wiem jak wam mam to napisać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra była na usg... nie było widać pęcherzyka... jej ginka stwierdziła, że dzisiaj jest pierwszy dzień, w którym go powinno być widać... zaniepokoiła ją, że Fedra miała drugą wysoką betę (i ja osobiście tego nie kumam!)... miała zrobiona powtórną betę i jeżeli będzie powyżej 1000 będzie musiała iść do szpitala, bo to może być ciąża pozamaciczna

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra była na usg... nie było widać pęcherzyka... jej ginka stwierdziła, że dzisiaj jest pierwszy dzień, w którym go powinno być widać... zaniepokoiła ją, że Fedra miała drugą wysoką betę (i ja osobiście tego nie kumam!)... miała zrobiona powtórną betę i jeżeli będzie powyżej 1000 będzie musiała iść do szpitala, bo to może być ciąża pozamaciczna

Miejmy nadzieje..trzymam kciuki za pomyślność..przykra sprawa..nosz kurze. .

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic z tego nie rozumiem. czy jest jakaś data w którym dniu ciąży pęcherzyk musi być i basta? Czy nie jest jeszcze za wcześnie? Dlaczego wysoka beta ją zaniepokoiła? czy beta powyżej 1000 oznacza że pecherzyk powinien już być?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja wierzę, że będzie wszystko dobrze... że po prostu jest jeszcze za wcześnie i kolejne badania i usg wykażą, że bąbelek ma się świetnie!

Fedra na razie nie będzie wchodzić na forum, ale jakby się pojawiła dajcie jej mega wsparcie:*:*:*

zbikowa, Sandraa, aisa, Ilona, Shagga_80, Rucia, mauysia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Kochana za przekazanie informacji. a Ty sama trzymaj się i wracaj do nas szybko :*

Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy...wiem co to znaczy stracić aniolka. Wiec postaramy się wszystkie jak jeden maz .. :( wesprzeć ...ale wierzmy ze jest oki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Nic z tego nie rozumiem. czy jest jakaś data w którym dniu ciąży pęcherzyk musi być i basta? Czy nie jest jeszcze za wcześnie? Dlaczego wysoka beta ją zaniepokoiła? czy beta powyżej 1000 oznacza że pecherzyk powinien już być?

nie wiem, ja też tego nie rozumiem!!! ale kobieta kobiecie nie równa, tak jak ciąża ciąży! i nie u każdej kobiety wszystko musi przebiegać schematycznie, a ciąża się utrzyma... w to wierzę i w to pokładam nadzieje...
    już był tu przypadek, że lekarze powiedzieli, że nic z tego... a dzidzia niedługo przyjdzie na świat

zbikowa, Ilona, Shagga_80, aisa, mauysia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    Damy...wiem co to znaczy stracić aniolka. Wiec postaramy się wszystkie jak jeden maz .. :( wesprzeć ...ale wierzmy ze jest oki

Adela, nawet tak nie mów. Nie ma mowy o żadnej stracie, więc proszę unikaj takich słów.

zbikowa, Libra, Ilona, Shagga_80, aisa, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ledwo weszlam do domu odpalilam kompa by sprawdzic wiesci od Fedry, Fedra jeszcze moze nie byc pecherzyka. Mi gin wczoraj powiedzial ze wcale jeszcze nie musielismy dostrzec pecherzyka, ze jeszcze kilka dni moglo to potrwac. Tym bardziej ze jednak Fedrus ma o 1 dzien, a moze i wiecej mlodsza ciaze ode mnie, moglo dojsc troszke pozniej do zagniezdzenia.. nie ma co jeszcze sie zamartwiac. ja jestem dobrej mysli

zbikowa, Libra, Ilona, Shagga_80, aisa, gocha04, mauysia, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko gratuluje kochana!

Ilona lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, jeśli to czytasz - jesteśmy tu wszystkie jak wokół ogniska, myślimy o Tobie i wysyłamy Ci pozytywne fluidy tak jak Ty rozsyłasz nam wiruski.

zbikowa, Sandraa, Ilona, Shagga_80, aisa, mauysia, Dodi, Blondi22, aga83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:

nawet tak nie myśl!!!

Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że z dzidzią Fedry będzie wszystko ok.;* kochana 3mam kciuki;*
    I też myślę, ze to pewnie za wcześnie...

Wosebko, mam nadzieję ze jutro rano zobaczę + na Twoim wykresie i nie będzie to żarcik:):)

Ilonko, gratuluje:)

Dobranoc dziewczyny;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 20:29

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystkie uważamy że jest za wcześnie jeszcze po prostu.

adelajda82, Kaja, Ilona, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    adelajda82 wrote:

Adela, nawet tak nie mów. Nie ma mowy o żadnej stracie, więc proszę unikaj takich słów.

Ola ja wiem jakie jest życie..ale i u mnie nadzieja była lecz się nie udało..ale każdej kobiecie dopinguje i jak będzie trzeba pomogę w tym z czym sama się zmagalam..a nie jest łatwo...ja Olka wierze ze jest oki..dopoki nie ma nic na 100% to nie przesadzam sprawy..dlatego wysyłam jej mentalnie pozytywna energie by poczekała na wynik bety..:(

‹‹ 2864 2865 2866 2867 2868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ