plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Selena wrote:Ilona wrote:Selena wrote:Ilona wrote:Selenko a Ty kiedy testujesz?
No niewiem..Może jutro...o ile temp nie spadnie
To trzymam kciuki za Ciebie, musi sie udać
No kciuki się przydadzą:)ale ja myśle że będzie jedna krecha...
Nie chce Cię nakrecac, okaże sie jutro. Trzeba myśleć pozytywnie, wiem, ze Tobie moze byc cieżko, ale ja będę i pewnie dziewczyny tez&&&&&
Staram się myśleć pozytywnie:)ale też nie chce się potem zbytnio rozczarować...jutro się wszystko okaże:)Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra była na usg... nie było widać pęcherzyka... jej ginka stwierdziła, że dzisiaj jest pierwszy dzień, w którym go powinno być widać... zaniepokoiła ją, że Fedra miała drugą wysoką betę (i ja osobiście tego nie kumam!)... miała zrobiona powtórną betę i jeżeli będzie powyżej 1000 będzie musiała iść do szpitala, bo to może być ciąża pozamaciczna
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Fedra była na usg... nie było widać pęcherzyka... jej ginka stwierdziła, że dzisiaj jest pierwszy dzień, w którym go powinno być widać... zaniepokoiła ją, że Fedra miała drugą wysoką betę (i ja osobiście tego nie kumam!)... miała zrobiona powtórną betę i jeżeli będzie powyżej 1000 będzie musiała iść do szpitala, bo to może być ciąża pozamaciczna
Miejmy nadzieje..trzymam kciuki za pomyślność..przykra sprawa..nosz kurze. . -
nick nieaktualnyale ja wierzę, że będzie wszystko dobrze... że po prostu jest jeszcze za wcześnie i kolejne badania i usg wykażą, że bąbelek ma się świetnie!
Fedra na razie nie będzie wchodzić na forum, ale jakby się pojawiła dajcie jej mega wsparcie:*:*:*zbikowa, Sandraa, aisa, Ilona, Shagga_80, Rucia, mauysia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Nic z tego nie rozumiem. czy jest jakaś data w którym dniu ciąży pęcherzyk musi być i basta? Czy nie jest jeszcze za wcześnie? Dlaczego wysoka beta ją zaniepokoiła? czy beta powyżej 1000 oznacza że pecherzyk powinien już być?
nie wiem, ja też tego nie rozumiem!!! ale kobieta kobiecie nie równa, tak jak ciąża ciąży! i nie u każdej kobiety wszystko musi przebiegać schematycznie, a ciąża się utrzyma... w to wierzę i w to pokładam nadzieje...
już był tu przypadek, że lekarze powiedzieli, że nic z tego... a dzidzia niedługo przyjdzie na światzbikowa, Ilona, Shagga_80, aisa, mauysia, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
adelajda82 wrote:Damy...wiem co to znaczy stracić aniolka. Wiec postaramy się wszystkie jak jeden maz ..
wesprzeć ...ale wierzmy ze jest oki
Adela, nawet tak nie mów. Nie ma mowy o żadnej stracie, więc proszę unikaj takich słów.zbikowa, Libra, Ilona, Shagga_80, aisa, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hmm ledwo weszlam do domu odpalilam kompa by sprawdzic wiesci od Fedry, Fedra jeszcze moze nie byc pecherzyka. Mi gin wczoraj powiedzial ze wcale jeszcze nie musielismy dostrzec pecherzyka, ze jeszcze kilka dni moglo to potrwac. Tym bardziej ze jednak Fedrus ma o 1 dzien, a moze i wiecej mlodsza ciaze ode mnie, moglo dojsc troszke pozniej do zagniezdzenia.. nie ma co jeszcze sie zamartwiac. ja jestem dobrej mysli
zbikowa, Libra, Ilona, Shagga_80, aisa, gocha04, mauysia, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że z dzidzią Fedry będzie wszystko ok.;* kochana 3mam kciuki;*
I też myślę, ze to pewnie za wcześnie...
Wosebko, mam nadzieję ze jutro rano zobaczę + na Twoim wykresie i nie będzie to żarcik:)
Ilonko, gratuluje:)
Dobranoc dziewczyny;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 20:29
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:adelajda82 wrote:Damy...wiem co to znaczy stracić aniolka. Wiec postaramy się wszystkie jak jeden maz ..
wesprzeć ...ale wierzmy ze jest oki
Adela, nawet tak nie mów. Nie ma mowy o żadnej stracie, więc proszę unikaj takich słów.
Ola ja wiem jakie jest życie..ale i u mnie nadzieja była lecz się nie udało..ale każdej kobiecie dopinguje i jak będzie trzeba pomogę w tym z czym sama się zmagalam..a nie jest łatwo...ja Olka wierze ze jest oki..dopoki nie ma nic na 100% to nie przesadzam sprawy..dlatego wysyłam jej mentalnie pozytywna energie by poczekała na wynik bety..